Medocriptine - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
21.1.14 17:33

@Jasmik Děkuju moc! :kytka:
@Rozarkaa1 Já je brala asi necelé 2 měsíce, z toho tak první 3 týdny pravidelně a pak jsem to taky začla flákat a zapomínat na ně. No a právě jsem čekala, že už díky nim otěhotním na Vánoce a byla jsem zklamaná, že z toho nic nebylo. No a až teď se zadařilo, takže se to opravdu musí brát asi delší dobu. A taky moc děkuju za gratulaci. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
21.1.14 18:58

@Sunnyess tak to je krása :andel:, já ho beru někdy od půlky prosince a právě už chci jít teď někdy na krev, jestli už se mi to srovnalo, protože vážně zapomínám čím dál víc. A jak dlouho jste se předtím snažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.1.14 22:03

@Rozarkaa1
Jéé, zapomněla jsem odepsat, promiň. :oops:
My se snažili dlouho, rok a čtvrt, než mi nakonec zjistili vysoký prolaktin. Bohužel než na to přišli, tak jsem byla i na laparce, kde vyšlo vše v pořádku, až po tom všem došlo mý gyndařce - krávě blbý, že mě zapomněla poslat na krev. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
27.1.14 10:08

@Sunnyess No to to docela podstatný, ale tak hlavně, že se na to přišlo a hlavně, že se zadařilo :andel:. My se snažíme už taky asi rok a čtvrt, doufám, že tě budu brzy následovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
27.1.14 11:24

@Rozarkaa1
Uřcitě budeš, budu držet pěsti. ;-) A na co tebe léčili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
27.1.14 12:33

@Sunnyess děkuju :hug:, mě zjistili jen ten zvýšený prolaktin, jinak máme vše v pořádku. Dneska jsem byla na odběrech, tak uvidím, jestli se mi to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.15 13:03

Ahoj holky, jake mate zkusenosti s Medocriptine pro zastaveni laktace? Uzivam ho od vcerejska a silene se mi mota hlava, za cely den nevylezu z postele, jen na zachod a mam co delat.Do toho mam jeste zanet v prsu, takze vysoke horecky. Ustoupi po case vedlejsi ucinky nebo mam zavolat doktorce, aby mi napsala neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.1.17 18:52

medocriptine nevolnosti

Dobry den, minuly tyden jsem dostala taky medocriptine na snizeni prolaktinu, beru ted tyden 1/2tabletky a po tydnu se bude navysovat az na dve denne…ale je mi po nem hrozne zle, nevolnost snad celodenni, bolest hlavy, motani…ma nekdo podobnou zkusenost? upravi se nebo mam radeji vysadit?
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.17 08:59

Prosím radu, na zastavení laktace jsem dostala tento lék, ale docela mě překvapilo, že mám brát jeden ráno a jeden večer a je tam 30 prášků. Čili zastavení potrvá 14 dní? 8o To už na stejno výjde zastavení laktace postupně, ne? Že bych přestala přikládat, prsa si dala do pevné podprsenky, studené obklady a pila šalvěj. Nevýjde to na stejno? Ten rychlejší lék mi nechtějí dát kvůli psychice
děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová