Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Nedostavila se mi MS od 18.7.Už jsem doufala, že se nám poštěstilo, ale naopak asi je to jen horší. Byla jsem u doktora a udělal mi hormonální profil, prý mám nízký progesteron. Není tu někdo kdo má stejný problém? Píchl mi aglutinin a ted čekám na MS, jsou to čtyry dny od injekce a zatím nic. Nikdy jsem se ještě tak netěšila na MS:-)Bojím se ale, že je se mnou něco špatně. Nemůžu být v přechodu mě napadá pořád otázka
Je mi 28.A jak dlouho bude trvat než si počkám na ovulaci
Ted je asi nejdůležitější aby se MS hlavně dostavila. Když se dostaví mám přijít k doktorovi a budeme prý řešit co dál. Nemáte někdo ňákou zkušenost s tím jestli se dostaví nebo nedostaví tetička z Červený lhoty?
![]()
Ja jsem mela progesteron 0,5.. Na dalsi dva cykly mi doktor predepsal clostilbegyt a v druhem cyklu jsem otehotnela.
@Lekninka91 píše:
Ja jsem mela progesteron 0,5.. Na dalsi dva cykly mi doktor predepsal clostilbegyt a v druhem cyklu jsem otehotnela.
Já tedy nevím hodnotu, doktor mi ji neříkal. A také si vlivem toho nízkého progesteronu nedostala MS? Nebo normální cyklus si měla?
@Tery1511 já jsem měla polycystické vaječníky.. Dlouhé, nepravidelné cykly.. Jednou i tři měsíce bez menstruace
@Lekninka91 píše:
@Tery1511 já jsem měla polycystické vaječníky.. Dlouhé, nepravidelné cykly.. Jednou i tři měsíce bez menstruace
AHa
A dopadlo to tedy dobře?
@Lekninka91 píše:
@Tery1511 jojo, syn má tři a půl měsíce
Tak moc gratuluji
Snad se nám taky zadaří…
@Tery1511 já dostala agnucaston, ale já zas menstruovala ob týden. Po čtyřech cyklech se to upravilo.
Ahooj oživuji diskuzi, taky nemám progesteron a místo ms pouze špiním:(
Hezký den všem, obnovuji diskuzi. Nemáte někdo zkušenost přímo s nějakou značkou a přípravky na nízký progesteron, aby to bylo přírodní? Třeba nějaký čaj, kapsle. Je dobré užívat i vitamin E k tomu? Používám nyní kontryhelový sypaný čaj z dm, ale ráda bych něco, co máte vyzkoušené. Děkuji.