Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přidávám se k Vám s otázkou…snad nevadí.🙂 Mám teď asi 3 týdny až měsíc bolesti v podbříšku, spíš jakoby pod pupkem n pravo
, jdou do třísla a zad. U obvoďáka mi vzali krev a moc a vše ok. UTZ v nemocnici minulou středu odhalilo cystu na P vaječníku velikou cca 31 mm. Dnes Utz na gyndě, cysta 38×35 mm. Prý je normální a není s ní potřeba nic dělat. Jestli mě bolí břicho od té cysty mi ale nikdo říct nedokáže. Teď mám 3 týdny čekat
, co bude a jestli zmizí a bolesti s ní. Máte někdo zkušenost? Mam to snad prvně v životě
(jednou jsem ji už kdysi měla, ale ani jsem o tom nevěděla…)
Ahoj, připojuji se k prosbám o radu.
22.9. jsem byla na prevenci u gynekoložky. Na sonu viděla cystu na vaječníku, změřila něco přes 50 mm a nepřikládala tomu větší význam. Ten den jsem byla 25. den cyklu. Říkala, že určitě brzy dorazí ms a s ní cysta odejde. Prý to vůbec nemám řešit.
Od včerejšího rána mě docela bolí břicho a mám ho nafouklé, což jsem přisuzovala blížící se ms. Jenže dneska je mi i divně. Trochu blbě od žaludku, jsem ospalá, unavená, bolí mě i dost záda (ale nahoře mezi lopatkami). Jsem trošku zimomřivá (to ale mívám před ms).
Teď přemýšlím, jestli to přece jen nesouvisí s tou cystou a jestli bych to raději neměla řešit.
Délku cyklu mívám většinou do 28 dnů, teď už je to trochu víc, počítám, že to také může souviset s cystou nebo je to spíš náhoda?
Máte někdo zkušenost? Děkuju ![]()
Dobry den 14.7.jsem byla na laparoskopii s cystou na vajecnicich na pravem 5cm a na levem 2cm po operaci prisla menstruace o tyden driv a ted mam 29DC tt dělán odpoledne a je nagativni vsude jsem cetla ze menstruace prisla jak ma je možnost těhotenství podle me by to uz test ukázal ma nekdo stimto zkušenost dekuji za rady