Mělo vaše dítě aftozní stomatitidu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
10.9.12 10:19

@jitojit plané neštovice způsobuje Varicella zoster virus který je sice také herpetický vir, ale způsobuje plané neštovice a pásový opar. je to jeden z osmi herpetických virů. takže neštovice způsobuje tuším HHV-3 = VZV: původce planých neštovic - primární infekce a pásového oparu při reaktivaci a afotzní stomatitidu tuším HHV-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.9.12 10:24

@evinka001 diky.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
10.9.12 10:38

@jitojit není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
10.9.12 11:14

Tak já se taky přidávám. Syn to měl na jaře taky. Plná pusa aftů, opar přes oba rty, nateklé dásně, hrozně ho to bolelo, vůbec nejedl, jen trošku pil. Než jsme na to přišli, tak se musel chudák dost trápit, tvrdil totiž, že ho bolí zuby.
Dr. nám doporučila proplachovat pusu kapkami Kaloba a že to musí prostě odeznít samo, no trvalo to snad 8 dní a pomalu se to lepšilo. Doporučila nám nejíst ovoce a nic dráždivého, vše v kašovitém stavu a pít brčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
10.9.12 12:25

Tahle nemoc je fakt pekelná, kam se hrabe chřipka :cert: dneska máme 7mý den nemoci, tak doufám, že už to bude jen a jen lepší..modlím se každé jeho spaní ať se vzbudí s úsměvem na rtech a ne s pláčem :( já afty nikdy neměla, tudíž opravdu nevím jak moc to bolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
11.9.12 08:40

Bolí to opravdu pekelně, u nás taky pomáhaly nanuky a tím to chladit :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.3.16 15:04

Dnes jsem to zjistila ze máme tuhle výhru..mam13 měsíční dceru a máme to od středy mysleli jsme ze to jsou zuby dnes jsem šla k doktorce a řekla mi tohle..je to strašný v noci nespí prez den je protivna jak činže nejí nepije no prostě strašný jen prej srážet teplotu a dávat ty gely..doufám ze to už skonci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
21.3.16 16:13

Tohle měl synovec, hrozný…moje mamka celý život dělala na zubním, vlítla tam a doktor jí předepsal nějakou tinkturu, již po první aplikaci se zlepšil…ale nevím, coo to bylo, ale na zubním by určitě poradili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.3.16 09:11
@sobesin píše:
Tohle měl synovec, hrozný…moje mamka celý život dělala na zubním, vlítla tam a doktor jí předepsal nějakou tinkturu, již po první aplikaci se zlepšil…ale nevím, coo to bylo, ale na zubním by určitě poradili…

včera mi v lékarně poradila gel asi za 130 korun a jmenuje se ALOCLAIR a super v noci se i vyspala konečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí