Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Jasmik Děkuju moc! ![]()
@Rozarkaa1 Já je brala asi necelé 2 měsíce, z toho tak první 3 týdny pravidelně a pak jsem to taky začla flákat a zapomínat na ně. No a právě jsem čekala, že už díky nim otěhotním na Vánoce a byla jsem zklamaná, že z toho nic nebylo. No a až teď se zadařilo, takže se to opravdu musí brát asi delší dobu. A taky moc děkuju za gratulaci. ![]()
@Sunnyess tak to je krása
, já ho beru někdy od půlky prosince a právě už chci jít teď někdy na krev, jestli už se mi to srovnalo, protože vážně zapomínám čím dál víc. A jak dlouho jste se předtím snažili?
@Rozarkaa1
Jéé, zapomněla jsem odepsat, promiň. ![]()
My se snažili dlouho, rok a čtvrt, než mi nakonec zjistili vysoký prolaktin. Bohužel než na to přišli, tak jsem byla i na laparce, kde vyšlo vše v pořádku, až po tom všem došlo mý gyndařce - krávě blbý, že mě zapomněla poslat na krev. ![]()
@Sunnyess No to to docela podstatný, ale tak hlavně, že se na to přišlo a hlavně, že se zadařilo
. My se snažíme už taky asi rok a čtvrt, doufám, že tě budu brzy následovat ![]()
@Rozarkaa1
Uřcitě budeš, budu držet pěsti.
A na co tebe léčili?
@Sunnyess děkuju
, mě zjistili jen ten zvýšený prolaktin, jinak máme vše v pořádku. Dneska jsem byla na odběrech, tak uvidím, jestli se mi to srovnalo.
Ahoj holky, jake mate zkusenosti s Medocriptine pro zastaveni laktace? Uzivam ho od vcerejska a silene se mi mota hlava, za cely den nevylezu z postele, jen na zachod a mam co delat.Do toho mam jeste zanet v prsu, takze vysoke horecky. Ustoupi po case vedlejsi ucinky nebo mam zavolat doktorce, aby mi napsala neco jineho?
Dobry den, minuly tyden jsem dostala taky medocriptine na snizeni prolaktinu, beru ted tyden 1/2tabletky a po tydnu se bude navysovat az na dve denne…ale je mi po nem hrozne zle, nevolnost snad celodenni, bolest hlavy, motani…ma nekdo podobnou zkusenost? upravi se nebo mam radeji vysadit?
dekuji
Prosím radu, na zastavení laktace jsem dostala tento lék, ale docela mě překvapilo, že mám brát jeden ráno a jeden večer a je tam 30 prášků. Čili zastavení potrvá 14 dní?
To už na stejno výjde zastavení laktace postupně, ne? Že bych přestala přikládat, prsa si dala do pevné podprsenky, studené obklady a pila šalvěj. Nevýjde to na stejno? Ten rychlejší lék mi nechtějí dát kvůli psychice
děkuji za radu