Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
zdravim-chci se zeptat,nevite jesli prodavaji nejaky melir ,ktery chyta do tmavych-stredne cernych barvenych vlasu. . .chtala bych skusit svetly
diky
Zajdi si ke kadernici a porad se s ni, tyhle domaci pokusy casto konci oranzovou ![]()
kadernice mi radila, ze bych si musela nechat odrust ty barveny vlasy a pak by melir nebyl problem,ale myslim ,ze to jde i do tmavych barvenych vlasu-treba to nechytne hned -ale tak az po 4tym barveni . . . .
Mišuna píše:
Nosím běžně, ale chodím ke kadeřnici, která mi kombinace vybere, čas působení přizbůsobí, někdy to chytne za 20 min minule to trvalo hodinu a půl. Doma bych si na melír netroufla.
muzu se zeptat jaky kombinace treba vybira?
já chodím na melír ke kadeřnici. Sama bych si na něj doma netroufla. Ale ségra kdysi zkoušela barvu od Londa, melír. A chytla jí dobře. Ale každý má jiné vlasy. Bych to raději nejdříve zkusila u té kadeřnice
lujziana píše:
kadernice mi radila, ze bych si musela nechat odrust ty barveny vlasy a pak by melir nebyl problem,ale myslim ,ze to jde i do tmavych barvenych vlasu-treba to nechytne hned -ale tak az po 4tym barveni . . . .
asi bych se šla zeptat do jiného kadařnictví
Kromě peroxidu a dlouhým čekáním na odrost můžeš použít šetrný stahovač barvy B4 colour remover, nebo black server colour off remover
hledej v e-shopech ![]()
Kup si Palette blond melír a přidej do ní peroxid 12%. Koupíš třeba v Tetě, je to taková červená flaštička. Já se barvím pořád na tmavo pak na blond a pokaždý je to ok
, a když si pořídíš i Loreal Professionnel Silver šampon, tak bude výsledek perfektní. Odzkoušeno!!!
Já jsem taky nabarvená na hodně tmavou a chtěla jsem to dát dolů, a vrátit se ke své původní hnědé. Stahovače mě vůbec nedoporučila, hodně velká zátěž, hlavně když je máš dlouhý, takže jsme to vymysleli tak, že mě udělala melír (kterej samo na barvených vlasech chytl do oranžova) a přes to hodila hnědou.
Marcelka89 píše:
Kup si Palette blond melír a přidej do ní peroxid 12%. Koupíš třeba v Tetě, je to taková červená flaštička. Já se barvím pořád na tmavo pak na blond a pokaždý je to ok, a když si pořídíš i Loreal Professionnel Silver šampon, tak bude výsledek perfektní. Odzkoušeno!!!
myslis tenhle melir? ![]()
ja mam obarvene vlasy nacerno,ted mi kadernice delala modrozeleny melir,praminky pred obarvenim odbarvila.Doma bych si uz sama nebarvila,naposledy jsem mela na hlave pomeranc ![]()
není nad přirozenou barvu vlasů, barevné melíry k čemu? Je to out už dávno a frčí to jen v Buranově.
lišák Ben píše:
není nad přirozenou barvu vlasů, barevné melíry k čemu? Je to out už dávno a frčí to jen v Buranově.
jakto,ze je to out a frci to jen v Buranově? co je teda in? Jestli se muzu zeptat
![]()
Dobrý den,
a kolik do 1 melíru přidat toho 12% peroxidu? Mám tmavě černé barvené vlasy a chtěla bych světlý bílý melír…děkuji za info. Jindřiška