Vrátí zpětně porodné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
23.3.11 17:24
AHA TAK TO PARDON…ONO NENI VIC VECI MNOHEM NORMALNEJSI A DEJOU SE… :zed:
jizvíková píše:
nikitanikita píše:
Romanetka píše:
Já myslím, že má platnost do konce letošního roku a do té doby ho musí předělat a zovu schválit, ale to už je tak 14 dní, co tom mluvili, takže nevím, jestli víš něco aktuálnějšího…
NIC NOVEJSIHO NEVIM JEN ME TO ZAJIMA ZE NA TO DOPLACIME MY LIDI A PRITOM TO BYLO NEPLATNY… :pocitac:
no, ono dostávat peníze za to, že ženská porodila moc normální není…

Příspěvek upraven 23.03.11 v 17:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 17:25

Porodne neresim, myslim ze je to zanedbatelna castka v porovnani s tim co dite stoji a mozna mam to stesti, ze si muzu koupit např.kocarek jaky chci a na penize se až tak neohlizet, jen by me zajimalo, kolik mamin,co ted kritizuji holky, ktere berou novy zakon jako krivdu a porodne by taky chteli, si drive dobrovolne o porodne nezazadali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.3.11 17:27
jizvíková píše:
nikitanikita píše:
Romanetka píše:
Já myslím, že má platnost do konce letošního roku a do té doby ho musí předělat a zovu schválit, ale to už je tak 14 dní, co tom mluvili, takže nevím, jestli víš něco aktuálnějšího…
NIC NOVEJSIHO NEVIM JEN ME TO ZAJIMA ZE NA TO DOPLACIME MY LIDI A PRITOM TO BYLO NEPLATNY… :pocitac:
:palec: přesně :palec: tak jak je to nastavený ted si myslím, že to konečně dovedli k dokonalosti :-)
  • Citovat
  • Upravit
780
Romanetka píše:
Porodne neresim, myslim ze je to zanedbatelna castka v porovnani s tim co dite stoji a mozna mam to stesti, ze si muzu koupit např.kocarek jaky chci a na penize se až tak neohlizet, jen by me zajimalo, kolik mamin,co ted kritizuji holky, ktere berou novy zakon jako krivdu a porodne by taky chteli, si drive dobrovolne o porodne nezazadali…

HEZKY JSTE TO NAPSALA..KDYZ TO NENI NORMALNI TAK PROC O TO ZADALI,ZE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
nikitanikita píše:
AHA TAK TO PARDON…ONO NENI VIC VECI NORMALNI A DEJOU SE… :zed:
jizvíková píše:
nikitanikita píše:
Romanetka píše:

Tak hlavně, tím, že porodím dítě, tak aspoň já dávám státu dalšího „občana“, kterej bude za každou blbinu solit a solit a solit, platit daně snad i z dejchání, takže to, že mi za to stát zaplatí do začátku, vidím jako dost zanedbatelnou investici. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmm.mmm
23.3.11 17:28
nikitanikita píše:
Romanetka píše:

no nikdo jinej než lidi by asi žádný dávky nedostali :mrgreen: ale mimochodem,to si pořizuješ dtě kvůli porodnému???? nebo to ovlivní tvé rozhodnutí mít ho???,

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
23.3.11 17:30
Vivik píše:
nikitanikita píše:
AHA TAK TO PARDON…ONO NENI VIC VECI NORMALNI A DEJOU SE… :zed:
jizvíková píše:
nikitanikita píše:
Romanetka píše:
Tak hlavně, tím, že porodím dítě, tak aspoň já dávám státu dalšího „občana“, kterej bude za každou blbinu solit a solit a solit, platit daně snad i z dejchání, takže to, že mi za to stát zaplatí do začátku, vidím jako dost zanedbatelnou investici. 8-o
:roll: :roll: názor nad názory fakt… češi jsou v tomhle hrozně rozmazlený…
  • Citovat
  • Upravit
780
23.3.11 17:32
mmm.mmm píše:
nikitanikita píše:
Romanetka píše:
no nikdo jinej než lidi by asi žádný dávky nedostali :mrgreen: ale mimochodem,to si pořizuješ dtě kvůli porodnému???? nebo to ovlivní tvé rozhodnutí mít ho???,

CEKALA JSEM ZE SE OZVOU PITVALKY…A POKUD VÍM NEPOTYKALY JSME SI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
23.3.11 17:32
Michaelakkk píše:
:palec: přesně :palec: tak jak je to nastavený ted si myslím, že to konečně dovedli k dokonalosti :-)

Jsi si jistá? Já myslím,že se vždy najdou takoví, kteří dokáží využít v podstatě čehokoliv… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
23.3.11 17:35

Jo, já jsem hrozně rozmazlená. Od patnácti v podstatě makám, platím si školu, po škole práce, kde mi seberou víc jak polovinu z toho, co vydělám, a to nepočítám daně nepřímý - ano, hlavně my Češi jsme hrooozně rozmazlení, když máme jedny z nejvyšších daní v Evropě. :-?
Odmítám se cítit provinile, když si pro změnu nějakej peníz vezmu.
BTW, ** Michaelakkk**, vy jste zřejmě nerozmazlená, takže v případě, že byste se náhodou stala nějakým způsobem potřebnou (a to se může stát ale úplně komukoli, život je svině), tak byste nejspíš jakoukoli formu podpory od státu odmítla, že? :palec: Vždyť by to mohlo chybět někde na jiném místě, například na předražených státních zakázkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.3.11 17:40

jen mi přijde logické dostávat porodné jen na první dítě a těm co mají menší příjmy… :-) jsem rozmazlená dost :mrgreen: ale umím žít s tím co mám takže skoro s ničím… A nemyslím si, že by měl stát dotovat každé narozené dítě nějakým porodným… To je prostě můj názor :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
23.3.11 17:42

Jo a mimochodem jsem makala od 16 dělala k tomu střední a starala se sama o sebe bez pomoci :)

• Citovat
  • Upravit
1180
23.3.11 17:42

já se domnívám, že ten zákon platný je, ale pouze do konce roku 2010. Těžko se bude něco někomu vracet, zas tak štědrý ÚS k občanům není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
23.3.11 17:44

Určitě to nevrátí, soud jim dal čas do konce roku odhlasovat zákon znovu.
Jen si nemyslím že by to takhle bylo ideální, buď bych zrušila porodné úplně nebo bych ho nechala všem na první dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
23.3.11 17:44

Tak to se omlouvám, nějak jsem to pochopila špatně - že odsuzujete šmahem všechny dávky a vůbec… asi už mi dneska trochu hrabe. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí