Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
Tvl, normálně mě přešla chuť…To popisuješ jak masový koule z Ikei, kdy největší vzrůšo je, když ti omylem daj o jednu víc.
Já bych spíš nemusela ty masové koule z Ikey, popis Bůčy mi přijde v pohodě… ![]()
@mmch píše:![]()
Dneska vim, co řeknu doma!
Pojde se cucat jak na začátku!!![]()
ja to rikam
serm jazyku ![]()
@Bůča píše:
proc to rozdelovat? bud pich nebo lasku?no asi to nema smysl. debata o houne
někde jsi tu tuším psala, že na lásku nevěříš, tak se ptám, proč tedy? ![]()
@ontario7 píše:
někde jsi tu tuším psala, že na lásku nevěříš, tak se ptám, proč tedy?
no asi ne, ale soulozim se sympatiemi
naklonosti a city
![]()
@Bůča píše:
no asi ne, ale soulozim se sympatieminaklonosti a city
![]()
jsi se z toho vyvlíkla
ptám se proč myslíš, že neexistuje láska
@Venetia píše:
tak já myslím, že i když je, tak význam sexu nespočívá v tom se stále někam posunovat, ale spíš se sladit, aby si to užili oba dva.
Na jednu stranu stranu to s tím souvisí…Vyladovat tak, aby se to stále posunovalo - prožitky byli stále silnější, orgasmus intenzivnější a jiný a lepší, nejen vaginální a kliktor, existuje jich mnohem mnohem víc…Mám zkušenost, ale nechci psát zrovna na emiminu. V čem to je? podle mne je základ hodně vášnivé lásky chcete li chemie, klasické lásky a oba musí sex milovat a prožívat. Každopádně ten vztah nevyšel, neměli jsme stejný názor na rodinu. Ale vím přesně o čem ten kamarád mluvil když říkal, že s někým to i po letech je stále lepší a lepší…Ale že hodně žen nejsou tak vnímavé a pak tě i překrásné tělo po čase omrzí, protože je to pořád to samé.
@ontario7 píše:
jsi se z toho vyvlíklaptám se proč myslíš, že neexistuje láska
ale jo existuje. jen myslim, ze to je nejvic krehka zalezitost na svete a nekdo neni schopnej fakt milovat. treba ja ![]()
@Bůča píše:
ale jo existuje. jen myslim, ze to je nejvic krehka zalezitost na svete a nekdo neni schopnej fakt milovat. treba ja
a nemůže to být třeba tím, že nemáš ten správný protikus? ![]()
@ontario7 píše:
a nemůže to být třeba tím, že nemáš ten správný protikus?
jooo klidne to tim muze byt ![]()
@ulice píše:
Na jednu stranu stranu to s tím souvisí…Vyladovat tak, aby se to stále posunovalo - prožitky byli stále silnější, orgasmus intenzivnější a jiný a lepší, nejen vaginální a kliktor, existuje jich mnohem mnohem víc…Mám zkušenost, ale nechci psát zrovna na emiminu. V čem to je? podle mne je základ hodně vášnivé lásky chcete li chemie, klasické lásky a oba musí sex milovat a prožívat. Každopádně ten vztah nevyšel, neměli jsme stejný názor na rodinu. Ale vím přesně o čem ten kamarád mluvil když říkal, že s někým to i po letech je stále lepší a lepší…Ale že hodně žen nejsou tak vnímavé a pak tě i překrásné tělo po čase omrzí, protože je to pořád to samé.
No, ale pořád jsme u toho samého, že je to o štěstí, aby se takoví dva, kteří spolu souzni našli…A to považuji za výjimečné
@Bůča píše:
jooo klidne to tim muze byt
no tak vidíš, že nebudeš tak chladná
![]()
@Venetia píše:
No, ale pořád jsme u toho samého, že je to o štěstí, aby se takoví dva, kteří spolu souzni našli…A to považuji za výjimečné
je to osud ![]()
@ontario7 píše:
no tak vidíš, že nebudeš tak chladná![]()
to neni tak jisty
![]()