Menstruace v šestinedělí?

11689
26.3.11 11:43

Menstruace v šestinedělí?

Ahoj emaminky, potřebuji radu, jsem 4 týdny po porodu CS, jsme plně na UM, včera ze mě šli ještě zbytky očistků a dneska koukám a znova krvácím, je to jako krev při menstruaci (nejsem si jistá už ani jak vypada menstruace :mrgreen: ), s černými sraženinami. Je možné, že se jedná o menstruaci, nebo mám radši zajít k doktorovi? A pokuď se jedná o menstruaci, bude se my ještě zavinovat děloha? Protože jestli ne, jsem zvědavá jak se toho příšerného břicha zbavím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
26.3.11 11:45

Ahoj, já jsem taky po cs. MS jsem dostala už 5. týden po porodu. Děloha se ti zavinovat bude dokud se nedostane do tý podoby ve který byla, takže se toho neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.3.11 11:48

Uf to se mi ulevilo, protože před porodem jsem měla hodně bolestivou menstruaci a teď nic 8-o, akorát trošku citlivá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 11:51

Tak já prsa snad citlivý nikdy neměla, ale bolesti při ms tak nějak stejný, po porodu možná menší, teď se mi to zase vrátilo do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
27.3.11 12:12

Ja mela menstruaci taky asi po 5ti tydnech po porodu CS, kojila jsem malo a menstruace byla docela slaba ale dlouho. Pak jsem to dostala az za cca pul roku kdyz jsem prestala kojit uplne, do ty doby jsem kojila malinko a spis odsavala a menstruace nikde. Doktorka na kontrole po sestinedeli mi rikala, ze je to mozne a naopak ze vidi ze se mi deloha dobre zahojila, ze na to maji estrogeny ci co dobry vliv - abych nekecala, proste ze se zas telo vraci hormonalne do normalu. Tak bych se toho nebala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9026
27.3.11 12:54

Menstruaci jsem dostala, ještě v šestinedělí. Děloha se zavinuje individuálně a menstruace na to asi nemá vliv. Pokud kojíš, tak to pude rychleji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí