Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj emaminky, potřebuji radu, jsem 4 týdny po porodu CS, jsme plně na UM, včera ze mě šli ještě zbytky očistků a dneska koukám a znova krvácím, je to jako krev při menstruaci (nejsem si jistá už ani jak vypada menstruace
), s černými sraženinami. Je možné, že se jedná o menstruaci, nebo mám radši zajít k doktorovi? A pokuď se jedná o menstruaci, bude se my ještě zavinovat děloha? Protože jestli ne, jsem zvědavá jak se toho příšerného břicha zbavím. ![]()
Ahoj, já jsem taky po cs. MS jsem dostala už 5. týden po porodu. Děloha se ti zavinovat bude dokud se nedostane do tý podoby ve který byla, takže se toho neboj.
Uf to se mi ulevilo, protože před porodem jsem měla hodně bolestivou menstruaci a teď nic
, akorát trošku citlivá prsa.
Tak já prsa snad citlivý nikdy neměla, ale bolesti při ms tak nějak stejný, po porodu možná menší, teď se mi to zase vrátilo do normálu.
Ja mela menstruaci taky asi po 5ti tydnech po porodu CS, kojila jsem malo a menstruace byla docela slaba ale dlouho. Pak jsem to dostala az za cca pul roku kdyz jsem prestala kojit uplne, do ty doby jsem kojila malinko a spis odsavala a menstruace nikde. Doktorka na kontrole po sestinedeli mi rikala, ze je to mozne a naopak ze vidi ze se mi deloha dobre zahojila, ze na to maji estrogeny ci co dobry vliv - abych nekecala, proste ze se zas telo vraci hormonalne do normalu. Tak bych se toho nebala ![]()
Menstruaci jsem dostala, ještě v šestinedělí. Děloha se zavinuje individuálně a menstruace na to asi nemá vliv. Pokud kojíš, tak to pude rychleji. ![]()