Meju se a stále se cítím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj Holky.
Jsem 10 měsíců po porodu a stále nejsem fit. Trápí mě dost citlivá věc a stydím se za ni. V létě mě to štvalo, ale rikala jsem si hormony a teplo - ale mám to furt s cítím se jak špindira. Strašně se potim pod prsama - x podprsenek denně. A kalhotky mám taky stale mokré - o výtok se určitě nejedná - proste mokro a smrad ( ne ryba ). Sprchuji se několikrát denně i prevlikam, ale stále se cítím. S manželem nechci ani spát už.K dr se stydím jít a řešit to.Měla by jste některá radu a třeba i útěchu, ze v tom nejsem sama.
Zahodˇstud a jdi k lékaři. Proč by ses měla stydět? Už si tam měla dávno být. Může to být hormonální změnou, ckrovkou atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj Holky.
Jsem 10 měsíců po porodu a stále nejsem fit. Trápí mě dost citlivá věc a stydím se za ni. V létě mě to štvalo, ale rikala jsem si hormony a teplo - ale mám to furt s cítím se jak špindira. Strašně se potim pod prsama - x podprsenek denně. A kalhotky mám taky stale mokré - o výtok se určitě nejedná - proste mokro a smrad ( ne ryba ). Sprchuji se několikrát denně i prevlikam, ale stále se cítím. S manželem nechci ani spát už. K dr se stydím jít a řešit to. Měla by jste některá radu a třeba i útěchu, ze v tom nejsem sama.
Zdravotníci jsou tu od řešení zdravotních problémů. Nadměrné pocení je zdravotní problém, výtok taky.
Kdybys měla zápal plic, tak se taky bude stydět jít k lékaři, nebo se zlomenou nohou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešili jsme to u dcery, byla cítit i hned po umytí, nakonec to byla borelioza. Můžeto být i jiná infekce nebo hormonální rozhozenost. Šla bych na krev.
- Citovat
- Upravit
Známá měla po porodu a během kojení úplně rozhozenou šz, taky byla cítit. Musela řešit s lékařem, brala nějaké leky, zabralo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám nejspíš rozházené hormony, týden před ov a týden před ms smrdím, ale hnusně, at se meju jak chci, můžu se pořád převlékat nic nepomáhá, leje ze mě ovulační hlen doslova proudem, je to strašný
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx píše:
Už jsi dávno měla být u lékaře. To, že nebudeš spát s manželem, věci nevyřeší. Naopak, za chvíli se může poohlédnout po někom jiném.
máš bordel v anonymech, já ti jasně píšu diagnózu a o manželovi ani slovo
- Citovat
- Upravit
Ahoj Holky.
.
Jsem 10 měsíců po porodu a stále nejsem fit. Trápí mě dost citlivá věc a stydím se za ni. V létě mě to štvalo, ale rikala jsem si hormony a teplo - ale mám to furt s cítím se jak špindira. Strašně se potim pod prsama - x podprsenek denně. A kalhotky mám taky stale mokré - o výtok se určitě nejedná - proste mokro a smrad ( ne ryba ). Sprchuji se několikrát denně i prevlikam, ale stále se cítím. S manželem nechci ani spát už. K dr se stydím jít a řešit to. Měla by jste některá radu a třeba i útěchu, ze v tom nejsem sama