Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Co myslite vrati nam stat porodne kdyz zakon nebyl platny?Tak jako vracel materskou kdyz ji snizili…
kate02 píše:
To mi zase asi něco uniklo
Já myslím, že má platnost do konce letošního roku a do té doby ho musí předělat a zovu schválit, ale to už je tak 14 dní, co tom mluvili, takže nevím, jestli víš něco aktuálnějšího…
No mohli by… do konce roku, kdyz s tim nic vlada neudela tak to proste zrusi , tak by to mohli vyplatit ![]()
Ano je to tak, když to do konce roku nestihnou předělat, tak se to ruší a porodné se vrátí od roku 2012, ale pochybuju o tom, že by to nestlihli, mají na to času dost.
Pettulle píše:
Ano je to tak, když to do konce roku nestihnou předělat, tak se to ruší a porodné se vrátí od roku 2012, ale pochybuju o tom, že by to nestlihli, mají na to času dost.
to jo, ale vyplatit by to mohli kvuli jejich kravinam na to doplacime my, ale pochybuju, kdyz tedy ,,setri'' , ze to vrati..
Romanetka píše:
Já myslím, že má platnost do konce letošního roku a do té doby ho musí předělat a zovu schválit, ale to už je tak 14 dní, co tom mluvili, takže nevím, jestli víš něco aktuálnějšího…
NIC NOVEJSIHO NEVIM JEN ME TO ZAJIMA ZE NA TO DOPLACIME MY LIDI A PRITOM TO BYLO NEPLATNY… ![]()
Já mysslím, že tak jak je to nastavené ted je to úplně nejlepší! s porodným nic dělat nebudou ![]()
Já si myslím, že nevrátí nic…do konce roku se to určitě stihne znova schválit, takže smůla ![]()
Michaelakkk píše:
Já mysslím, že tak jak je to nastavené ted je to úplně nejlepší! s porodným nic dělat nebudou
Ale já myslím, že největší problém je s tím, že byl zákon schválen ve stavu legislativní nouze - která ve skutečnosti nebyla, šlo jen o to schválit zákon před volbami… Takže zákon se asi výrazně nezmění, jen bude znovu schválen. mě osobně je jedno, jestli porodné bude nebo ne, ale mysím, že už by se konečně mělo vymyslet a odhlasovat něco( v souvislosti s porodným, mateřskou, rodičovskou), co bude platit déle než rok, dva, tři…
nikitanikita píše:Romanetka píše:NIC NOVEJSIHO NEVIM JEN ME TO ZAJIMA ZE NA TO DOPLACIME MY LIDI A PRITOM TO BYLO NEPLATNY…
no, ono dostávat peníze za to, že ženská porodila moc normální není…