Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
@uliceŽe prý většina žen jsou prkna, co sexovat neumí, neznají svoje tělo a po roce, dvou už se s nimi není kam posouvat.
tak tohle je hodně zajímavé…kam by se to mohlo po dvou letech posouvat? není to spíš tím, že ta žena žádné dřevo není, ale prostě jen nepotřebuje vymýšlet stále nové a nové věci, které vzrušují spíš toho chlapa než ji?
A mne visící a velké koule nevadí
fakt? mně to přijde totálně odpuzujícíJe to jako s těma kozama
Absolutně neřeším, jaké je chlap má nebo nemá
me se velky kojones taky nelibi
to posouvani v sexu.??jak neni chemie a pritazlivost,, clovek se muze posouvat az na rovnik nebo do pr. delky a je mu to houno platny ![]()
@Bůča píše:
me se velky kojones taky nelibito posouvani v sexu.??jak neni chemie a pritazlivost,, clovek se muze posouvat az na rovnik nebo do pr. delky a je mu to houno platny
tak já myslím, že i když je, tak význam sexu nespočívá v tom se stále někam posunovat, ale spíš se sladit, aby si to užili oba dva.
@Venetia píše:
tak já myslím, že i když je, tak význam sexu nespočívá v tom se stále někam posunovat, ale spíš se sladit, aby si to užili oba dva.
ja to mam tak, ze si to uziju pokazdy. jako ze mam orgasmus kazdej sex a nekdy me to nebavi. porad to stejny
takze to posouvani chapu a rozumim o cem mluvi.
@Bůča píše:
ja to mam tak, ze si to uziju pokazdy. jako ze mam orgasmus kazdej sex a nekdy me to nebavi. porad to stejnytakze to posouvani chapu a rozumim o cem mluvi.
a to posouvaní spočívá tedy v čem..že nebudeš mít orgasmus pokaždé, protože to je už nuda?
@Venetia píše:
mě osobně by to pořád stejné dokola bez posunování se a obměn nebavilo ![]()
@Venetia píše:
a to posouvaní spočívá tedy v čem..že nebudeš mít orgasmus pokaždé, protože to je už nuda?
ne to neee, zkouset novy veci. delat to jinak a ne stereotypne. nudne.
@Bůča píše:
ne to neee, zkouset novy veci. delat to jinak a ne stereotypne. nudne.
a to znamená jak, aby to nebylo nudně?
@free333 píše:
mě osobně by to pořád stejné dokola bez posunování se a obměn nebavilo
a v čem spočívá to posunovaní umíš popsat?
@Venetia píše:
a to znamená jak, aby to nebylo nudně?
porad dokola. to stejny misto. stejna misnost, postel. polohy. cucacka, omakavacka, pak nasadit gumu, zasun. konik nebo klasika, zezadu. v klece…jit to delat ven, do auta. pouta, zavazani oci. rychlovka nekde na verejnosti. provokovat se. cucani jak na zacatku. proste to musi mit porad drive. a ne jen trt trrrt hotovo, nazdar. odkulit se a kazdej do ruky mobil
![]()
@Venetia píše:
a v čem spočívá to posunovaní umíš popsat?
Zkoušet pomůcky, nové techniky, sex venku nebo kdekoliv jinde než v posteli a pořád stejně, prostě aby to bavilo oba…
@Bůča píše:
porad dokola. to stejny misto. stejna misnost, postel. polohy. cucacka, omakavacka, pak nasadit gumu, zasun. konik nebo klasika, zezadu. v klece…jit to delat ven, do auta. pouta, zavazani oci. rychlovka nekde na verejnosti. provokovat se. cucani jak na zacatku. proste to musi mit porad drive. a ne jen trt trrrt hotovo, nazdar. odkulit se a kazdej do ruky mobil![]()
to se poutáte navzájem nebo jen jednostranně… rychlovka třeba v autobuse, když jedete do práce, aby to mělo ten správný drive?
@free333 píše:
Zkoušet pomůcky, nové techniky, sex venku nebo kdekoliv jinde než v posteli a pořád stejně, prostě aby to bavilo oba…
tak to by třeba nebavilo mě ![]()
@Tamtama píše:
tak to by třeba nebavilo mě
a co by bavilo Tebe?
ono stejně to musí bavit oba, jinak by to taky nebylo ono…
@free333 píše:
Kolik těch technik je nebo si představit pod slovem. technika?
@free333 píše:
a co by bavilo Tebe?
ono stejně to musí bavit oba, jinak by to taky nebylo ono…
nejlíp minimum aktivity vyžadované po mně ![]()