Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bůča píše:
husty. ja bych se bala, ze mi porusi nervyto neni pldel.
Netýká se to nervů klitorisu, ani jeho samotného.
Někde časem vydloubám anatomii. ![]()
Edit: Mimochodem. tyhle partie občas hostí piercing.
@M_Vladim píše:
Netýká se to nervů klitorisu, ani jeho samotného.Někde časem vydloubám anatomii.
Edit: Mimochodem. tyhle partie občas hostí piercing.
muj nehosti
ale chtela jsem
Tak jsem se tu ptala manžela
a on povídal, že za něj prsa anóóó
Je prostě horňák, no. A že každej chlap to má hozený jinak, je taky pravda.
Já mám prsa velká DD-E. Při kojení větší
Po druhém dítěti jsem po skončení kojení byla zoufalá…prsa vrásčitá a taková vysátá a hlavně se mi zmenšila a na to nejsem zvyklá. Naštěstí se mi po skončení kojení cca do roka hodily holky znova doformy
a jsou jako mladice. Mám tedy od přírody velmi pevnou kůži. Je pravda, že když vidím kolikrát na plavání náctileté holky a nebo kolem dvaceti, tak jsem v šoku jak velká prsa můžou viset už v tomhle věku. Je to tak, že velká prsa se víc prověsí, malá podle mě zas pomalu zaniknou
A ano mohla bych jít bez podprdy, nebyla by to taková tragédie, akorát asi to vlnobití trička by asi způsobilo přírodní katastrofu v mém okolí
Doma tak chodím sporadicky, manžel si toho často na první dobrou a na dálku nevšime, protože nemám velký propad dolů
ale jak to zjistí, tak to není dobrý
![]()
Je to o dědičných dispozicích, moje babičky obě měly velká prsa a jedna z nich ještě v 80 letech neměla žádné visací vaky, ale namnoze hezčí prsa než nějaká 45 letá. A druhá babička zemřela v 67 s výstavním hrudníkem.
A moje mamka šedesátka má výstřih špičkovej a moje ségra čtyřicítka by měla mít na prsa zbroják ![]()
A já mám kamarádku, dělali jsme spolu v jedné firmě a měla stůl naproti mě…byla sto pro hetero, drobná a bez prsou…a ta mi vždy povídala, že miluje můj žlábek mezi prsama, že ona by ho chtěla a nemá ho…ale že jí stačí vidět mě a má krásnej den, že kdyby byla chlap a na ženský, tak by chtěla ženskou s pěknejma velkejma prsama.
Já se taky ráda podívám na hezká cizí prsa
Ale těm s malýma zase závidím, výběr prádla, oblečení a možnost rychle běhat…to není disciplína, kterou bych pěstovala ráda ![]()
@Bůča píše:
no ja ji uz nemam jak v 15ale zadnej extrem. a kdyz mam,,ovulku"( to je pjo tebe pjasatko
![]()
![]()
),tak ji mam celou takovou jako nateklou
![]()
nic moc pohled.
@Bůča píše:
ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlapto je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky.
zensky jsou chudaci
Ale no tak. Když to dělat nebudem, tak budete zas naštvaný, že si Vás nevšímáme. A pak kdo to má těžší ![]()
@M_Vladim píše:
@Chauvinist Čéče, to byl blbej vtip.Jednak tím rozzuříš feministky (olé! torro! olé!
![]()
) ale to fakt neměla některá aspoň v něčem navch?.
Příspěvek upraven 04.06.17 v 12:51
Proč vtip? Mě je úplně jedno, koho rozzuřím, život není krásný.
Možná měla nějaká navrch, ale každýmu to bylo jedno. U holky, která má říct jen „Dobrý den, posaďte se“ a uvařit kafe je naprosto a úplně jedno, jestli má učňák nebo vysokou školu. Je to jako když si kupuješ nábytek - prostě vemeš ten, co se ti vejde do předsíně a když se jich tam vejde víc, tak vezmeš ten, co vypadá nejlépe, když je to všechno za jednu cenu. A jestli ten nábytek vyráběli na učňáku učni, nebo ho navrhoval kandidát věd, to už ti je prostě ukradený. Nevím, co tam hledáš za složitosti.
@alisekR píše:
Tak jsem se tu ptala manželaa on povídal, že za něj prsa anóóó
Je prostě horňák, no. A že každej chlap to má hozený jinak, je taky pravda.
Já mám prsa velká DD-E. Při kojení většíPo druhém dítěti jsem po skončení kojení byla zoufalá…prsa vrásčitá a taková vysátá a hlavně se mi zmenšila a na to nejsem zvyklá. Naštěstí se mi po skončení kojení cca do roka hodily holky znova doformy
![]()
a jsou jako mladice. Mám tedy od přírody velmi pevnou kůži. Je pravda, že když vidím kolikrát na plavání náctileté holky a nebo kolem dvaceti, tak jsem v šoku jak velká prsa můžou viset už v tomhle věku. Je to tak, že velká prsa se víc prověsí, malá podle mě zas pomalu zaniknou
A ano mohla bych jít bez podprdy, nebyla by to taková tragédie, akorát asi to vlnobití trička by asi způsobilo přírodní katastrofu v mém okolí
Doma tak chodím sporadicky, manžel si toho často na první dobrou a na dálku nevšime, protože nemám velký propad dolů
ale jak to zjistí, tak to není dobrý
![]()
Je to o dědičných dispozicích, moje babičky obě měly velká prsa a jedna z nich ještě v 80 letech neměla žádné visací vaky, ale namnoze hezčí prsa než nějaká 45 letá. A druhá babička zemřela v 67 s výstavním hrudníkem.A moje mamka šedesátka má výstřih špičkovej a moje ségra čtyřicítka by měla mít na prsa zbroják
A já mám kamarádku, dělali jsme spolu v jedné firmě a měla stůl naproti mě…byla sto pro hetero, drobná a bez prsou…a ta mi vždy povídala, že miluje můj žlábek mezi prsama, že ona by ho chtěla a nemá ho…ale že jí stačí vidět mě a má krásnej den, že kdyby byla chlap a na ženský, tak by chtěla ženskou s pěknejma velkejma prsama.
Já se taky ráda podívám na hezká cizí prsaAle těm s malýma zase závidím, výběr prádla, oblečení a možnost rychle běhat…to není disciplína, kterou bych pěstovala ráda
@Aenne píše:
tak ale to je už extrém, to je indikace na labioplastiku. Ale já mluvím o tdm že podle doktorú je naprostá vietšina labioplastk uplne zbytečná, dívky nemějí žádný problém, jsou v normě, sle postupují labioplastiku á la mode.
tak to nemaj doktori delat. sulibrci. jenze to oni neee, bodou mlet, jak to nepotrebovaly a bylo to orezany jen kvuli tomu co je in, ale stejne to orezou ze. proc asi ![]()
@Aenne Kvalitní chlap ji bude milovat i s poprsím, které už nevypadá stejne, jako kdyť ji bylo 18. Protože ji miluje pro ní samotnou,…
to si az ak nemyslim. neverim na dusevni lasku ![]()
@Lumius píše:
@mmch hele, když tak o tom přemýšlím, tak bych tvýma prsama asi nepohrdnul![]()
No najednou…
![]()
Ale v podprdě. ![]()
@Venetia píše:
no hlavne, kdyz k nim patri i nic moc vybaveni
No, tak obří gule a malý pérko je důvod k úprku.
![]()
@mmch píše:
No, tak obří gule a malý pérko je důvod k úprku.![]()
Nelíbí se větší gdoule? (houpací?)
![]()
edit: nevlastnim, jen se divím ![]()
Příspěvek upraven 04.06.17 v 17:24
@M_Vladim píše:
Nelíbí se větší gdoule? (houpací?)![]()
Absolutně ne
@Venetia píše:
Absolutně ne
Jsem to zašmodrchal
:
Nelíbí se větší gdoule? ![]()