Medocriptine - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.8.13 18:54

@Jasmik ta alergie mě taky napadla, a mudr mi nato řekl že si mám dát partnerovo sperma na ruku a koukat zda to zčervená:Dno nezčervenalo a říkal že kdyby jo že se to léčí stejně jen lékama na jakoukoli jinou alergii:D Jinak ted mě začalo brát břicho jako prase. celej podbřišek a záda. Akorát co je mi divné že já prostě nemám ten ovulační hlen:(jak všude píšou že má bejt:/a taky jsem si tady v diskuzích přečetla že některé holky měli pozitivní BT, Ovu test, ovu bolesti, ovu hlen a přesto vše prej na ultrazvuku k ovulaci nedošlo! Já tohle prostě nechápu :think: tak proč ty všechny příznaky když pak k žádné ovu nedojde? :? to mi vážně hlava nebere, ale potvrzuje to jedno tvrzení lékaře co jsem vyčetla na netu, že jedinné nejistější potvrzení ovulace je těhotenství :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
28.8.13 19:31

@renuskabodlinka
zvlastni posouzeni alergie teda :D to slysim poprve :) ja ten ovulacni hlen taky nemam. a nez jsi zacala brat ten Medocriptine, mela jsi cyklus pravidelny? jinak s tou ovulaci maji asi pravdu. Kamaradka otehotnela s pohyblivym cyklem 40-50 dni. No proste nepochopitelny. Cim dal vic jsem si jistejsi, ze otehotnet prirozene je zatraceny zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 19:50

@Jasmik ahojky kocko tak jakpak je? co to tvé břicho, je to lepší? přišel někdo nato čím to bylo?:)mě začlo taky píchaz občas v břiše, ale spíš na pravé straně, tam někdy píchne, ale přijde mi že to je spíš jakože vaječník, tak snad to není nějakej zánět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.13 19:56

@Jasmik a spíš potom medocriptinu uplně v pohodě? já mám takové divné sny..a občas se i vzbudím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.9.13 06:37

@renuskabodlinka
Cauky Renusko, na nic neprisli. Zadny zanet to nebyl, tak netusim. Ted uz je to v pohode. MS prisla 30 den, takze parada. Jen jeste aby to k necemu bylo :) Dneska mam volat doktorovi, tak jsem zvedava, jak budeme dal postupovat, kdyz prolaktin uz mam snizeny. Me kolem ovulky taky picha vzdycky jen na prave strane. Ja po tom medocriptinu spim uplne normalne. Akorat tech prvnich par dnich bylo takovych zvlastnich a pak uz je vsechno v normalu. Uz ani nejak nepocituju, ze ho beru. Jen na nej musim pred spanim myslet, abych na nej nezapomnela :) A tobe uz je po nem krome spatneho spani lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.13 10:05

@Jasmik Ahojky tak to je super s tou menstruaci ze hezky prisla ted by to zas chtělo aby neprisla ale z uplne jineho duvodu že?:)takže prolaktin máš v normě to je teda bomba:)tak pak dej vědet co ti ten doktor řekl jak dál bude postupovat to mě též zajímá:)pač mě to asi určo čeká taky až to doberu:)už mi po něm špatně není, jakože ty motáky, neklid, a špatně od žaludku akorát to spaní no, nevím zda to je tim medocriptinem nebo mou plnou hlavou myšlenek:Dale prostě se často budím a mám takové živé sny, né noční můry ale hodně živé a i davající smysl sny, a hezky barevné, pak se vzbudim kouknu tak po mistnosti ale jsem taková mimo takže hned zase usnu, tohle jsem neměla před tím medocriptinem tak mu to právě přisuzuji:)ale třeba to bude i nervama, za pár dnů se budeme stěhovat, z Prahy do Mostu, v Praze jsme měli nájem 18tis měsíčně za RD, a bydleli jsme i s kamarádkou a jejím přítelem, ale ty se ted odstěhovali tak takhle velký nájem platit sami nechcem a cizí lidi tam nechci. A v Mostě máme byt tak ho přítel předělává tak se tam nastěhujem, stavíme v Mostě i barák, ale ted to máme hodně komplikované se stavbou atak vše je na palici, hlavně už 7let žijem v praze tak z toho stěhování mám trochu hrůzu, v Mostě krom rodičů a sester nikoho neznám, no je to nic moc, a v praze jsem pracovala jako vizážistka a dost jsem si tím vidělala, ale ted z Mostu do prahy dojíždět nechci, mám z toho strach, auto a dálnice jsem hrozná ale stresuje mě to moc, takže si napíšu životopis, a půjdu zkusit štstí do místní nemocnice, jako zdravotní sestra, ale z toho mám taky hrůzu je to velká zodpovědnost a hlavně co jsem vystudovala tak jsem ve zdravotnictví nepracovala, tak z toho mám bobky:/hlavně jako vizážistka jsem pracovala nejdéle tak 5h denně a jako sestra 12tky,tvl.to bude něco:-o a co ty? co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.9.13 18:06

@renuskabodlinka
My jsme bydleli 2 roky v pronajmu a ted uz 2 roky bydlime ve svem byte a jsem fakt spokojena. Nasi bydli cca 20km od nas, takze je mam docela blizko. To jsem moc rada. Jinak pracuju jako ucetni, takze 8 hodin sedim na zadku :D Ale delam uz to 4 roky, takze uz jsem zvykla :) Tak to te ceka docela hekticke obdobi co? treba aspon zapomenes na to, ze se nedari a o to driv se zadari. Me ten medocriptine hned MS srovnal, tak je mozne, ze fungoval docela brzo. Jak ty to mas s delkou cyklu a pravidelnosti? Jinak doktor mi rekl, ze se mam zitra zastavit a probereme co bude dal. Tak jsem na to zvedava :) Ted jsme zacali 15 mesic snazeni… sileny jak to leti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.13 00:27

Tyjo 8h sedet na zadku tyjo tak to bych asi nedala, z toho tě musí bolet i celej člověk vid?:/víš co mě napadlo? že si asi koupim ten Nosifol, všude ho chválej, v té kombinaci s medocriptinem to musí vyjít:)Doporučil mi ho i můj doktor, nejdřív mi teda chtěl napsat clostík ale toho jsem se bála pač vedlejší učinky(dvojčata)a vůbec prostě já žádnou chemku nechci, ikdyž jsem pak musela a musim brat ten medocriptin tak to jsem z toho byla tak nervozní že další chemku radši ne, a tak mi řekl ok kupte si nosifol má hodně dobré ohlasy, tak to asi udělám. Je to nadupané vitamínama co mi rozhodně prospějí i při PMS:)a defakto každé ženě. Jinak já mám menstruaci celkem pravidelnou, od vysazení HA vždy po 28dnech, pak se mi to prodloužilo na 30 a dál to nejde. Akorát minulý měsíc jsem to dostala o týden dřív, pač mě chytli nervy z letadla mám strach z létání tak mi MS přišla dřív asi z těch nervů, nebo cestování jak všude píšou. Zato kamarádka neměla MS skoro vůbec snad 2× za rok, a uplně v pohodě otěhotněla:/nechápu to.Tak se mi pak ozvi co ten tvůj doktor:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
4.9.13 17:54

Ahoj holky :mavam: Já se vám tu vtírnu se svou zkušeností s Medocriptinem :mrgreen:
Brala jsem ho před lety, když jsem se snažila po druhý otěhotnět. Měla jsem zvýšený prolaktin a medocriptine jsem užívala zhruba 3 měsíce. Bylo mi po něm zle…závratě, zvracení, bolesti hlavy, celková únava, zácpa, začala jsem mít i hučení v uších a viděla jsem kruhy a blesky před očima. Hned po prvních dnech užívání jsem to hlásila u dr. ale ten mě odbil tím, že je to normální a vedlejší účinky prostě musím přetrpět. Já už v tý době měla doma 3 letýho syna a nebyla jsem schopná jako máma po těhlech lékách normálně fungovat.Ale protože mi dr. nenabídl jinou možnost léčby, tak jsem Medocriptine poctivě užívala dál. Po těch 3 měsících se mi opravdu povedlo otěhotnět :D
Letos jsem opět měla podezření na zvýšený prolaktin…udělalo se mi mlíko v prsou.To jsem při tom prvním zvýšení prolaktinu neměla…jen bolavá a nateklá prsa.
Tak mi na gyndě udělali odběry a bylo mi sděleno, že tentokrát mám prolaktin v pořádku. Odeslali mě na prsní a na sono prsou.Tam až na malé cystičky nic nezjistili a poslali mě s výsledkami zpět na prsní.
A tam se mě dr.ptal,jak jsem tenkrát ten Medocriptine snášela. Tak jsem mu říkala, že dost špatně a bylo mi řečeno, že tenhle lék je stejně k ničemu a je zastaralý, ale doktoři ho stejně pořád předepisují…asi ze zvyku a z pohodlnosti. Příště se prý nemám nechat odbít a Medocriptine odmítnout, že prý jsou mnohem šetrnější a účinější možnosti léčby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.9.13 08:19

Cauky Renusko,
tak mi vcera Dr predepsal clostilbegyt a od pristiho cyklu zaciname stimulovat ovulku a budu chodit na kontrolni ultrazvuky. Dal mi ho na 3 mesice, pokud nezaberou, v lednu me ceka laparka. Tak jsem na to zvedava. Jinak Medocriptine mam brat porad dal k tomu. Tak doufam, ze mi po ty kombinaci nebude zle. Ono celkove pry po tom Clostiku nebyva zrovna valne.
Kampak poletis ze mas strach z letadla?

Komtesko,
ja byla po 2 mesicich uzivani Medocriptinu znovu na odberech krve a prolaktin jsem mela krasne snizeny. Takze me zabral velice dobre a ani mi po nem nebylo zle. Jen prvnich par dni a od ty doby dobry. Ted uz to beru 4-ty mesic a vubec nevim, ze nejaky prasek beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
5.9.13 09:14

@Jasmik mě ten Medocriptine taky určitě pomohl, prolaktin se mi snížil a otěhotněla jsem :),jen to pro mě byla fuška ho užívat, když mi vůbec nesednul a dr.mi nenabídl jiný druh léků, nebo lečby :roll:
Jinak přeju hodně štěstíčka, ať jsi brzy v pořádku a hlavně ať se mimi brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 11:37

@Jasmik ahoji Jasmíku tak jsem nato zvědavá s tím clostíkem, mě už ho chtěl taky napsat ale odmítla jsem že to zkusíme normálně, pač prej potom není holkám dobře a hlavně se roděj dvojčata:-o A ono se traduje takové pořekadlo že pán bůh prej nadělí dvojčata jen těm u kterých si je jistý že to zvládnou:D nejsem nějak věřící, ale něco natom pravdy bude, jako prvorodička a 24 let bych ze dvou miminek měla asi strach, nevím třeba ne ale jsou to mé prvotní pocity při pomyšlení na toto:)a kdyby se mi narodili dvojčata jen proto že jsem se dopovala driákama a měla díky tomu hrozně moc vajíček a i víc dominatních folikolů to už mi prostě jaksi vrtá hlavou, ale když to nepůjde tak samozřejmně nato taky přistoupim at to stojí co to stojí:)ale gyndař mě teda místo toho poradil ten nossifol, že prej to je na podobné bázi ale přírodní a má to v sobě hrozně moc vitamínů a prej to má uspech.Kdy začneš s tím clostíkem? já si dnes zajedu do lekarny asi pro tennosifol a když to nezabere tak půjdu taky do clostíku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 11:40

@Komteska80 ahoj kocko no mě taky potom medocriptinu je nějak divně:/to spaní no. A ty první tři dny byli katastrofa, přišla jsem si proavdu divně jak v cizim těle. Ale potěšila jsi mě tím že i přez to vše se u tebe zadařilo. Takže pomohl jen ten medocriptine? nic k tomu dalšího nebylo? a jakpak si ho měla vysokej víš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 11:43

@Komteska80 já to mám pravě prej zvýšené dvakrát více než je norma a dal mi jen jedno balení(3o tbl)1 večer před spaním. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.13 11:45

A ještě dotaz holky, nevím jestli je to tím prolaktinem, ale bradavky mám defakto citlivé jen před ms jinak mě nobolí a nic mi z nich neteče a ani prsa mi nenatejkaj před ms, ale mám na těch bradavkáh takové flíčky světlé jakoby pigmentace, myslíte že to má něco společného s tím prolaktinem? a že ikdyž beru ten medocriptin tak to mám furt světlé? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová