Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ter24 zkus si zítra dojít na gynekologii pro léky na oddálení. Buď to vyjde nebo ne.
A ať se svatební den vydaří ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Dobrý den, ano i právě proto vím jak to bude náročné jít i na wc s vlečkou, proto jsem tady zmínila, že bych si ty šaty radši sundala, protože to sama asi nedám a nechci aby to někdo viděl, jak si tam dávám tampon, pokud by to nakonec vyšlo na tu svatbu.:)
@Anik píše: Více
Dobrý den, mně právě kamošky říkaly, že to potom měly takový všelijaký třeba i půl roce, co si to vzaly, že nedokázaly ani odhadnout kdy to budou mít. Že kolikrát se jim to vrátilo a špinily. Potom že měly i hrozný bolesti hlavy, nebylo jim dobře při braní těch oddalovacích prášků :/ Ale je fajn, že má někdo s tím i dobrou zkušenost a neměl s tím takové problémy. No teď už je právě pozdě, ale děkuji za radu. Třeba pro příště při dovolený nebo tak…to zkusím, pokud mně to bude zase vycházet takhle blbě. ![]()
@- sedmikráska píše: Více
Dobrý den, to se musí brát nejpozději 3 dny před očekávanou menstruaci. Teď už mi to je asi prd platný :/
Ale já fakt se bála, že to nadělá víc škody než užitku :/ Nechtěla jsme aby mi bylo třeba špatně z těch prášku a měla ty dny potom všelijaký.:)
@dickys píše: Více
Dobrý den, ajo takhle, děkuji za radu
To by když tak taky nemuselo být špatný, že když už tak aspoň míň.:)
@Ter24 píše: Více
a když si ty šaty s vlečkou sundáš, kam je položíš? na nějakém veřejném wc? to se dost dobře provést nedá, a ten někdo, kdo ti bude držet vlečku, když budeš čurat, asi bude holka-žena, tak asi ví, že se nandávají tampony a nebude hledět na inkriminovaná místa jako puk
@Dani65 píše: Více
Dobrý den, právě na ten norethisteron je už pozdě. Já ho právě nechtěla, kvůli tomu, že mě hodně kamarádek od toho odrazovalo. Nechtěla jsem aby mi bylo ještě nějak špatně na svatbě.:) Děkuji za recenzi pro příště budu vědět, že by mi nemuselo být z toho zle a tak teď vím, co třeba potom ještě očekávat.:)
no kolegyně ho loni užívala kvůli dovolené u moři, menstruaci posunula v pohodě, cyklus se jí nerozházel, ale při užívání ji tak brutálně bolely lýtka, že ho přestala brát předčasně a druhý den před odjezdem domů se jí MS spustila - prý lepší MS než ty bolesti
@stinga píše: Více
Dobrý den, nemyslím si, že nejsem těhotná. Myslím si, že hlavní důvod zpoždění je nemoc, možná i antibiotika a stres. Protože je mám dost úzký a bojím se, že to nepůjde nahrnout ty šaty dostatečně a jak mám tu dlouhou vlečku, že mi to bude na wc zavazet všechno a ještě když si budu muset dávat ten tampon.:)
Příspěvek upraven 29.06.25 v 16:18
Snuggs má obrovský výběr. Já mám pouze na spaní jinak používám obyč z primarku. Ty kalhotky jsem používala jako pojistku, jinak jsem měla vložku.
@Dani65 píše: Více
Dobrý den, myslím si, že už je pozdě, když už meškám. Těhotná podle mě nejsem. Myslím si, že se to zpozdilo kvůli nemoci, možná antibiotika a velký stres.:)
tak pak jen zkusit ten ascorutin, ale zase ono by bylo nejlepší dostat ms třeba zítra, aby do soboty byla už slabší, no těžká situace a každá rada drahá
@stinga píše: Více
Dobrý den, ano přesně to mi řekly i kamošky lepší ms než ty bolesti. Proto jsem si to rozmyslela a radši si to nedala.
@Menton píše: Více
Dobrý den, myslím si, že už je na to pozdě.:/ Děkuji moc ![]()