Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj, ja teda nikdy s ms problemy nemela, dceru jsme kojila od 16 mesicu a ms poprve po porodu prisla, když bylo dceři 9 mesicu, takze i pres kojeni…ale to jsem kojila uz jen tak 3× za den..
Ahojda, je mi jasné, že jednou to přijít musí
, ať kojím či nekojím. Ale jak už sem řekla, kdyby už nikdy MS nepřišla nezlobila bych se.
Docela jsem si na tu „svobodu“ bez vložek, tampónů a bolesti břicha zvykla!!!
![]()
ahoj holky,ja kojila 9mes, ve 13mes jsem dostala mesicky a mela je jednou,dnes je to 50dni a porad nic?byla jsem na gynde,tehu nejsem,chteji hormony, ja ne…tak nevim, co myslite? petra
ahojky..Jsem 10 měsíců po porodu a první menstruaci jsem dostala cca v 6ti měsících…Doposud to bylo vcelku pravidelné,ale tet nastal problém..Menstruace se nedostavila…Antikoncepci nepoužívám..Máte prosím někdo zkušenosti,že se vám to po náké době zpozdilo,nebo nedostavilo vůbec????..Bojím se toho,že byh mohla mít dalšího prcka na cestě..
Lucka
luciáš0 píše:
ahojky..Jsem 10 měsíců po porodu a první menstruaci jsem dostala cca v 6ti měsících…Doposud to bylo vcelku pravidelné,ale tet nastal problém..Menstruace se nedostavila…Antikoncepci nepoužívám..Máte prosím někdo zkušenosti,že se vám to po náké době zpozdilo,nebo nedostavilo vůbec????..Bojím se toho,že byh mohla mít dalšího prcka na cestě..Lucka
S prvou lzickou prikrmu prisla aj prva menstuacia, 6 mesiacov. A sa mi tiez stalo, ze sa nedostavilo - som uz v 2. trimestru
stava sa ![]()
ahoj holky mam 10.12 2011 bude malymu 5 mesicu kojila jsem cca 1,5 mesice a menstruace stale nikde… je to normalni? kdyz jsem byla na gynde cca pred mesicem tak mi gynekolozka rekla ze uz jsou na ceste ze to za chvilku prijde a stale porad nic a jeste se me zeptala jestli nejsem tehotná…no tak to jsem ji odpovedela ze teda nemela bych byt jako doufam …
Holky poradte prosim jsem 8mesicu po porodu a menstruaci jsem mela pravidelne a tedka uz mam spozdeni tyden nevi cim to muze byt? a tehotna nejsem urcite dekuju
Já měla první menstruaci již na konci 6tinedělí a to opravdu hodně silnou. Trvala asi 14dní, pak týden nic a zase. A to jsem ji před těhu mívala vždy pravidelnou. Ted 4 měs. po porodu ji mám o dost častěji, ale už není tak silná, ale trvá dlouho
- připadá mi, že to mám pořád.
@Maria58 píše:
Jak dlouho vám trvala první menstruace po porodu?
no dneska se mi zdálo že jsem to dostala
Naštěstí to byl jen sen. Po prvním porodu až po odstavení dcery v 21 měsících
Edit: nebo myslíš jak dlouhá byla ta první menstruace? To bylo pár dní, jako vždycky
Mě už to právě trvá 6. dní. A pořád nemám pocit že by mi to končilo ani to není tolik intenzivní jako před porodem.
@Maria58 píše:
Mě už to právě trvá 6. dní. A pořád nemám pocit že by mi to končilo ani to není tolik intenzivní jako před porodem.
ty ale bereš nějakou antikoncepci, ne? Tak asi ti v tom udělala hokej ta. Kdyby to trvalo víc než týden, tak bych to asi řešila s doktorem
@Maria58 píše:
Ano beru antikoncepci. Mám ji tedy zkusit vysadit?
to bych bez porady s gynekologem nedělala. Tak si tam zajdi a uvidíš co ti na to řekne
Tak se chci zeptat ja tedy nekojím jsem 2měsíce po porodu a ms jsem nedostala je to normalní nebo musím kvuli toho k dr??