Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PT PCE píše:
Taky máš jinej.
Odeberte do čisté nádobky vzorek moče, stačí malé množství - zajistěte, ať hladina není vyšší než 1 cm.
Aby se ti proužek nenamočil nad rysku, ale určitě ne proto, aby ti naměřil více hcg pane bože ![]()
@PeBa12 píše:
A to má být jako ono???![]()
![]()
![]()
![]()
Ježíš já snad umřu smíchy
![]()
Tak umři.
@PT PCE píše:
Tak umři.
Přesně takovou odpověď jsem čekala, ale nevadí dneska si mě pobavila jak nikdo takže ti odpouštím ![]()
Zakladatelko, už raději nic nepiš, bohužel se ztrapňuješ, až mě to i mrzí. Já myslela že tyhle základy se učí už na základce. Na té tvoji asi ne. Klidně si čůrej do víčka od lahve. Pozitivní výsledek se ti ale objeví i kdyby si načůrala do kýble.
Přeju dobrou noc
@Markéta188 píše:
Zakladatelko, už raději nic nepiš, bohužel se ztrapňuješ, až mě to i mrzí. Já myslela že tyhle základy se učí už na základce. Na té tvoji asi ne. Klidně si čůrej do víčka od lahve. Pozitivní výsledek se ti ale objeví i kdyby si načůrala do kýble.
Přeju dobrou noc
Akorát se ztrapňuješ. Nerozumis ani textu v pribalovem letáku. 1 cm proto, aby se ti moč nedostala nad rysku. A tu primarku gynekologie by asi měli vyhodit z práce. to je asi jako-vic proužků, víc Adidas.
Příspěvek upraven 10.02.21 v 10:09
@PT PCE píše:
Taky máš jinej.
Odeberte do čisté nádobky vzorek moče, stačí malé množství - zajistěte, ať hladina není vyšší než 1 cm.
To nemyslíš vážně, ale diky za lepší ráno ![]()
@Markéta188 píše:
Aby se ti proužek nenamočil nad rysku, ale určitě ne proto, aby ti naměřil více hcg pane bože
Já už to četla včera večer a obdivovala jsem Tě, že riskuješ, že se nevyspíš jak Tě to jako chemika muselo našlápnout ![]()
@karkarka
Si myslím, že to nebyla primářka z gyndy, ale vedoucí z mastny někde od vedle…
Kecá. Tohle by ji žádný doktor nemohl potvrdit… ![]()
Možná jí řekla, že to má dělat z koncentrované moči a ona to pochopila, že jí má být míň a potom bude koncentrovaná ![]()
A to já si vždycky nechám nalívat slivovici jenom do půlky panáku, ale stejně se pak ztřískám.
Tak teď už vím, čím to je. Ono je tam víc alkoholu.
Příště vypiju celou flašku a bude to cajk! ![]()
Tady člověk najde různé zajímavé diskuze že jo ![]()
Ale já mám v boží paměti tuto. Ta mě asi nejvíc dostala popravdě.
https://www.emimino.cz/…niky-382229/
A pak teda asi taky tortila v těhotenství.
https://www.emimino.cz/…stvi-399230/
@Pajik 76 píše:
Já už to četla včera večer a obdivovala jsem Tě, že riskuješ, že se nevyspíš jak Tě to jako chemika muselo našlápnout
Chemik nejsem, ale studovala jsem laborantku, kde byla samá chemie a i bez toho by se i laik, který má základní školu snad z logického hlediska nepozastavil nad takovou kravinou
![]()
Někdy si říkám co ti lidé v tom mozku mají ![]()
Mne kdysi dojala tady nějaká paní, co po výčtu všech možných příznaků vznesla obligátní dotaz, jestli by mohla být těhotná. Že jí mešká MS už týden. A na obligátní otázky, proč si, do háje zelenýho, neudělá test, odpověděla, že někde slyšela, že před MS bývají ty testy přirozeně pozitivní, i když to těhotenství není, takže si ho nechce takto před MS dělat, a tak pořád čeká a čeká… ![]()