Menší plod - více jíst?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
23.10.12 15:27

mam…me posledni mesic honili po spitalech..vozili rychlou…ze mala o 5 tydnu neodpovida…jsou to odhady…nesmis se na ne upinat…po narozeni vsichni cuceli jak pero z gauce ze najednou odpovida :mrgreen: proste ji nikdo neumel zmerit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
23.10.12 16:15

Já to měla naopak. Doktor přidával měření, protože se mu mimčo zdálo dost velký, tak aby měl přehled. Moje první otázka „tak mám míň jíst?“ ho vyloženě pobavila. Prý to s tím nemá co dělat. Pokud se třeba vyloženě necpu od rána do večera sladkým, tak tu váhu nijak neovlivním. Sladký jsem nejedla vůbec, v podstatě jen zeleninu, přibrala jsem jen 5kg a malej se narodil a měl přes 4kg. :D Podle mě prostě geny, ne jídlo. Buď v klidu, hlavně, aby bylo mimčo zdravé, co nemá na porodním sále, to dožene pak! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.10.12 22:07

Tak jsem si dneska psala s kamaradkou, jeji tata je gynekolog a ten rikal, ze prej to maminam ani nerika, kdyz je o tyden mensi, ze to mimco jeste brisku dozene, ze pokud je vse ostatni ok, tak mam byt v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.10.12 22:34

Jak jsem psala předtím o týden je to fakt v pohodě to se pak dožene..mě syn v 36. týdnu odpovídal bříškem pouze 32.týdne a hold to byl drobek…jedině snad se více šetřit, já do poslední chvíle byla hodně akční chvíli jsem neposeděla a možná právě proto se u mě tohle vyskytlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
23.10.12 22:36

@Lemonkas ja jsem ted docela taky v jednom kole, mam doma uz jedno ditko a ted chodim jeste na brigadu dokud to jde a tehotenstvi mi to dovoli. neni moc cas odpocivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.10.12 07:31

@lovelytelle já jsem teda věděla o tom, že jedna z tepen v pupečníku je užší, přišlo se na to až na genetice, moje si toho vůbec nevšimla. Ale průtoky byly vždy v pořádku, tak se to nijak neřešilo. Jinak moje dr a sestřička mi říkaly, že budu mít velké dítě a i UZ před porodem to potvrdil a měla 3,3kg a 48cm, takže na ta jejich měření bych se tolik nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.10.12 08:57

Já právě když šla na ten ultrazvuk v 36.týdnu tak skoro žádné průtoky takže hrozba akutního císaře, ale pak jsem šla po pár hodinách znovu a už byli lepší a pak když si mě tam nechali tak byli úplně v normálu…nebo jestli malej, třeba si tu pupeční šnuru nějak zamotal a nemohlo tam nic proudit…netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí