Menší prsa a chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.17 11:44

Ja mam prsa veliky :lol: Nekojila sem, ale po tehotenstvi mam prsa o cislo jeste vetsi, mam velikost E :roll: Vzdycky sem chodila s hornakama a doma mam taky jednoho :lol: A ano, gravitace je mocna a bez poprsenky mam prsa pomalu u kolen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
4.6.17 11:50
@Anonymka89 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, asi spíš na názor pánů.Jak vidí ženský s menšíma prsama. Obecně tak slýchám, že chlapi na ty prsa hodně koukaj. ale že jsou i takový, kteří koukají spíš na zadek. Mně příroda nahoře moc nevybavila (utěšuji se, že po dětech budou akorát :)) ale zase mi vždycky chlapi hodně chválili zadek. Jinak jsem vysoká, hubená, dlouhý vlasy.
Tak mě zajímá, pokud chlap co je vyhrazený na prsa, by tím nějak hodně strádal, že má případná přítelkyně prsa menší? Jak moc je to pro chlapa prostě podstatný. Díky :))

Ženský s malejma prsama prostě nevidím :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

Dělám si legraci, dám na „celkový dojem“ - když je v hlavě vymleto, kozy to nezahráněj, stejnětak velký kozy nejsou nic moc, když je v pase ještě širší :roll:
Nicméně inteligence, šarm, přirozená krása, vkus doplněný velkýma pevnýma prsama je vražedná kombinace otvírající přístup k… no prostě k čemukoliv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
4.6.17 11:55

Muj partner mel prede mnou stihlou prsatou blondynku. A ted vrni blahem u prdelkate brunetky s prsy vel. A. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.6.17 11:56
@Chauvinist píše: Ženský s malejma prsama prostě nevidím :nevim: :mrgreen: :mrgreen:Dělám si legraci, dám na „celkový dojem“ - když je v hlavě vymleto, kozy to nezahráněj, stejnětak velký kozy nejsou nic moc, když je v pase ještě širší :roll:
Nicméně inteligence, šarm, přirozená krása, vkus doplněný velkýma pevnýma prsama je vražedná kombinace otvírající přístup k… no prostě k čemukoliv :mrgreen:

k cemu woe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.17 11:58

Já mám prsa velká a není to bůh ví jaká výhra. Chtěla bych někdy poznat to, moci jít bez podprsenky pohodlně bez toho pocitu, že tě něco tahá na hrudníku ze strany na stranu a abych furt vypadala dobře. Ani podprsenku na sebe jen tak neseženu, mám 70J :zed:

malá prsa vypadají mladistvě, buď za ně ráda. Já mám právě komplexy ze svých velkých prsou. Je nepříjemné, když kdejakej pobuda mi čučí do hrudníku ze slinou v hubě.
Na druhou stranu mým chlapům to nikdy nevadilo. Naopak. Moje prsa nejsou nijak pevná, ale chlapi mi vždy snažili přesvědčit o opaku, že jsou super.

Každá zboží má svého kupce! :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
4.6.17 11:59

Tak ja mela vzdycky B a u tech zustalo i po dvou detech. Ted kojim treti, tak uvidim, jestli se to vrati do puvodniho stavu. Co vim od kamaradu, dulezite je jak to pasuje ke zbytku tela. Vysportovana postava je hezka s drobnyma prsama, nekdo silnejsi s drobnyma prsama vypada trochu hur. Vetsinou slychavam, ze mensi az stred je ideal. Jeden muj kolega rikava: „anything more than a mouthful is wasted“…pry to rikaval uz jeho tatinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.6.17 12:01

Ja mam prsa po tatovi :mrgreen:
Zamlada mi jeden zkousel hladut zebro, vul jeden :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.6.17 12:03
@Chauvinist píše: Ženský s malejma prsama prostě nevidím :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
:roll: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
4.6.17 12:06
@Chauvinist píše: Ženský s malejma prsama prostě nevidím :nevim: :mrgreen: :mrgreen:Dělám si legraci, dám na „celkový dojem“ - když je v hlavě vymleto, kozy to nezahráněj, stejnětak velký kozy nejsou nic moc, když je v pase ještě širší :roll:
Nicméně inteligence, šarm, přirozená krása, vkus doplněný velkýma pevnýma prsama je vražedná kombinace otvírající přístup k… no prostě k čemukoliv :mrgreen:

:D:D haha takže snad v pohodě. jste v normě. já chodila totiž s jednim, kterej se furt kasil, jak dává strašně na vzhled, holka musí bejt hubená, pevná, blabla. no a to co si našel po mně, se řekněme jen divím…

• Citovat
  • Upravit
1247
4.6.17 12:08

Co ja bych dala za plné dvojky! Mám minus jedničky. Zase to má jednu výhodu. Že nemá co klesnout. Protože velké svěšené prsa to je opravdu nepěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
4.6.17 12:09
@Bůča píše:
k cemu woe? :lol:

Naprosto ke vsemu :roll:
No a kde nejsou prsa, sarm, krása ani inteligence, tam začíná feminismus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
4.6.17 12:10
@Karleon píše:
Já po dětech (33 měsíců kojení) o prsa přišla a zadek se mi zvětšil roztažením pánve. Ale srdce mám stejné a chlapa taky, tak to něřeším.

Tedy boky mohou nabrat, o tom žádná. Ale roztažení pánve by znamenalo roztažení kostí a to jaksi nejde. To ale neznamená že by ženská musela být hned mimo, obzvlášť dluhodobý partner nepochybně i v erotice velmi ocení jiné věci jako je porozumnění v intimitě, aktivita a hravost, podpora. :potlesk: Ale i směrem mimo vztah - jak říká ten bezďák v Jiránkově vtipu: „Za každym úspěšným chlapem stojí ženská - chcete vidět fotku mý starý?“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.06.17 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188

Mam maly prsa, mela jsem z toho „komplex“ driv, ted uz ne. Trochu mi vadi, ze nemuzu nosit tricka, co nosej kozaty holky a vypada to dobre, kdyz si vezmu neco volnejsiho (ted se mi treba libej ty tricka s holymi rameny a lodickovym vystrihem) tak jsem v tom jak v pytli nebo v pyzamu. I presto jsem spoko, nebylo to tak vzdycky, ale mam hezky, kulaty prsa, nemusim nosit podprsenku, zadnej chlap si nikdy nestezoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
@misi11 píše: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

A to ani na přechodu! :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
4.6.17 12:12