Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky
prosím nemá někdo osvědčený recept na marmeládu z vodního melounu a malin? Drahy je nejaky rozmlsaný a chce par skleniček udělat ale ja nemám nějak odvahu takže pokud někdo děla budu rada za info jak chutna a recept dik ![]()
@phoma
tak to si počkám s Tebou. Tahle kombinace by mohla být zajímavá a to přes to, že na marmelády si moc nepotrpím.
Uf, tak to zní jako super kombinace!!
já už nevím co s malinama, mražák plný, břicha máme všichni nacpané, rozdali jsme spoustu a maliny furt ještě dozrávají!
napište jak to dopadlo!
Vodní meloun a maliny? To jsem ještě neslyšela. A dala bych si hned. ![]()
To prozkoumám. ![]()
Já to slyšela jen od manžela a ze prý okouzlí i ty kteří nemilujou marmelády. zítra asi vyzkouší ted jsem do dělala 3sklenice malinové vyzkouším taky jen v malém mnozstvi a zítra dam vedet
@phoma
Tak to já budu zítra okounět a čekat na Tvoje zprávy!!
My jsme se totiž dali cestou kombinování, protože jednodruhové marmelády jsou takový nudný základ… ale kombinace, to většinou vyniknou všechny součásti a ještě se navzájem podpoří.
@budi tak já jsem pochopila ze ty maliny se tam dávají především na barvu na kilco melounu hrst možná dam dve
ještě chci zkusit pomerančovou já to jim sice tak jednou za rok ale mazel to snad oceni
@phoma
pomerančová je výborná, tu jsem měla a jedla jen tak, ze sklenice.
Jednou jsem měla nějakou pikantní pomerančovou se zázvorem a delikateska ![]()
@phoma píše:
@stazinka09 a receptik by jsi neměla?
bohužel, já to dostala buď jako dárek nebo jedla u kamarádky. Nevyráběla jsem.
@stazinka09 Ja delala loni pomeranc, dyne hokaido a zazvor a byla vynikajici do bileho jogurtu
Kdyby jsi chtela recept, tak ti ho zitra najdu. Ale na netu toho je mraky…