Menstruace po 20 dnech?

Anonymní
24.11.22 21:58

Menstruace?? Nebo o co se jedna?

Dobrý den, je mi skoro 17 let a menstruaci mám 2 roky. Cyklus mám většinou 29-32 dní. Někdy se stane, že 24-26 někdy třeba i 35, ale většinou okolo těch 29-32 dni. Dneska mám 20 DC a začala jsem krvacet. Je to normální, stává se to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76940
24.11.22 22:00
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi skoro 17 let a menstruaci mám 2 roky. Cyklus mám většinou 29-32 dní. Někdy se stane, že 24-26 někdy třeba i 35, ale většinou okolo těch 29-32 dni. Dneska mám 20 DC a začala jsem krvacet. Je to normální, stává se to?

v mládí se to stává, a vlastně i u některých dospělých žen, kdyby ti menstruace přicházívala často po těch 20 dnech, tak by to chtělo zajít na gyn. prohlídku a zeptat se doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 22:04
@stinga píše:
v mládí se to stává, a vlastně i u některých dospělých žen, kdyby ti menstruace přicházívala často po těch 20 dnech, tak by to chtělo zajít na gyn. prohlídku a zeptat se doktora

A myslíte, že se opravdu může jednat o menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
76940
24.11.22 22:21
@Anonymní píše:
A myslíte, že se opravdu může jednat o menstruaci?

může, no ještě by to mohla být ovulace, při ní se také někdy malinko krvácí, pokud je krvácení stejné, jako míváš, tak je to menstruace,
pokud je to jen malinko a zítra to přejde, tak to bude ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 22:23
@stinga píše:
může, no ještě by to mohla být ovulace, při ní se také někdy malinko krvácí, pokud je krvácení stejné, jako míváš, tak je to menstruace,
pokud je to jen malinko a zítra to přejde, tak to bude ovulace

A nemůžu být nějak nemocná??? :,(

• Citovat
  • Upravit
4383
24.11.22 22:30

Na tohle jednoznačně odpovědět je docela těžké. Za prvé, neznám víc tvou situaci a za 2. nechci abys plašila. Tohle se fakt stává běžně, já jsem to třeba neměla půl roku ( v tej době jsem nebyla sexuálně aktivní, 14 let ), někdy to zaviní i stres, někdo je na to holt citlivej, také nemoce, jestli jsi výrazně zhubla, psychika dělá hodně a spoousty dalších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.22 22:33
@Lu66 píše:
Tohle se stává běžně.

Opravdu? Ja jsem hrozně vyděsena

• Citovat
  • Upravit
4383
24.11.22 22:36
@Anonymní píše:

teď čtu že to máš teprve 2 roky, třeba se ti to během let srovná. Já to mám nepravidelný přes 10 let ale u mě je potíž že jsem dost hubená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
24.11.22 23:10
@Anonymní píše:

nadech vydech a kliiid. Fakt je to v tvym veku normalni, ze to muze byt takhle rozhazeny, staci blbej bacil nekdy, prostydnout, nebo treba stres, nevyvazena strava minuly mesic, skvrny na slunci. Pokud tohle bude jednoraoavy vykyv tak fakt je to uplne normalni a OK. Pokud bys to pak mela treba casteji podobny vykyvy a nezmizlo to do par mesicu tak byych pak teprve sla na gyndu se poradit co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
25.11.22 00:13
@Anonymní píše:

Stává se to, že menstruace není první roky pravidelná a pak se to může stát při stresu, nachlazení, oslabení organismu - nevyspání, chřipka atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 10:18

Takže je to normálně menstruace?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat