Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginuš
Tak s injekcemi už problém nemám, takže naběry zvládnu ![]()
Stejně mi to nejde do hlavy…
Protilatky proti spermiím ještě pochopím ale že si tělo tvoří protilatky proti vlastním vajickum? 🤷♀️
@sharkac taky mám protilátky proti vajíčku, spermiím, Nk buňky a já nevím co všechno a během těhotenství mi naskakovaly další a další protilátky. Hrozně moc držím palce…
Ahoj holky, tak testovala jsem dnes, tj. 3 dny zpoždění, ale čistá jedna čárka 🙁 MS podle všeho brzdí progesteron a Lenzetton který beru… Tak počkám do 15cteho kdy jsem si podle doktorky měla test udělat a přijít na krev, abych mohla léky vysadit a řešit co dál… Asi zkusím probrat s doktorkou ten Medrol.
Ahoj holky, prosím Vás je tu ještě někdo? chtěla bych se na něco zeptat ohledně Medrolu.
@Zuzule2014 ahoj, jsem tu, ale asi ti moc neporadím. Na třetí pokus IVF nám to konečně vyšlo a výsledek tu teď spinká vedle mě 🙏🏻 Medrol jsme tedy nakonec nepoužili, doktorům se do něj vůbec nechtělo, ale byla jsem rozhodnuta na něm trvat v případě dalšího pokusu.
@sharkac ahojky,nevadí i tak díky za odpověď. A co udělali jinak, že ti to klaplo? nebo jste dělali vše stejně? já už nevím co změnit, je to hrůza. jinak gratuluju.
@Zuzule2014 vlastně bylo vše stejné jako u předchozích pokusu, jen jsme si připlatili za lepší výběr spermií, ten ale nebyl rozhodující - odebrali 61 vajíček, oplodněno 18 a do 5teho dne vydrželo jedno 🙄 vlastně jedna věc tam byla - kvůli hyperstimulacnimu syndromu jsme měli mít transfer až za měsíc, jenže já měla mezitím COVID a na to jsem poprvé v životě nedostala MS - vyvolali a nakonec jsem byla na hysteroskopii. Pak jsem ještě před transferem byla u fyzio na mobilizaci kostrce, to jsem taky dřív nebyla ![]()