Melíry v osmi letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.12.12 20:38

Přítelkyně mého bývalého udělala melíry jeho 3leté dceři. myslela jsem že na ně snad zavolám sociálku. přišlo mi to opravdu na hlavu. ale ona to prý chtěla (ta malá) :zed:
raděj anonymně. ona sem chodí…

• Citovat
  • Upravit
15074
10.12.12 20:39

Moje neteř, prvňačka, zas dyndá po ségře boty na podpatku a chce narovnat kudrnatý vlasy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
10.12.12 20:42

To mi tak připomíná, že na základku s námi chodila barbínka. Maminka modelka a holčička obarvená blondýnka. Barvila jí už od školky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
10.12.12 20:42

Naše holky mají takový to dětský malování taky. Ale na doma, když si hrajou na princezny. A určitě by tak nešly do školy.
Já si první trvalou dávala v 16 letech a vlasy jsem si stihla zničit taky. Jó to byla tenkrát móda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
10.12.12 20:44

Já si na konci 5. třídy obarvila vlasy na červeno :D Ale myslím si, že do deseti let je to opravdu nevhodné a poté bych to děcku také zkusila přemluvit.
Achjo, co bych dala za neobarvené vlasy. Ted' se horko těžko snažím dosáhnout přirozené barvy. Přijde mi, že každému sluší nejvíce :) I je to dnes nejmodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
10.12.12 20:45

Rozmluvila bych jí to s tím, že si zničí vlasy a pak nebude mít co barvit. Ukázala bych jí nějaké fotky z modních časopisů, kde mají modelky přirozenou barvu vlasů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.12.12 20:46
@Katjinka píše:
Já si na konci 5. třídy obarvila vlasy na červeno :D Ale myslím si, že do deseti let je to opravdu nevhodné a poté bych to děcku také zkusila přemluvit.
Achjo, co bych dala za neobarvené vlasy. Ted' se horko těžko snažím dosáhnout přirozené barvy. Přijde mi, že každému sluší nejvíce :) I je to dnes nejmodnější.

No jo, clovek vzdycky chce nejvic to, co mit nemuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
10.12.12 20:54

No je to dost uhozené… ale dcerce když koupíš klipy s pár barevnýma pramínkama tak ji spláchneš a kámošce ať řekne že aspon nebude mít zničený vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
10.12.12 20:55
@zichisek píše:
MOje dítě si minulý týden zvládlo nabarvit vlasy fixama :mrgreen:
Tak jsem si vzpomněla, že na základce u nás frčelo i tohle, že jsme si navzájem vybarvovaly hlavy, páč z krepáku byly špinavé ruce :mrgreen:

T :lol: :lol: o simstím musela dát docela práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
10.12.12 20:57
@Natyna píše:
T :lol: :lol: o simstím musela dát docela práci

To jsem to teda zvrtala :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
10.12.12 20:58

Podle mě aŤ si každej dělá co chce, me to nijak uhozené nepřijde, naopak mi přijdou uhozené jiné věci. Samozřejmě, barvit dítě co je ve školce neni zrovna fajn, ale proti gustu. A názory jako zavolat sociálku? haha :mrgreen:
Já měla první červený pruh ve vlasech ve třetí třídě. Kadeřnici zbyla barva když barvila maminu a já tak dlouho otravovala, až mi ten pruh udělali. A svět se z toho nezbořil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.12.12 20:58

Já jsem asi divná, ale já bych jeden pramínek tím šamponem dovolila. Nevím, jak se vylučuje dětské hraní s nabarveným pramenem vlasů :nevim: Radši ať jí udělám já jeden pramínek, než by se do toho dcera pustila po škole s kámoškou sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
10.12.12 21:03

Znam zenskou, co svy dceri odbarvovala vlasy od nastupu do skolky, protoze proste chtela, aby byla blondynka a ne hnedovlaska :roll: :zed: :cert: Proste posahana a chudak holka, ta ji za to jednou „podekuje“ az bude plesata… :roll:

• Citovat
  • Upravit
50725
10.12.12 21:10
@Barushe píše:
Znam zenskou, co svy dceri odbarvovala vlasy od nastupu do skolky, protoze proste chtela, aby byla blondynka a ne hnedovlaska :roll: :zed: :cert: Proste posahana a chudak holka, ta ji za to jednou „podekuje“ az bude plesata… :roll:

Tak to je šáhlé… Když to je jakože touha té matky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
10.12.12 21:16

@Natyna no mě to taky normální nepřijde, ale zase když si vzpomenu na sebe…lakovala jsem si nehty taky už ve druhý třídě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí