Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Jasmik Bude to ok. Kdybys jeste zadnej sajrajt v sobě neměla tak to je něco jiného, ale vzhledem k tomu že si zvládla ten největší sajrajt tak se nemusíš bát clostíku:)já to včera přestala brát, protože se mi udělalo divně motala se mi hlava a bylo mi blbě od žaludku:/takže včera večer jsem si nezvala a vezmu si dnes večer asi jen půlku, pač mám strach že se mi udělá zase špatně..nevim z čeho to bylo jestli z toho sajrajtu či něco jiného ale bála jsem se to vzít:/na tu ms jsem se neptala protože jsem u něj byla ještě před tou ms..a pochybuji že by mi řekl něco kloudného, spíš by řekl to neřešte se stává nebo něco podobného:)
Ahoj Renusko,
to vis, ze bych byla nejradeji, aby se to povedlo tedka jeste bez clostiku, ale zazraky se asi nedeji
no uvidime. Tak jak ti je? vzala sis ten dalsi prasek?
Ahojk chtela jsem se zeptat. Jak dlouho si z tech tabletek mela zacpu?? ja je take ted beru na zastaveni mlicka, ale mam silenou zacpu a boli me zaludek nejak. dekuji
@kamilanenka píše:
Ahojk chtela jsem se zeptat. Jak dlouho si z tech tabletek mela zacpu?? ja je take ted beru na zastaveni mlicka, ale mam silenou zacpu a boli me zaludek nejak. dekuji
nevím, na koho byl tenhle dotaz, ale i já na tu zácpu díky Medocriptine trpěla.
Měla jsem jí po celou dobu užívání a bylo to teda příšerný ![]()
Bolesti střev a nafouklý břicho mi dávalo pěkně zabrat.
Snažila jsem se jíst hodně vlákniny, kupovala si hodně jogurty, občas i Gutalax a prostě zkoušela vše, co kdo na vyprázdnění poradil.
@Komteska80 píše:
nevím, na koho byl tenhle dotaz, ale i já na tu zácpu díky Medocriptine trpěla.
Měla jsem jí po celou dobu užívání a bylo to teda příšerný
Bolesti střev a nafouklý břicho mi dávalo pěkně zabrat.
Snažila jsem se jíst hodně vlákniny, kupovala si hodně jogurty, občas i Gutalax a prostě zkoušela vše, co kdo na vyprázdnění poradil.
aha nooo ja parve take trpim stimhle, boli me streva a nejhorsi je to ze moc nemuzu jogurty. gutalak jeste muzu zkusit,, nejhorsi je i to ze nevim jestli je to z hemoroid nebo z tech tabletek. konecnik me boli radne:-(
Teda holky to vam vubec nezavidim
Me nastesti po tom medocriptinu nic neni a ze ho uz beru dlouho… Tak drzim palecky, at je brzo lip ![]()
Ahoj ja mam dotaz, neni mi z toho uplne spatne, ale poboliva me zaludek, citim takovej zvlastni pocit v zaludku jakoze nemam chut k jidlu a pak to prejde a jedla bych..Nooo celee dny mi je tak slabo na zvraceni..a do toho mam zacpu, spatne se vyprazdnuji, myslis ze by to mohlo by z toho???ahojkyyyy mela si problemy i z vyprazdnovanim???
Me bylo tak nejak divne jen ten prvni tyden. Pak uz vubec a zadna zacpa. Zvykla jsem si na nej a to ho beru 5-ty mesic. Jak dlouho uz ho beres?
Ted to bude asi 4 den.Nooo bylo tady nekde psane ze z toho zacpy i jsou…ale me bere na zachod, a kdyz jdu tak nic… to asi je zacpa ne??? hihihihi
Jakou si mela bolest a tlak ceho? me je tak jen nevolno muze to byt z toho? deku
@renuskabodlinka @Jasmik
Ahoj holky, přidám se…doktorka mi předepsala Medocriptine a beru půl tablety večer 2. den. Už dneska jsem taková rozostřená..tak uvidím, jak to budu snášet.
Doufám, že to nebudu muset brát dlouho a co nejdřív se zadaří. A co vy holky, jste už těhotné?
Pročítala jsem celou Vaší diskuzi a najednou jste se odmlčely.
@Sunnyess
ahoj Sunny, ja tehotna stale nejsem
dneska jsem 2DC a zacinam 3. cyklus s Clostikem (18-ty mesic snazeni) a k tomu beru stale medocriptine. jak dlouho se snazite vy? ja beru jednu tabletku vecer a jak jsi jiste cetla, uz ho ani nevnimam a nic mi po nem neni. Tak drzim palecky, at se u tebe brzo zadari ![]()
@Jasmik
Takže Clostík zatím nepomohl, tak to mě mrzí. My se snažíme od října minulého roku, takže teď při další ovulce to bude už 14-cté snažení…už jsem z toho dost na nervy, takže se ani nedivím, že mi vyskočil ten Prolaktin. Já už mám za sebou i laparku a až teď, když už mám po operaci a tohle všechno, mě konečně doktorka poslala na krev a tam mi to zjistili. Ten Nosifol taky užívám už skoro měsíc a zatím nic, takže teď už mi asi může pomoct jen ten Medocriptine. Jinak jsem v pořádku, při laparoskopii a hysteroskopii mi nic nenašli, prý jsem naprosto zdravá.
Ahojte, já začala po roce snažení taky brát Medocr…mám zvýšený prolaktin, jak jinak…z těch vedlejších účinků mi bylo zle, už jak jsem to četla
Beru to týden a je mi taky tak trochu mdlo, i blbá stolice a taky nemám občas chut jíst. Jo a taky mám tak divně ucpaný nos…Co ale ted začalo je takové „bolení“ prsou jako před MS, je to taky z těch tabletek? měl to někdo? jinak to nemívám, jen před nástupem MS a v začátku MS…ach jo, kéž bychom všechny už otěhotněly a to svinstvo „nežraly“…
Ahojky holky tak já otěhotněla..ale bohužel to nedopadlo a s opožděnou MS to odešlo:/..a dva měsíce nato tedy ted jsem otěhotněla znova, krásné dvě čárky na všech testech..MS mám pravidelnou ted mám 4.den zpoždění, ale do včera boleli bradavky a dnes ráno ustali takže bohužel to asi zase nedopadlo:((((achjo..