Menstruace a její zpoždění

Anonymní
1.5.23 19:40

Menstruace a její zpoždění

Dobrý den, chtěla bych si s vámi poradit. Mám zpoždenou menstruaci o 11 dní, což jsem nikdy neměla. Vždy jsem měla menstruaci dříve nebo cca o 8 dní později. Mám citlivá prsa, už asi 3 týdny, což mám vždy před menstruací, ale nikdy se mi nestalo, že bych měla tak dlouho opožděnou menstruaci a tak dlouho citlivá prsa. Vždycky jsem to měla zhruba 14 dní před ms a tentokrát mě začaly prsa pobolívat až 8 dní před tím, než se menstruace měla dostavit. Je mi 16 a s přítelem jsme pohlavní styk ještě neměli, pouze jsme provozovali, že jsme byli nazí a třeli jsme se o sebe. Nebo mě dělal prsty. Pohlavní styk nebyl. Mohla bych se zeptat, z čeho by to mohlo být tak opožděné? Děkuji. A. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36144
1.5.23 21:05
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych si s vámi poradit. Mám zpoždenou menstruaci o 11 dní, což jsem nikdy neměla. Vždy jsem měla menstruaci dříve nebo cca o 8 dní později. Mám citlivá prsa, už asi 3 týdny, což mám vždy před menstruací, ale nikdy se mi nestalo, že bych měla tak dlouho opožděnou menstruaci a tak dlouho citlivá prsa. Vždycky jsem to měla zhruba 14 dní před ms a tentokrát mě začaly prsa pobolívat až 8 dní před tím, než se menstruace měla dostavit. Je mi 16 a s přítelem jsme pohlavní styk ještě neměli, pouze jsme provozovali, že jsme byli nazí a třeli jsme se o sebe. Nebo mě dělal prsty. Pohlavní styk nebyl. Mohla bych se zeptat, z čeho by to mohlo být tak opožděné? Děkuji. A. :lol:

Příčin může být spousta. Cyklus máš asi
celkem nepravidelný. Počkala bych ještě do příštího týdne a pokud se nedostaví menstruace tak by se objednala na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí