Medocriptine - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.9.13 11:07

@Jasmik Bude to ok. Kdybys jeste zadnej sajrajt v sobě neměla tak to je něco jiného, ale vzhledem k tomu že si zvládla ten největší sajrajt tak se nemusíš bát clostíku:)já to včera přestala brát, protože se mi udělalo divně motala se mi hlava a bylo mi blbě od žaludku:/takže včera večer jsem si nezvala a vezmu si dnes večer asi jen půlku, pač mám strach že se mi udělá zase špatně..nevim z čeho to bylo jestli z toho sajrajtu či něco jiného ale bála jsem se to vzít:/na tu ms jsem se neptala protože jsem u něj byla ještě před tou ms..a pochybuji že by mi řekl něco kloudného, spíš by řekl to neřešte se stává nebo něco podobného:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.9.13 06:58

Ahoj Renusko,
to vis, ze bych byla nejradeji, aby se to povedlo tedka jeste bez clostiku, ale zazraky se asi nedeji :) no uvidime. Tak jak ti je? vzala sis ten dalsi prasek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilanenka
13.10.13 01:14

medoc´ctriptine

Ahojk chtela jsem se zeptat. Jak dlouho si z tech tabletek mela zacpu?? ja je take ted beru na zastaveni mlicka, ale mam silenou zacpu a boli me zaludek nejak. dekuji

• Citovat
  • Upravit
9970
13.10.13 13:15
@kamilanenka píše:
Ahojk chtela jsem se zeptat. Jak dlouho si z tech tabletek mela zacpu?? ja je take ted beru na zastaveni mlicka, ale mam silenou zacpu a boli me zaludek nejak. dekuji

nevím, na koho byl tenhle dotaz, ale i já na tu zácpu díky Medocriptine trpěla.
Měla jsem jí po celou dobu užívání a bylo to teda příšerný :cert:
Bolesti střev a nafouklý břicho mi dávalo pěkně zabrat.
Snažila jsem se jíst hodně vlákniny, kupovala si hodně jogurty, občas i Gutalax a prostě zkoušela vše, co kdo na vyprázdnění poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilanenka
13.10.13 21:26
@Komteska80 píše:
nevím, na koho byl tenhle dotaz, ale i já na tu zácpu díky Medocriptine trpěla.
Měla jsem jí po celou dobu užívání a bylo to teda příšerný :cert:
Bolesti střev a nafouklý břicho mi dávalo pěkně zabrat.
Snažila jsem se jíst hodně vlákniny, kupovala si hodně jogurty, občas i Gutalax a prostě zkoušela vše, co kdo na vyprázdnění poradil.

aha nooo ja parve take trpim stimhle, boli me streva a nejhorsi je to ze moc nemuzu jogurty. gutalak jeste muzu zkusit,, nejhorsi je i to ze nevim jestli je to z hemoroid nebo z tech tabletek. konecnik me boli radne:-(

• Citovat
  • Upravit
35
14.10.13 10:15

Teda holky to vam vubec nezavidim :( Me nastesti po tom medocriptinu nic neni a ze ho uz beru dlouho… Tak drzim palecky, at je brzo lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilanenka
14.10.13 10:35

Ahoj ja mam dotaz, neni mi z toho uplne spatne, ale poboliva me zaludek, citim takovej zvlastni pocit v zaludku jakoze nemam chut k jidlu a pak to prejde a jedla bych..Nooo celee dny mi je tak slabo na zvraceni..a do toho mam zacpu, spatne se vyprazdnuji, myslis ze by to mohlo by z toho???ahojkyyyy mela si problemy i z vyprazdnovanim???

• Citovat
  • Upravit
35
14.10.13 12:21

Me bylo tak nejak divne jen ten prvni tyden. Pak uz vubec a zadna zacpa. Zvykla jsem si na nej a to ho beru 5-ty mesic. Jak dlouho uz ho beres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamilanenka
14.10.13 12:36

Ted to bude asi 4 den.Nooo bylo tady nekde psane ze z toho zacpy i jsou…ale me bere na zachod, a kdyz jdu tak nic… to asi je zacpa ne??? hihihihi

• Citovat
  • Upravit
kamilanenka
16.10.13 12:04

Jakou si mela bolest a tlak ceho? me je tak jen nevolno muze to byt z toho? deku

• Citovat
  • Upravit
1780
28.11.13 10:52

@renuskabodlinka @Jasmik
Ahoj holky, přidám se…doktorka mi předepsala Medocriptine a beru půl tablety večer 2. den. Už dneska jsem taková rozostřená..tak uvidím, jak to budu snášet. :-( Doufám, že to nebudu muset brát dlouho a co nejdřív se zadaří. A co vy holky, jste už těhotné? ;-)Pročítala jsem celou Vaší diskuzi a najednou jste se odmlčely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.11.13 11:30

@Sunnyess
ahoj Sunny, ja tehotna stale nejsem :( dneska jsem 2DC a zacinam 3. cyklus s Clostikem (18-ty mesic snazeni) a k tomu beru stale medocriptine. jak dlouho se snazite vy? ja beru jednu tabletku vecer a jak jsi jiste cetla, uz ho ani nevnimam a nic mi po nem neni. Tak drzim palecky, at se u tebe brzo zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
28.11.13 12:05

@Jasmik
Takže Clostík zatím nepomohl, tak to mě mrzí. My se snažíme od října minulého roku, takže teď při další ovulce to bude už 14-cté snažení…už jsem z toho dost na nervy, takže se ani nedivím, že mi vyskočil ten Prolaktin. Já už mám za sebou i laparku a až teď, když už mám po operaci a tohle všechno, mě konečně doktorka poslala na krev a tam mi to zjistili. Ten Nosifol taky užívám už skoro měsíc a zatím nic, takže teď už mi asi může pomoct jen ten Medocriptine. Jinak jsem v pořádku, při laparoskopii a hysteroskopii mi nic nenašli, prý jsem naprosto zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.12.13 12:03

Ahojte, já začala po roce snažení taky brát Medocr…mám zvýšený prolaktin, jak jinak…z těch vedlejších účinků mi bylo zle, už jak jsem to četla :-) Beru to týden a je mi taky tak trochu mdlo, i blbá stolice a taky nemám občas chut jíst. Jo a taky mám tak divně ucpaný nos…Co ale ted začalo je takové „bolení“ prsou jako před MS, je to taky z těch tabletek? měl to někdo? jinak to nemívám, jen před nástupem MS a v začátku MS…ach jo, kéž bychom všechny už otěhotněly a to svinstvo „nežraly“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 17:51

Ahojky holky tak já otěhotněla..ale bohužel to nedopadlo a s opožděnou MS to odešlo:/..a dva měsíce nato tedy ted jsem otěhotněla znova, krásné dvě čárky na všech testech..MS mám pravidelnou ted mám 4.den zpoždění, ale do včera boleli bradavky a dnes ráno ustali takže bohužel to asi zase nedopadlo:((((achjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová