Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karolin906 píše: Více
ty u moře nejsi s maminkou? že se ptáš cizích žen na emiminu?
@stinga píše: Více
nepřipadá mi pravděpodobné, že by se skutečná dvanáctiletá holka ptala na tohle zrovna na emiminu ![]()
@Grizelda02 píše: Více
no právě, také se mi to nezdá,
a navíc emimino je až od 15, dříve od 16,
a hned udělá i anketu
![]()
Žralok cítí kapku krve myslím na 15 km.
Ve 12 se mi stalo to stejný. Bohužel jsem se nekoupala dokud mi menstruace neskončila.
Řešila jsem letos tetno problém u dcery. Menstruace měla téměř dva týdny zpoždění a samozřejmě dorazila až na dovolené. Babské rady, aby přišla dříve, nezabraly.
Takže jsem zakoupila před dovolenou novinku-menstruacni plavky pro silnou menstruaci a naštěstí nám dovolenou zachránily. Dcera se koupala celou dobu bez problémů!!! Díky za ně! ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
No, tak já od 11 měla ms jak na jatkách. Dlouhý 10 dnů a celou dobu jak průtokáč … ![]()
Uklidnilo se mi to až v 15ti po hormonální antikoncepci. A fakt si nedovedu představit takto vylézt z moře … Hanbou bych se propadla.
@stinga přesně tak, taky se divím, že to tu znají čím dál menší děti a některý témata fakt nejsou pro ně ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak ono cokoliv se zadá do google, tak vyjede hodně diskuzí a rad z emimina. Tak možná proto o tom hodně lidí ví a nastavit jiné datum narození, to už není problém žejo, ale ve 12 nevím no. ![]()
@Anonymní píše: Více
Jakou značku plavek máte vyzkoušenou? Díky za tip
@dana.dv píše: Více
Neteř měla v termálech Perties a fungovaly bezvadně.