Melíry v osmi letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
10.12.12 20:19

Viděla jsem to i u menších dětí… I jsem viděla holčičku v první třídě s kompletně nabarvenou hlavou :roll: Dokonce jsem viděla druhandu s peckou v nose a nebyla nalepovací :zed: Osobně bych to nedovolila, ale snažila bych se jí přesvědčit, že to nepotřebuje - případně klips nebo něco podobného.

• Citovat
  • Upravit
7932
10.12.12 20:20

Trvalou barvu bych nedala, když, tak jak píšou holky - šamponem nebo klips s barevným pramínkem… případně si pamatuju, že za nás v pubertě letěly barevné „řasenky“ na vlasy ;)

kde jsou ty časy, kdy se holky na základce nesměly malovat a barvit si vlasy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
10.12.12 20:21

Já třeba sama neměla na hlavě nikdy barvu, melír, nic… když mi bylo těch 15, tak by mi na to mamka nedala a peníze z brigády mi na to přišly sakra líto - hlavně na to dobarvování a pak jsem zjistila, že jsem na to líná, hlídat si, ať to není odrostlý. A když vidím, jak má někdo vymytou, odroslou barvu, vlasy, jak plesnivý… tak mě to zrazuje úplně.
Uvidíme, až se objeví šediny a uvidím, jaká bude jednou moje dcera. Znám pár holek, co mají onu „pochcanou slámu“ - ale tím, že si ty vlasy nikdy nebarvily, mají zdravý zlatavý nádech a to je vzácnost v dnešní době :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
10.12.12 20:22

Normální to není, při nejhorším jsem jako děcko si vlasy barvila tí papírem jak se jmenuje no ten barevnej papír co barví víte co myslím ne???Tak tohle nesnáším když jsi na něco nemužu vzpomenout :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Jo krepovej papír :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977

To mi přijde dost brzo. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
10.12.12 20:23

@sunnyho.motylek Vždyť jsem to psala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
10.12.12 20:24

Sem mladice, ale přijde mi to ujetý. Každopádně mojí matce to asi přijde super, protože s melírem přišla má sestřička - 6 let. Má blond vlásky a rudý hustý melír. Vypadá jako ku…no domyslete si. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.12.12 20:24

No v dnešní době to docela „moderní“ je.Moje máma pracuje na soukromé Zš. Byla jsem z druhákama na škole v přírodě a holky měly odbarvené konečky nebo melír a asi 3 kluci měli blond konečky a ještě jim s sebou dala maminka gel, abychom jim ráno mohli udělat kohouta nebo špičky 8o :roll:
Osobně bych dovolila dceři sáhnout si do vlasů nejdřív ve 13. a max. nějakým šamponem nebo něčím šetrnějším než je peroxid.
Já taky strašně jako puberťák chtěla něco na vlasy, tak jsem máme ve 12 kradla tonovací tužidlo na vlasy(měla fialovo-červené, já blondýna) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
10.12.12 20:25
@MartinaVALL píše:
@sunnyho.motylek Vždyť jsem to psala ;)

Já jsem nečetla diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
10.12.12 20:27

@sunnyho.motylek Ale neva, už jsem se lekla, že takhle jsme blbly jen ma, pravda až na 2.stupni :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371

Mám 7 letou dceru, u ni ve třídě mají asi 2 holky melíry. Já to té mojí ale nedovolím (a né že mě budete považovat za příšernou matku :lol: ). Do druhého stupně ani šampón, myslím si, že má na barvení vlasů času dost, ničit si je bude, až z toho bude mít rozum.

Takže za mě to dobře není a přeji hodně štěstí s vysvětlováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330

To jsem ráda, že nejsem jediná „nemoderní maminka“. Je mi jasný, že když to holka vidí, že to chce taky, je to jenom dítě. Mě spíš zaráží maminka té holčičky. Do kolika jsou ty holčičky dneska dětmi. Bojí se čerta, věří na ježíška, ale musejí chodit obarvený a některý už v tomhle věku namalovaný, jak obrázky. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
10.12.12 20:29

@Žirafátko no tak v 6 letech to je fakt brzo :roll:

@zichisek no tak jste si přivstali a děti vystajlovali ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26653
10.12.12 20:29

Mě to taky přijde brzy.mam dceru 5 let.ma světle vlasy a vždy v letě se ji nadělaji krasny přirodní melirky. jednou na mě vyjela jedna maminka, proč ji ničim vlasy melirama.ja teda nejprve na ní koukala, co to po mě vubec chce, pak mi to došlo. po vysvětlení, že to ma přírodní koukala zase ona.
mam kamaradku kadeřnici a opravdu k ni chodi maminky s malyma holčičkama a nenechaji si to vymluvit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí