Medocriptine - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.14 17:57

Jinak medocriptin sem vysadilo bylo mi z něj blivno, a lekar mi rekkl že normálně ovuluji, že zvýšený byl jen proto že se určitě nabral brzy po probuzení a že jsem byla ve stresu, ale jinak že je vše ok..až teda na ty neuspěchy..vite ono celou dobu chctete otěhotnět a furt testy sněhobílé..a když už tamk máte pořádné tmavé lajničky, žádné duchy..a radujete se..tak fakt nepřeji co příjde když začnou mizet(slábnout)a odezní i těhu příznaky..fakt hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.1.14 22:55

@renuskabodlinka
Ahoj, tak to je mi moc líto, to musí být opravdu hrozné! :-(
Já to na Vánoce zase dostala a to jsem myslela, že to tentokrát opravdu vyjde, když jako beru ty prášky…
Je zajímavý, že když si vezmu půlku prášku, tak jsem v pohodě a když jsem si vzala na noc prášek celej, tak jsem se v noci budila, jak mi bylo zle. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 10:44

A jakou máš hodnotu toho prolaktinu? treba by ti stacila jen pulka..ja mela brat celej ale jak mi bylo blbe brala jsem pak uz jen pulku..a v nejhorsim by si mohla rict lekari ze to proste nedavas at ti daji ten druhej, je prej drazsi ale novejsi a nema tyhle vedlejsi ucinky ale neradi ho pisou kvuli te cene:/ale kdyz natom budes trvat ze po tomhle proste nemuzes fungovat tak ti ho napsat musi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.1.14 19:11

@renuskabodlinka
ahoj Renusko, tak to me mrzi, ze to nedopadlo :( ale verim, ze se brzo zase zadari a uz to bude v poradku :) ja mam tedka „klidove“ obdobi. Brala jsem 3 cykly clostil, sice jsem na nej reagovala krasne, ale stejne se nezadarilo :( tak ted mam dva mesice pockat a pak mam prijit, ze se domluvime, co dal… takze ted beru jen ten medocriptine, ten pry budu brat dokud neotenotnim :( uz z toho nekdy fakt silim, zacali jsme 19-ty mesic snazeni… a jak to ted tedy mas ty? porad zkouset bez leku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.1.14 19:13

@renuskabodlinka
To nevím, jakou mám hladinu. :-( Jinak já mám brát jen půlku, ale když jsem 2× zapomněla, tak jsem si druhý den vzala ten celej a děs. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 09:38

Ahojky holky tak jsem to stále nedostala, objednám se na gyndu a uvidíme, jinak se posadte! Na oznámením otom že jsem těhotná mi přítel řekl že semnou nakonjec dítě nechce a opustil mě a odstěhoval se jak ten největší srab k rodičům. jsem z toho v šoku a absolutně netuším co mám dělat. Můžu vám říct že jsem z toho fakt v pr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.1.14 10:58

@renuskabodlinka
no to si delas legraci!!! tak to je fakt ubohy :( takze je jako konec? tak se drz :kytka: budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.14 14:22

@Jasmik jo jo konec:(ještě mi to asi nějak nedochází ale až to přijde tak se asi picnu:(neveřila bych že život může být až tak krutý, a že věci prostě někdy fakt nedopadnou dobře:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 13:09

Ahojda holky tak jsem dnes byla u gyndy a mám potvrzeno že jsem těhotná už mám i první foto, bohužel ale přítel se odemne fakt odstěhoval a nechce semnou být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.1.14 16:00

@renuskabodlinka
ahojky, na jednu stranu moc moc gratuluju a na druhou stranu ti tu situaci vubec nezavidim :( takovou dobu se na to clovek tesi a ted mas smislene pocity vid? co budes delat? a pritel to tedy vi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
8.1.14 09:56

Ahoj holky, taky beru už cca 3týdny medocrtipine. Ze začátku jsem z něj byla teda extrémně unavená, ale teď už jsem si na to asi zvykla a snáším ho dobře. Akorát to vypadá, že mi trochu rozhodil cyklus. Začala jsem špinit / nárazově krvácet už asi pátý den po ovulaci a trvá to stále. Dneska mě začalo bolet břichu, takže ms je za dveřmi, a to jsem teprve 26DC.
@renuskabodlinka teda ten tvůj „přítel“ to snad ani není možný. Vždť přeci musel dítě taky chtít, když jste se snažili, ne? To v sobě v tom případě nemá ani kousek zopovědnosti. To je tedy vážně echtvůl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.1.14 11:00

@renuskabodlinka
Teda to je síla, ti chlapi to jsou vážně blbci!! Mám ve svém okolí 2 takové případy, že se snažili o mimčo, i do Gennetu už jezdili a pak když otěhotněla, tak chlap jí opustil. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
20.1.14 15:17

Holky, tak se jdu pochlubit, že prášky zabraly a jsem těhotná!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.1.14 08:07

@Sunnyess
Tak to moc moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
21.1.14 16:19

@Sunnyess Jeee to je paráda, gratuluju :dance: :) a jak dlouho si je teda nakonec brala? Já mám poslední dobou strašnej problém s tím, že si ho vždycky zapomenu vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová