Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Běž na neurologii a posléze za fyzioterapeuty. Pokud vyšetření nic neukážou, zvaž že by mohlo jít o psychosomatické důsledky ne moc dobře zvládané úzkosti a zátěže a že by tedy pomohla psychoterapie. To z tebe nedělá blázna, ale někoho, kdo chce do hloubky pomoci sám sobě a ví že potřebuje průvodce do hlubky svých starých psychických zranění.
cca před 10 měs. jsem byla na ct a vyšetřená neurologem, tehdá nic nenašli. dnes si chci zavolat obvodnímu.
@Anonymní píše:
cca před 10 měs. jsem byla na ct a vyšetřená neurologem, tehdá nic nenašli. dnes si chci zavolat obvodnímu.
To bylo kvůli stejnému problému? V tom případě to teda akutní není. Neposlali tě na nějakou rehabilitaci? Třeba záda tě nebolí? Nacpi se pořádně b-komplexem a hořčíkem, zajdi na jógu nebo nějaké relaxační cvičení, třeba se to vylepší. A k lékaři určitě zajdi, aby vyloučil nějaký vážnější problém.
Ahoj, poslední dobou jsem spozorovala že mám méně citlivou levou nohu, od včerejša jsem spozorovala že méně cítím celou levou stranu, tedy hlavně ruku a nohu. a pocituji bravenčení v končetinách. Nedávno jsem řešila stuhlost a otok kloubu na levé ruce což přetrvavá a k tomu mi vystřeluje prsteníček. Odběry krve vyší sedimentace, jaterní testy a pozitivní monenukleoza. revma negativní. tím to bylo uzavřeno. Teď se chci zeptat na Váš názor, co to muže být? jsem z toho vyděšená.