Mění chřest chuť mateřského mléka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.4.15 10:30

Já myslím, že podstatu tady pochopili všichni, ale přesně jak píše @Pipi 00 Ale prostě by mě nenapadlo to řešit, dokud mimino nemá nějaký problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.15 10:39

No vite ja rozhodne resim predem kdyz to jde a na svem synovi netestuju pokud mozno. Problemum predchazim proto se ptam kdyz je moznost konzultace. Ale to je na kazdym. Diky za nazory.

Příspěvek upraven 28.04.15 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.15 10:42

@kerrankin Ano prave - zajima me jetli se to same (viz muj uvodnik) uvolnuje do MM - vite to nekdo prosim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 10:43

Smrad pri prdeni zpusobuji spis kombinace a nevhodna skladba jidla…od te doby co nejim pecivo, brambory a ryzi, cukry a skroby, neprdim…a kdyz uz tak absolutne bez zapachu…jedinou vyjimkou je kdyz snim palici cesneku…to pak prdim cesnek, to uznavam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33
28.4.15 10:44
@KPKristy píše:
Já myslím, že podstatu tady pochopili všichni, ale přesně jak píše @Pipi 00 Ale prostě by mě nenapadlo to řešit, dokud mimino nemá nějaký problém. :nevim:

To je pristup teda…ja na problem necekam - muj syn neni testr!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.15 10:44
@KackaDoup píše:
Smrad pri prdeni zpusobuji spis kombinace a nevhodna skladba jidla…od te doby co nejim pecivo, brambory a ryzi, cukry a skroby, neprdim…a kdyz uz tak absolutne bez zapachu…jedinou vyjimkou je kdyz snim palici cesneku…to pak prdim cesnek, to uznavam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

opet jde o to co obsahuje chrest viz muj uvodnik…ne o nadymani atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 10:45
@krisgrey píše:
opet jde o to co obsahuje chrest viz muj uvodnik…ne o nadymani atd.

to byla reakce na posledni prispevek :mrgreen: o rannim prdeni po chrestu ;) :kytka:…snad si muzu reagovat na co chci..nebo me to zakazes?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.4.15 10:46
@krisgrey píše:
opet jde o to co obsahuje chrest viz muj uvodnik…ne o nadymani atd.

aha, ja tedy myslela ze o nadymani jde predevsim kdyz se to tyka kojeni…tak jsme pridala dobre rady, ;)

• Citovat
  • Upravit
1374
28.4.15 10:48

Já teda taky jím téměř vše a neomezuju se, ale jelikož cítím ten zápach moči po snědení chřestu (někdo to cítit nemusí), tak by mě to taky zajímalo a už jsem o tom přemýšlela. No, asi bude synátor beta tester :lol: Akorát jsem zatím neviděla prodávat český chřest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.15 10:48

@KackaDoup v pohode ale mozna bude lepsi kdyz si zalozis svoji diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.4.15 10:50

@barbuchablond na farmarskem trhu na Jiraku bude ted v sobotu bily a dalsi tyden i zeleny :) nevim zda jste z Prahy…kazdopadne fundovane odovedi jsem se tady zatim nedockala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.4.15 10:50
@kerrankin píše:
Taky myslim, ze staci malo. Ale sledovat??? Vzdyt je to strasny smrad 8o Ale mozna se to u kazdeho projevuje jinak a taky my ho vetsinou jime hodne najednou a k veceri, takze rano se to rozhodne neda „precuchnout“ :mrgreen:

Je to děsnej smrad, to je fakt. Ale já jsem asi divná, všimla jsem si toho až poté, co jsem si o tom někde přečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 10:52
@krisgrey píše:
@KackaDoup v pohode ale mozna bude lepsi kdyz si zalozis svoji diskuzi

nepotrebuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
1374
28.4.15 10:53

Zelený :srdce: Jj, jsem z Prahy, ale radši teda chodím do tržnice. Ale kvůli chřestu farmářský trh přetrpím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.4.15 10:55
@krisgrey píše:
a kdo se nechce zajimat ten se nezajima a jen se tupe veze…
:think: já jsem teda tupě kojila víc než tři roky. Jestli ti to příjde jako malá zkušenost, tak promiň :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová