Menstruace nebo růstový spurt?

292
8.8.15 21:46

menstruace nebo růstový spurt?

Na konci šestinedělí jsme měli s partnerem sex, trochu to bolelo a pak jsem začala špinit. Do druhého dne jsem začala krvácet víc, ale večer to začalo trochu ustávat. Malá mi ovšem začala dělat problémy u kojení. Vzteká se a chce pít častěji. Nevím zda se jedná o menstruaci, nebo jen o růstový spurt a tam dole jsem si mohla něco natrhnout? Nemáte s tím některá zkušenost? Jsem od svého gynekologa 150 km a nejdřív se k němu dostanu 26.8. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kamikadze
8.8.15 22:23

Pokud mas problemy, musi te osetrit jakykoli jiny doktor, ktereho mas pobliz a ne 150km. Aspon co jsem cetla, a i ja mela, prvni mentruace po porodu, je velmi silna. Ale zase ber to, ze kazdy jsme jiny.

• Citovat
  • Upravit
192
8.8.15 23:33

Tak pokud te to neboli a krvaceni neni nejak strasne markatni, tak bych si nedelala starosti. A s miminkem. Muze byt nevrle z toho hrozneho horka. Muj malej pije ted co pul hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.8.15 08:06

Už mi to ani jako menstruace nepřijde… klidně by mi stačila jedna vložka na den i noc… spíš mi to přijde jako růstový spurt a vedra najednou :(… Nic mě nebolí, takže asi doktor nebude třeba…asi tam jen nebylo něco zcela dohojeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.8.15 19:28

@Kamikadze a to mě ošetří i přes to krvácení, nebo mě pošlou do háje? Asi zítra pojedu k doktorovi, tak abych tam nejela zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
9.8.15 19:41

To musis sama citit jak ti je. Pripadne najit doktora kam bys zkusila jit a predtim tam zavolat a domluvit se ne.

• Citovat
  • Upravit
292
9.8.15 19:52

@Kamikadze zítra tam zavolám… nijak děsně mi není, spíš chci vědět co to je a mít jistotu, zda je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová