Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co si myslíte o teorii, že když odeberu ráno první moči méně, těhu test je víc citlivý, než když jí je plná „sklenička“? Že se to tím naředí. Řekla mi to sousedka (gynekoložka).
Nalej si do 2dc skleničky jen polovinu Coly, bude v té cole méně cukru na 100ml??? ![]()
Zkus zapojit seslký rozum a trošku se nad tím zamysli. Pak napiš k čemu si došla
![]()
A upřímně doufám, že sousedka je už v důchodě a oficiálně nikomu neradí
![]()
Vždyť to píšou i v příbalovém letáku od těh testu Pepino, tak jste hloupé nejspíš vy ![]()
@PT PCE píše:
Vždyť to píšou i v příbalovém letáku od těh testu Pepino, tak jste hloupé nejspíš vy
Takže sousedka nebo pepino??
Tak proč se ptáš když to víš
![]()
Pepino je asi hloupý, tohle je základ chemie, kterou jsem 5 let studovala ![]()
@Markéta188 a očividně se špatným výsledkem ![]()
našla jsem to v letáku a zeptala se, mimochodem je to primářka ![]()
@PT PCE píše:
Vždyť to píšou i v příbalovém letáku od těh testu Pepino, tak jste hloupé nejspíš vy
Když si tak chytrá, tak na co zakládáš diskuzi o něčem co evidentně víš? ( I když blbě, ale neva
)
Asi neumím číst tedy, nebo snad jiný příbalový leták? ![]()
Příspěvek upraven 09.02.21 v 22:38
@PeBa12 píše:
Když si tak chytrá, tak na co zakládáš diskuzi o něčem co evidentně víš? ( I když blbě, ale neva)
Nevěděla jsem, že máš patent na to, kdo může a kdo nemůže zakládat. Pokud se ti něco nelíbí, jdi spát a neodpovídej. ![]()
@Markéta188 píše:
Asi neumím číst tedy, nebo snad jiný příbalový leták?Příspěvek upraven 09.02.21 v 22:38
Taky máš jinej.
Odeberte do čisté nádobky vzorek moče, stačí malé množství - zajistěte, ať hladina není vyšší než 1 cm.
@PT PCE píše:
Nevěděla jsem, že máš patent na to, kdo může a kdo nemůže zakládat. Pokud se ti něco nelíbí, jdi spát a neodpovídej.
Na to, že si tak informována si nějaká podrážděná
Tak vysvětlí nám nevzdělancům proč se ptáš na něco co máš ověřené od paní primářky? ![]()
@PT PCE píše:
Taky máš jinej.
Odeberte do čisté nádobky vzorek moče, stačí malé množství - zajistěte, ať hladina není vyšší než 1 cm.
A to má být jako ono???
Ježíš já snad umřu smíchy
![]()
@PT PCE píše:
@Markéta188 a očividně se špatným výsledkem
našla jsem to v letáku a zeptala se, mimochodem je to primářka
Takže jakože gynekolog, který cely život studuje frndy ví o hcg více než laboranti, kteří vám tyto výsledky hodnotí dle krve, moči??? Je to chemická analýza.
Ti mají vystudovanou převážně chemii než medicínu
@Markéta188 píše:
Asi neumím číst tedy, nebo snad jiný příbalový leták?Příspěvek upraven 09.02.21 v 22:38
brnenskalekarna
tehotensky-test-1ks-pepino-dipstrip~z8592442900090.html