Menstruace v šestinedělí po císaři

21.11.16 22:11

Menstruace v šestinedělí po císaři..

Ahoj mám za sebou pátý týden ze šestinedělí :) No a v sobotu večer sem to dostala. Jenom že takoví způsobem ze se musím jen s sprchovat teče to země jako bych čurala.. :,( Na ginde sem byla a mám se stavím až příští týden pokut se nic nezmění.. Měla ste stim některá zkušenost??je to šílené jde země taková narůžovělá krev a do toho černá sražená krev. Musela sem malimu vzít i deckou plinku jen abych neprotekla..Doktorka mi řekla abych jedlá co nejvíc citronu a doporučila nějaké léky bez předpisu (nepamatuji jak říkala název )ale je v tom vitamín C…Máte stim krvácením v takovém množství nějaká zkušenost??děkuji za odpovědi :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
21.11.16 23:58

Asi ascorutin, ne? Ja jsem dostala ms na konci sestinedeli…ne tak silne, jak popisujes, ale podle mne to neni az tak divny. Pokud te nic neboli /jizva atd./ neni se zrejme ceho bat. Taky jsem byla po cisari, myslim, ze zpusob porodu nema vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
22.11.16 07:22

Ahoj, mela jsem to stejné. Za pár dnů se to upravilo. První menstruace po porodu bývá často celkem divoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
22.11.16 10:49

Ahoj, jsem 6,5 týdne po císaři, nekojila jsem vůbec, takže jsem očistky měla celé 6N, asi na 3 dny to ve 4 tydnu preslo, první ms přišla před 6 dny, první tři dny jsem měla vlozku s tamponem sotva na hodinu, pořád krvacim, už ne tak moc ale jako běžná silná ms, zobu ascorutin a piju čistou vodu s citronem a pomáhá to.. nezbývá než vydržet, po prirozenem porodu to bylo slabe ale po císaři fakt maso :-/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100