Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aenne vidím to naprosto stejně. Mám prsa C ale co do plnosti mají daleko. Nicméně když chlap umi dobře mačkat tak si je srovná
. Rozhodně nebudu ochuzovat rodinu o tisíce kvuli tomu ze je uvidim jinak ja a můj manžel. Jsem spokojena i když nejsou žádná výstavní avšak je taky nikde nevystavuju. Společnost ženě predhazuje jak ma vypadat a nejvíce to odnesou nase dcery a jejich dcery. Člověk by je tomuhle chtěl ubránit ale bojím se co z nich(mych dětí) jednou vyleze za rozhodnutí o svém těle.
@Chauvinist píše:
Ano, jsou relativní, v tom je právě ten vtip
A jistě - nic není nastálo
A srsly: velký kozy stačej k povýšení možná tak někde v potravinách z kasy do kanclu nebo někde v HR oddělení na úroveň osobní managerky. V pracovním prostředí od určitý úrovně je to prostě jen malý bezvýznamný plus.
Jakkoliv když jsme obsazovali pozici, na který nebyly ale vůbec žádný nároky a přišlo asi 30 slečen od kterých nikdo nic nečekal, tak sme prostě zvolili tu, co měla nejlepší výstřih![]()
ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlap
to je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky.
zensky jsou chudaci ![]()
..Bych jenom pohodil otázečku: Kde je v Praze nudo? ![]()
Jasně, že mám postranní úmysly…za chvilku je odhalím. ![]()
@Chauvinist Čéče, to byl blbej vtip.
Jednak tím rozzuříš feministky (olé! torro! olé!
) ale to fakt neměla některá aspoň v něčem navch?. ![]()
Příspěvek upraven 04.06.17 v 12:51
@Bůča píše:
ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlapto je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky.
zensky jsou chudaci
Moje původní prsa byla takový ten opravdu nejméně přitažlivý typ - ne moc velká, ale dlouhá, vyfouknutá, bradavky jak palačinky. Nesnášela jsem je, ale nikdy se mi nestalo, že by mě kvůli nim chlap vyhnal z postele
Zato ostatní ženské, to jsou nádoby zlé a pomlouvačné, když člověk něčím vybočuje z průměru ![]()
@The_Assassin píše:
Moje původní prsa byla takový ten opravdu nejméně přitažlivý typ - ne moc velká, ale dlouhá, vyfouknutá, bradavky jak palačinky. Nesnášela jsem je, ale nikdy se mi nestalo, že by mě kvůli nim chlap vyhnal z posteleZato ostatní ženské, to jsou nádoby zlé a pomlouvačné, když člověk něčím vybočuje z průměru
To zní jako… dneska je to už jinak. ![]()
Aby jsem se jasně vyjádřil: Pokud vám nesedí, jak vypadáte a je to možné, tak nevidím důvod se trápit a vyhýbat se nějaké té korekci. Ale oprvadu jen tehdy, když vás to opravdu dlouho trápí. Ne když to mají tehhle týden v bulváru kvůli okurkové sezóne jako hlavní téma. ![]()
Tak on i ten termin je zavadejici… Ja jsem z rodiny, kde maji zenske bezne minimalne DD a ja se svymi vetsimi dvojkami (75C) v nich vyvolavam shovivavy usmev, kde uz chybi jen soucitne pohlazeni po hlave
se slovy „kozy nejsou vsechno“, ktere nahradilo „do toho dorostes“
. A naopak jsem se privdala do rodiny, kde maji synove i dcery ty hrudniky tak nejak nastejno a muj svagr (tehdy 16) dodnes vzpomina, ze prvni rok vubec netusil, jak vypadam, protoze se mi pohledem zasekl na hrudniku.
Toz ta velikost/nevelikost je znacne indivindi.
@M_Vladim píše:
To zní jako… dneska je to už jinak.
Jop, nadělila jsem si k ježíšku nová kůzlátka ![]()
@vonajebohyne píše:
Tak on i ten termin je zavadejici… Ja jsem z rodiny, kde maji zenske bezne minimalne DD a ja se svymi vetsimi dvojkami (75C) v nich vyvolavam shovivavy usmev, kde uz chybi jen soucitne pohlazeni po hlavese slovy „kozy nejsou vsechno“, ktere nahradilo „do toho dorostes“
. A naopak jsem se privdala do rodiny, kde maji synove i dcery ty hrudniky tak nejak nastejno a muj svagr (tehdy 16) dodnes vzpomina, ze prvni rok vubec netusil, jak vypadam, protoze se mi pohledem zasekl na hrudniku.
Toz ta velikost/nevelikost je znacne indivindi.
@Bůča píše:
ty woe chce se mi brecet, kdyz todle pise dalsi zadanej chlapto je hnuuuuus. chlapi by se taky meli prijmat podle velikost naradi. aby poznali jak chutna sexualni haraseni woe. a to nemluvim o neustalym cumeni na zadek, nohy, do vystrihu a narazky.
zensky jsou chudaci
no můžeš zkusit během hovoru civět celou dobu nějakému chlapovi místo do očí na poklopec, docela by mě zajímala reakce
a ještě třeba přidat nějakou tu narážku ![]()
@M_Vladim píše:
Hele, tak to mi teda pošlete nějaký ten odkaz na lékařskou literaturu.
Byly doby, kdy byla lékařská „móda“ uvolňovat pánevní vstup roztětím stydké spony. Ale dneska už se to dělá velmi řídce, má to totiž své nevýhody (nebrání to poškození měkkých tkání - „natržení“, významně se tím zhorší stabilita pánve a tím i chůze a po zákroku to dlouho srůstá, takže - s odkazem na předchozí větu - to většinou vyžaduje našroubovat dlahu na sponu, což je komlilkace). Ergo pumpička tím chci říct, že pružnost, respektive roztažnost, pánevního kruhu je minimální.
Hormonalni rozvolnovani vazu na zaklade ktereho dojde k rozsireni panve. Normalni porodnicka fyziologie, aby se dite dostalo snadneji ven. A ne, fakt to neni o narostle tukove tkani na zadni casti tela, ktera nekdy zustane po porodu taky.
@M_Vladim píše:
Tedy boky mohou nabrat, o tom žádná. Ale roztažení pánve by znamenalo roztažení kostí a to jaksi nejde. To ale neznamená že by ženská musela být hned mimo, obzvlášť dluhodobý partner nepochybně i v erotice velmi ocení jiné věci jako je porozumnění v intimitě, aktivita a hravost, podpora.Ale i směrem mimo vztah - jak říká ten bezďák v Jiránkově vtipu: „Za každym úspěšným chlapem stojí ženská - chcete vidět fotku mý starý?“
Příspěvek upraven 04.06.17 v 12:19
Pelvimetrie opravdu prokázala rozšíření pánve po dětech oproti stavu před nimi. Pánev je tvořena několika kostmi a klouby a zvýšená laxicita vazů může způsobit jejich rozvolnění a rozšíření. Stejně jako mají ze stejného důvodu některé ženy po dětech větší nohu.
@M_Vladim píše:
Hele, tak to mi teda pošlete nějaký ten odkaz na lékařskou literaturu.
Byly doby, kdy byla lékařská „móda“ uvolňovat pánevní vstup roztětím stydké spony. Ale dneska už se to dělá velmi řídce, má to totiž své nevýhody (nebrání to poškození měkkých tkání - „natržení“, významně se tím zhorší stabilita pánve a tím i chůze a po zákroku to dlouho srůstá, takže - s odkazem na předchozí větu - to většinou vyžaduje našroubovat dlahu na sponu, což je komlilkace). Ergo pumpička tím chci říct, že pružnost, respektive roztažnost, pánevního kruhu je minimální.
http://www.sciencedirect.com/…043315301643
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2816641
https://link.springer.com/…4-016-4023-z
To jsou jen namatkou, nemam cas delat nekomu literarni resersi. Zrovna pred dvema dny jsem o tomhle mluvila se specializovanou fyzioterapeutkou, ktera mi rekla, ze celkove rozsireni panve je bezne a ne vzdy se vrati k puvodnim rozmerum.