Menší rakouské lyžařské středisko pro děti?

3011
16.10.16 11:39

Menší rakouské lyžařské středisko pro děti?

Poradíte nějaké i menší lyžařské středisko v Rakousku vhodné pro děti /svahy/, se kterým máte dobré zkušenosti? ;) Na vzdálenosti nezáleží, ale ať je výše položené :) Moc děkuji za tipy K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15433
16.10.16 11:49

Zkus se podívat na Katschberg. Odkaz tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.10.16 11:55

Třeba Utendorf měl kdysy ski pass, pro děti do 12 let zdarma? Mrkni na to Dalo by se tím něco ušetřit. Katschber tam do oblasti LUngau jsem jezdila celou lonskou sezonu, ale pro děti tam moc svahů není? Jsou dlouhé a těžší. Záleží jak umí lyžovat. Loni nám tam při lyžovačce pršelo, byl podklad techničák odpoledne oraniště. A každý víkend jsme z naší skupiny někoho odváželi domů po čtyřech. Nebo se nechali i svést ze svahu. Utendorf je vyše položený a měl přírodní sníh. Mrkni a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
16.10.16 12:57

Není menší, ale za sebe doporuším Stubai, děti do 10 let zdarma. Se sněhem žádný problem, lyžuje se už teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
16.10.16 13:23

@Mandlička Utendorf mám také vytipovaný :palec:, hledám středisko s převahou modrých sjezdovek a to Katschberg nemá, tam převažují červené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.10.16 16:45

Já psala, že to tam moc pro děti není. pohledej třeba ještě by stálo se mrknout na snow ski na skipasomat. na na čísla kam nabízí třeba skipassy je to tam vždy uvedeno. Je pravda poslední roky nic moc. Mi s nimi byly třeba ve Švýcarsku jen za 8 itícs na osobu všetně skipasu a jídlem v Sas FEE a podobně. Ubčas koupíme více časopisů jednou je to na mě a jednou na manžela a hned je tak 1500 do kapsy, ale pozor napřed se to musí aktivovat. do sz pošlu odkazy zde nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí