Menší prsa a chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
4.6.17 12:40

@Aenne vidím to naprosto stejně. Mám prsa C ale co do plnosti mají daleko. Nicméně když chlap umi dobře mačkat tak si je srovná :jazyk:. Rozhodně nebudu ochuzovat rodinu o tisíce kvuli tomu ze je uvidim jinak ja a můj manžel. Jsem spokojena i když nejsou žádná výstavní avšak je taky nikde nevystavuju. Společnost ženě predhazuje jak ma vypadat a nejvíce to odnesou nase dcery a jejich dcery. Člověk by je tomuhle chtěl ubránit ale bojím se co z nich(mych dětí) jednou vyleze za rozhodnutí o svém těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.6.17 12:43
@Chauvinist píše:
Ano, jsou relativní, v tom je právě ten vtip :mrgreen:
A jistě - nic není nastálo :mrgreen:
A srsly: velký kozy stačej k povýšení možná tak někde v potravinách z kasy do kanclu nebo někde v HR oddělení na úroveň osobní managerky. V pracovním prostředí od určitý úrovně je to prostě jen malý bezvýznamný plus.
Jakkoliv když jsme obsazovali pozici, na který nebyly ale vůbec žádný nároky a přišlo asi 30 slečen od kterých nikdo nic nečekal, tak sme prostě zvolili tu, co měla nejlepší výstřih :nevim: :mrgreen:

ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlap :roll: to je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky. :roll: zensky jsou chudaci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
4.6.17 12:45

..Bych jenom pohodil otázečku: Kde je v Praze nudo? :nevim:
Jasně, že mám postranní úmysly…za chvilku je odhalím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
4.6.17 12:49

@Chauvinist Čéče, to byl blbej vtip. :? Jednak tím rozzuříš feministky (olé! torro! olé! :jazyk: :mrgreen: ) ale to fakt neměla některá aspoň v něčem navch?. 8o

Příspěvek upraven 04.06.17 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
4.6.17 12:50
@Bůča píše:
ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlap :roll: to je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky. :roll: zensky jsou chudaci :pankac:
:( :kytka:…jsem divnej, no :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
4.6.17 12:51
@M_Vladim píše: :( :kytka:…jsem divnej, no :mrgreen:

ty neeeee, ty jsi naaaaas :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.6.17 12:56

Moje původní prsa byla takový ten opravdu nejméně přitažlivý typ - ne moc velká, ale dlouhá, vyfouknutá, bradavky jak palačinky. Nesnášela jsem je, ale nikdy se mi nestalo, že by mě kvůli nim chlap vyhnal z postele 8) Zato ostatní ženské, to jsou nádoby zlé a pomlouvačné, když člověk něčím vybočuje z průměru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
4.6.17 13:01
@The_Assassin píše:
Moje původní prsa byla takový ten opravdu nejméně přitažlivý typ - ne moc velká, ale dlouhá, vyfouknutá, bradavky jak palačinky. Nesnášela jsem je, ale nikdy se mi nestalo, že by mě kvůli nim chlap vyhnal z postele 8) Zato ostatní ženské, to jsou nádoby zlé a pomlouvačné, když člověk něčím vybočuje z průměru :roll:

To zní jako… dneska je to už jinak. ;)
Aby jsem se jasně vyjádřil: Pokud vám nesedí, jak vypadáte a je to možné, tak nevidím důvod se trápit a vyhýbat se nějaké té korekci. Ale oprvadu jen tehdy, když vás to opravdu dlouho trápí. Ne když to mají tehhle týden v bulváru kvůli okurkové sezóne jako hlavní téma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
4.6.17 13:06

Tak on i ten termin je zavadejici… Ja jsem z rodiny, kde maji zenske bezne minimalne DD a ja se svymi vetsimi dvojkami (75C) v nich vyvolavam shovivavy usmev, kde uz chybi jen soucitne pohlazeni po hlave :mrgreen: se slovy „kozy nejsou vsechno“, ktere nahradilo „do toho dorostes“ :mrgreen:. A naopak jsem se privdala do rodiny, kde maji synove i dcery ty hrudniky tak nejak nastejno a muj svagr (tehdy 16) dodnes vzpomina, ze prvni rok vubec netusil, jak vypadam, protoze se mi pohledem zasekl na hrudniku.
Toz ta velikost/nevelikost je znacne indivindi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.6.17 13:07
@M_Vladim píše:
To zní jako… dneska je to už jinak. ;)

Jop, nadělila jsem si k ježíšku nová kůzlátka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
4.6.17 13:08
@vonajebohyne píše:
Tak on i ten termin je zavadejici… Ja jsem z rodiny, kde maji zenske bezne minimalne DD a ja se svymi vetsimi dvojkami (75C) v nich vyvolavam shovivavy usmev, kde uz chybi jen soucitne pohlazeni po hlave :mrgreen: se slovy „kozy nejsou vsechno“, ktere nahradilo „do toho dorostes“ :mrgreen:. A naopak jsem se privdala do rodiny, kde maji synove i dcery ty hrudniky tak nejak nastejno a muj svagr (tehdy 16) dodnes vzpomina, ze prvni rok vubec netusil, jak vypadam, protoze se mi pohledem zasekl na hrudniku.
Toz ta velikost/nevelikost je znacne indivindi.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
4.6.17 13:09
@Bůča píše:
ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlap :roll: to je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky. :roll: zensky jsou chudaci :pankac:

no můžeš zkusit během hovoru civět celou dobu nějakému chlapovi místo do očí na poklopec, docela by mě zajímala reakce :D :D a ještě třeba přidat nějakou tu narážku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.6.17 13:15
@M_Vladim píše:
Hele, tak to mi teda pošlete nějaký ten odkaz na lékařskou literaturu. ;)
Byly doby, kdy byla lékařská „móda“ uvolňovat pánevní vstup roztětím stydké spony. Ale dneska už se to dělá velmi řídce, má to totiž své nevýhody (nebrání to poškození měkkých tkání - „natržení“, významně se tím zhorší stabilita pánve a tím i chůze a po zákroku to dlouho srůstá, takže - s odkazem na předchozí větu - to většinou vyžaduje našroubovat dlahu na sponu, což je komlilkace). Ergo pumpička tím chci říct, že pružnost, respektive roztažnost, pánevního kruhu je minimální.

Hormonalni rozvolnovani vazu na zaklade ktereho dojde k rozsireni panve. Normalni porodnicka fyziologie, aby se dite dostalo snadneji ven. A ne, fakt to neni o narostle tukove tkani na zadni casti tela, ktera nekdy zustane po porodu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.6.17 13:17
@M_Vladim píše:
Tedy boky mohou nabrat, o tom žádná. Ale roztažení pánve by znamenalo roztažení kostí a to jaksi nejde. To ale neznamená že by ženská musela být hned mimo, obzvlášť dluhodobý partner nepochybně i v erotice velmi ocení jiné věci jako je porozumnění v intimitě, aktivita a hravost, podpora. :potlesk: Ale i směrem mimo vztah - jak říká ten bezďák v Jiránkově vtipu: „Za každym úspěšným chlapem stojí ženská - chcete vidět fotku mý starý?“ :mrgreen:Příspěvek upraven 04.06.17 v 12:19

Pelvimetrie opravdu prokázala rozšíření pánve po dětech oproti stavu před nimi. Pánev je tvořena několika kostmi a klouby a zvýšená laxicita vazů může způsobit jejich rozvolnění a rozšíření. Stejně jako mají ze stejného důvodu některé ženy po dětech větší nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
4.6.17 13:20
@M_Vladim
@M_Vladim píše:
Hele, tak to mi teda pošlete nějaký ten odkaz na lékařskou literaturu. ;)
Byly doby, kdy byla lékařská „móda“ uvolňovat pánevní vstup roztětím stydké spony. Ale dneska už se to dělá velmi řídce, má to totiž své nevýhody (nebrání to poškození měkkých tkání - „natržení“, významně se tím zhorší stabilita pánve a tím i chůze a po zákroku to dlouho srůstá, takže - s odkazem na předchozí větu - to většinou vyžaduje našroubovat dlahu na sponu, což je komlilkace). Ergo pumpička tím chci říct, že pružnost, respektive roztažnost, pánevního kruhu je minimální.

http://www.sciencedirect.com/…043315301643
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2816641
https://link.springer.com/…4-016-4023-z
To jsou jen namatkou, nemam cas delat nekomu literarni resersi. Zrovna pred dvema dny jsem o tomhle mluvila se specializovanou fyzioterapeutkou, ktera mi rekla, ze celkove rozsireni panve je bezne a ne vzdy se vrati k puvodnim rozmerum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí