Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem dolnak, takze zadek je rozhodne prednejsi a naprosto kompenzuje horejsek. : )
@Anonymka89 Jsou chlapi „hornaci“ a „dolnaci“, obcas oboji
V praci to vidim, nekteri jsou nadseni z velkych prsou a jini se jich boji. Neexistuje velikost prsou takova, aby se libila vsem. Proto je krasne to, ze jsme kazda jina, i chlapi jsou jini, a muzeme si vybirat, kdo se nam libi.
Dulezita je vyvazena postava a ne to, zda ma zena prsa B nebo D ![]()
Můj chlap je taky na nohy a zadek. Proč myslíš, že po dětech budeš mít prsa akorát?
Já měla před dětmi menší pevná B, teď podprdu nemusím nosit vůbec. Zůstaly mi jen bradavky.
Ale mám slíbenou plastiku
Mému chlapovi se ale i tak moje prsa, neprsa líbí a rád si s nimi hraje. Jde spíš o mě a moje sebevědomí.
Mě se malá líbí, jsou taková něžná.
Nakonec - vzal jsem si i takovou manželku
.
A pravda, nemůžu o sobě říct, že bych naprosto nebyl dolňák.
![]()
@Anonymní píše:
Můj chlap je taky na nohy a zadek. Proč myslíš, že po dětech budeš mít prsa akorát?Já měla před dětmi menší pevná B, teď podprdu nemusím nosit vůbec. Zůstaly mi jen bradavky.
Ale mám slíbenou plastiku
Mému chlapovi se ale i tak moje prsa, neprsa líbí a rád si s nimi hraje. Jde spíš o mě a moje sebevědomí.
no tim mě dycky utěšovala máma
že se potom zvětší… jo já s tím nějaký výrazný problém taky nemam, ale tak zvědavost ![]()
Takže se dá říct, že chlapi tak nějak koukaj spíš na obojí, aby to bylo v nějaké správné vyrovnanosti? ![]()
Prsa jsou prsa. jasne, ze jsou lepsi vetsi, ale s malyma se da taky pohrat. chlapovi se libi moje, ale kdybych cntela jit do umelych. nevadilo by mu to.to je vymluvny samo o sobe
ja mam jednicky, spis nulky a pul ![]()
Asi se to hodně zenskym libit nebude, ale velký prsa jsou hezky akorat na mladych holkach, na starsich když je to v podprde tak na koukání je to krasne, ale na živo už ne, proto radši menší nebo malinké, než prsa u pupku, jak budeš stárnout budou dorustat, pak budeš ráda za menší ![]()
Mýmu se líbí malý prsa. Velké prsa podlehají gravitaci a pak je má ženská až na břiše a je to ošklivé. Já mám prsa malé ale za to pevné a vypadá to mnohem lépe
@Anonymka89 píše:
no tim mě dycky utěšovala mámaže se potom zvětší… jo já s tím nějaký výrazný problém taky nemam, ale tak zvědavost
Zvětší ale jen během kojení. Pak skutek utek ![]()
@mulik píše:
Asi se to hodně zenskym libit nebude, ale velký prsa jsou hezky akorat na mladych holkach, na starsich když je to v podprde tak na koukání je to krasne, ale na živo už ne, proto radši menší nebo malinké, než prsa u pupku, jak budeš stárnout budou dorustat, pak budeš ráda za menší
to si myslim taky. bez podprdy to hezky neni.ale ja mam treba maly a neprijde mi, ze by byly kdovijak pevny teda ![]()
Tak jsou někteří chlapi vyloženě vysazený na velký prsa, kteří by to asi neunesli, ale já spíš potkávám chlapy vysazený na zadek, což je pro mě zatím dobrý ![]()
a jinak mě se u chlapa taky třeba líbí svaly, ale neznamená to, že bych si začala pouze s nějakým vymakaným svalovcem, nebo že by mě to nějak frustrovalo.. když by byl jinak fajn, tak si na něm najdu něco jinýho pěknýho…a tak to mají asi i chlapi…oni mají často takový silácký kecy, jaká žena je jak vyvinutá nebo nevyvinutá, kalendáře s prsaticema a ve výsledku jim na tom u partnerky až tak nesejde..ale asi záleží na konkrétní osobě no..
Já po dětech (33 měsíců kojení) o prsa přišla a zadek se mi zvětšil roztažením pánve. Ale srdce mám stejné a chlapa taky, tak to něřeším.
Po dětech nebudeš mít pěkná prsa a ani větší… Spíš vytahanější
… Budou horší
Takže jsem se zaměřila na to co mám a snažím se, aby to vypadalo ještě líp
u mě se prostě chlapi koukali na zadek
i když před dětma moje prsa byla hezká
teď je to na plastiku
takže podle mě, pokud je chlap vyloženě na prsa, tak si nevybere holku která je nemá ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, asi spíš na názor pánů. Jak vidí ženský s menšíma prsama. Obecně tak slýchám, že chlapi na ty prsa hodně koukaj. ale že jsou i takový, kteří koukají spíš na zadek. Mně příroda nahoře moc nevybavila (utěšuji se, že po dětech budou akorát
ale zase mi vždycky chlapi hodně chválili zadek. Jinak jsem vysoká, hubená, dlouhý vlasy.
Tak mě zajímá, pokud chlap co je vyhrazený na prsa, by tím nějak hodně strádal, že má případná přítelkyně prsa menší? Jak moc je to pro chlapa prostě podstatný. Díky