Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mate nekdo zkusenost? Po clostibegytu 11.den 11 mm folikul a dr rikala, ze temer zadna reakce na clostik. Ja tedy nevim, ale minuly mesic dr rikal, ze jsou vsechny pidi, ze se tam absolutne nic nedeje.
Muze ten bejk jeste vyrust? Na dalsi kontrolu jdu 15.DC, tak jsem zvedava.
Já po clostilbegytu konečně otěhotněla, takže si ho nemůžu vynachválit. 14 DC jsem měla folikul 20mm a kdyby se to tenkrát nepovedlo, tak už jsem měla vyhlídlou kliniku asistované reprodukce
Ještě jsem nějakou dobu před (několik měsíců) a také po otěhotnění brala Utrogestan
@maruš85 ja ho mam ted poprve, moje gyndarka mi nedala nic, cely 3 roky snazeni mi tvrdila, ze se to srovna apod. Pak jsem bouchla do stolu a rekla, ze dost, ze jdeme na kliniku a tam se konecne zacalo neco dit… Zmenila jsem i gyndare, poprve k nemu jdu na zacatku zari, tak uvidime, co mi sdeli ☺️️ byla bych velice rada, kdyby jsme to nejdriv zkusili hormonalne, nez pujdeme do ivf… Mam polycysticke vajecniky (nemam cysty, ale neovuluji, proto ta diagnoza)… Snad i na nas se obrati stesti uz 🙂
@LillyCHeer no zatim nic, clostik jsem mela dalsi mesic znova, podstoupila jsem IUI a ted se ceka, zda se zadarilo ci ne, jsem teprve 6.den po IUI, tak uvidime 🙂
@Kikinka3103 tak držím palce
a jak to bylo s těma folikama kdy jsi je měla vyrostlé který dne cyklu jestli se muzu zeptat ![]()
@LillyCHeer az 18.den vyrostl na velikost, kterou ma mit a tento mesic to bylo stejne, ale tento mesic tam byly dva 🙂 takze dle meho mam ovulaci 18.den 🙂
@Kikinka3103 tak hlavně že přišla to je super
děkuju moc za odpověď ![]()
Ahoj. Ja mela podobny problem, 2 cykly na cb a pradoxne jsem otehotnela az nasledujici cyklus, co jsem jej nebrala
drzim pesti, at to dobre dopadne.