Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj mám za sebou pátý týden ze šestinedělí
No a v sobotu večer sem to dostala. Jenom že takoví způsobem ze se musím jen s sprchovat teče to země jako bych čurala..
Na ginde sem byla a mám se stavím až příští týden pokut se nic nezmění.. Měla ste stim některá zkušenost??je to šílené jde země taková narůžovělá krev a do toho černá sražená krev. Musela sem malimu vzít i deckou plinku jen abych neprotekla..Doktorka mi řekla abych jedlá co nejvíc citronu a doporučila nějaké léky bez předpisu (nepamatuji jak říkala název )ale je v tom vitamín C…Máte stim krvácením v takovém množství nějaká zkušenost??děkuji za odpovědi
![]()
Asi ascorutin, ne? Ja jsem dostala ms na konci sestinedeli…ne tak silne, jak popisujes, ale podle mne to neni az tak divny. Pokud te nic neboli /jizva atd./ neni se zrejme ceho bat. Taky jsem byla po cisari, myslim, ze zpusob porodu nema vliv…
Ahoj, mela jsem to stejné. Za pár dnů se to upravilo. První menstruace po porodu bývá často celkem divoká.
Ahoj, jsem 6,5 týdne po císaři, nekojila jsem vůbec, takže jsem očistky měla celé 6N, asi na 3 dny to ve 4 tydnu preslo, první ms přišla před 6 dny, první tři dny jsem měla vlozku s tamponem sotva na hodinu, pořád krvacim, už ne tak moc ale jako běžná silná ms, zobu ascorutin a piju čistou vodu s citronem a pomáhá to.. nezbývá než vydržet, po prirozenem porodu to bylo slabe ale po císaři fakt maso :-/