Menstruace nikde, nízký progesteron

39
8.9.17 17:21

Menstruace nikde,nízký progesteron

Ahoj holky. Nedostavila se mi MS od 18.7.Už jsem doufala, že se nám poštěstilo, ale naopak asi je to jen horší. Byla jsem u doktora a udělal mi hormonální profil, prý mám nízký progesteron. Není tu někdo kdo má stejný problém? Píchl mi aglutinin a ted čekám na MS, jsou to čtyry dny od injekce a zatím nic. Nikdy jsem se ještě tak netěšila na MS:-)Bojím se ale, že je se mnou něco špatně. Nemůžu být v přechodu mě napadá pořád otázka :nevim: Je mi 28.A jak dlouho bude trvat než si počkám na ovulaci :nevim: Ted je asi nejdůležitější aby se MS hlavně dostavila. Když se dostaví mám přijít k doktorovi a budeme prý řešit co dál. Nemáte někdo ňákou zkušenost s tím jestli se dostaví nebo nedostaví tetička z Červený lhoty? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
8.9.17 17:34

Ja jsem mela progesteron 0,5.. Na dalsi dva cykly mi doktor predepsal clostilbegyt a v druhem cyklu jsem otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.9.17 17:36
@Lekninka91 píše:
Ja jsem mela progesteron 0,5.. Na dalsi dva cykly mi doktor predepsal clostilbegyt a v druhem cyklu jsem otehotnela.

Já tedy nevím hodnotu, doktor mi ji neříkal. A také si vlivem toho nízkého progesteronu nedostala MS? Nebo normální cyklus si měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
8.9.17 17:45

@Tery1511 já jsem měla polycystické vaječníky.. Dlouhé, nepravidelné cykly.. Jednou i tři měsíce bez menstruace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.9.17 17:47
@Lekninka91 píše:
@Tery1511 já jsem měla polycystické vaječníky.. Dlouhé, nepravidelné cykly.. Jednou i tři měsíce bez menstruace

AHa :( :think: A dopadlo to tedy dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
8.9.17 17:59

@Tery1511 jojo, syn má tři a půl měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.9.17 18:05
@Lekninka91 píše:
@Tery1511 jojo, syn má tři a půl měsíce :)

Tak moc gratuluji :kytka: Snad se nám taky zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
8.9.17 18:44

@Tery1511 hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.17 19:08

@Tery1511 já dostala agnucaston, ale já zas menstruovala ob týden. Po čtyřech cyklech se to upravilo.

• Citovat
  • Upravit
Jokyna1
7.10.19 16:47

Ahooj oživuji diskuzi, taky nemám progesteron a místo ms pouze špiním:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.4.25 13:50

Hezký den všem, obnovuji diskuzi. Nemáte někdo zkušenost přímo s nějakou značkou a přípravky na nízký progesteron, aby to bylo přírodní? Třeba nějaký čaj, kapsle. Je dobré užívat i vitamin E k tomu? Používám nyní kontryhelový sypaný čaj z dm, ale ráda bych něco, co máte vyzkoušené. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex