Meju se a stále se cítím

Anonymní
12.12.23 11:11

Meju se a stále se cítím .

Ahoj Holky.
Jsem 10 měsíců po porodu a stále nejsem fit. Trápí mě dost citlivá věc a stydím se za ni. V létě mě to štvalo, ale rikala jsem si hormony a teplo - ale mám to furt s cítím se jak špindira. Strašně se potim pod prsama - x podprsenek denně. A kalhotky mám taky stale mokré - o výtok se určitě nejedná - proste mokro a smrad ( ne ryba ). Sprchuji se několikrát denně i prevlikam, ale stále se cítím. S manželem nechci ani spát už. K dr se stydím jít a řešit to. Měla by jste některá radu a třeba i útěchu, ze v tom nejsem sama :oops:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
12.12.23 11:44
@Anonymní píše:
Ahoj Holky.
Jsem 10 měsíců po porodu a stále nejsem fit. Trápí mě dost citlivá věc a stydím se za ni. V létě mě to štvalo, ale rikala jsem si hormony a teplo - ale mám to furt s cítím se jak špindira. Strašně se potim pod prsama - x podprsenek denně. A kalhotky mám taky stale mokré - o výtok se určitě nejedná - proste mokro a smrad ( ne ryba ). Sprchuji se několikrát denně i prevlikam, ale stále se cítím. S manželem nechci ani spát už.K dr se stydím jít a řešit to.Měla by jste některá radu a třeba i útěchu, ze v tom nejsem sama :oops:.

Zahodˇstud a jdi k lékaři. Proč by ses měla stydět? Už si tam měla dávno být. Může to být hormonální změnou, ckrovkou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
12.12.23 12:02
@Anonymní píše:
Ahoj Holky.
Jsem 10 měsíců po porodu a stále nejsem fit. Trápí mě dost citlivá věc a stydím se za ni. V létě mě to štvalo, ale rikala jsem si hormony a teplo - ale mám to furt s cítím se jak špindira. Strašně se potim pod prsama - x podprsenek denně. A kalhotky mám taky stale mokré - o výtok se určitě nejedná - proste mokro a smrad ( ne ryba ). Sprchuji se několikrát denně i prevlikam, ale stále se cítím. S manželem nechci ani spát už. K dr se stydím jít a řešit to. Měla by jste některá radu a třeba i útěchu, ze v tom nejsem sama :oops:.

Zdravotníci jsou tu od řešení zdravotních problémů. Nadměrné pocení je zdravotní problém, výtok taky.
Kdybys měla zápal plic, tak se taky bude stydět jít k lékaři, nebo se zlomenou nohou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.23 12:05

Řešili jsme to u dcery, byla cítit i hned po umytí, nakonec to byla borelioza. Můžeto být i jiná infekce nebo hormonální rozhozenost. Šla bych na krev.

• Citovat
  • Upravit
42588
12.12.23 12:08

Známá měla po porodu a během kojení úplně rozhozenou šz, taky byla cítit. Musela řešit s lékařem, brala nějaké leky, zabralo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.23 12:18

Mám nejspíš rozházené hormony, týden před ov a týden před ms smrdím, ale hnusně, at se meju jak chci, můžu se pořád převlékat nic nepomáhá, leje ze mě ovulační hlen doslova proudem, je to strašný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.23 14:24
@smile_xxx píše:
Už jsi dávno měla být u lékaře. To, že nebudeš spát s manželem, věci nevyřeší. Naopak, za chvíli se může poohlédnout po někom jiném.

máš bordel v anonymech, já ti jasně píšu diagnózu a o manželovi ani slovo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat