Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, máte tady někdo zkušenost s menstruací na svatbě? Věřila jsem tomu, že mi menstruace výjde na 26. při nejhorším 2 dny zpoždění a tak by to vyšlo před svatbou která 4.7.. Ale není tomu tak. Do toho tady od středy beru antibiotika.Tak se bojím aby se mi to neodálilo až tak, že to budu mít zrovna v den svatby, kdy mám tu menstruaci nejsilnější. Neumím si představit furt si sundávat šaty a dávat si tampon. Teď toho trošku lituji, že jsem si nedala ty prášky na oddálení, ale od kamošek a tak celkově jsem slyšela, že to je hrozný dryák. Tak mě to dost odradilo.
Já jsem to na své vlastní svatbě chytla večer před obřadem. Mívám ms opravdu silnou, ale alkohol mi bolesti tlumil. Nicméně jsem počítala s tím že když mi bude zle vezmu si prášek proti bolesti, který obvykle používám. Tampon nenosím, ale jistila jsem to vložkou s ms kalhotkama a kraťáskama a chodila na záchod normálně jako kdybych je neměla.
Pouzivam ms kalhotky a ty vydrží rozhodně dele, než ja necurat
případne bych si vzala. kalisek, ten vydezi jeste dele. A jinak nevim proc bych si mela sundavat saty ![]()
@miamia142 píše: Více
Dobrý den, používáte ty od snuggs? S kalíškem jsem nebyla moc spokojená. Šaty bych si musela sundat protože by to podle mě bylo náročné mám ty uplé s dlouhou vlečkou a právě pokud bych měla zvolit i ty menstruační kalhotky, tak by to musely být asi tanga nebo brazilky. Protože ty moje šaty jsou i lehce průhledné, že záleží i na odstínu barvy kalhotek. Tak se bojím aby ty menstruační kalhotky sehnala v béžové ani moc světlé a ani moc tmavé. ![]()
@j.a.n.i1 No jestli bude mít nějakou,,krinolínu",více vrstev, bohaté spodničky, tak se nedivím, že jí to dělá starost.
@miamia142 píše: Více
Dobrý den, to je blbé, když vám to tak vyšlo. To chápu. Já teda většinou během menstruace nemám bolesti. Mám právě ty bolesti ještě před menstruaci. A od jaké značky jste použila kalhotky? A teda neprotekly ty kalhotky? Nemám s nima zkušenost. Kraťásky já použít nemohu, to by šlo vidět pod těma šatama jsou lehce průhledné. Tak musím zvolit nejlépe tanga nebo brazilky a béžové. Aby to nešlo vidět. ![]()
Neměla jsem MS. Ale šaty s dlouhou vlečkou. Byla spodnička. Když jsem šla čurat, tak se mnou šla na dámy sestra. Potřebovala jsem prostě šaty přidržet. Byla nutná dopomoc.
JIstila bych to vložkou, s kalíškem zkušenosti nemám…
JInak ty prášky jsou úplně ok, měla jsem je v životě párkrát před dovolenou, mno, celkově asi 3×. Jen pak další měsíčky jsem měla vždycky silnější…ale to už je teď asi jedno…
Nejde si jít k lékaři pro nějaké pilulky na oddálení? Já to měla, když jsem jela na vodu, prostě to byly léky na pár dní před MS a MS přišla další měsíc. ![]()
Pozor na ty menstruační tanga, ty jsou spíš tak na špinění a ne na silnou menstruaci, moc toho nepoberou. Jinak bych začala brát Ascorutin, nebudeš mít menses pak tak silný, u mě je to tak o 50% slabší.
Normálka si dojdi pro nějaký Norethisteron nebo něco jiného na oddálení ms, budeš to brát jen pár dní, po svatbě to vysadíš a nic se ti nestane, jsou horší věci. Já je měla x krát i před operací, která se nedala odkládat a nic se nestalo. Jen jsem při delším odkladu, měla pak silnější krvácení a větším bolesti, ale když to posuneš jen o pár dnů, tak snad ani to nehrozí.
@Dani65 píše: Více
no ale není už pozdě? ona už teď s menstruací mešká
@Ter24 píše: Více
a nejsi náhodou už těhotná, když meškáš 3 dny?
a proč by sis měla sundávat šaty?
@stinga píše: Více
Jo, já myslela, že jde až o červenec, no, ale kdyby si pro ty léky došla zítra a hned je začala brát, tak by to mohlo vyjít. Pokud nejde o těhotenství, to by teda chtělo udělat test. ![]()