Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat
Snažíme se o miminko už nějakou dobu Menstruaci jsem dostala 21.10 a skončila dnes sice ještě špiním malinko..dnes jsme měli nechráněný styk a jelikož mám menstruaci nepravidelnou myslíte ze bych mohla otěhotnět??? Antikoncepci neberu 2roky a mám nepravidelnou a nevím nepoznám kdy mám ovulaci… mám to rozhazeny… ale chystám se na gyndu jen se chci zeptat jestli je možnost ![]()
Nevíte co by mohlo pomoct k otěhotnění prášky nebo vitaminy?? Četla jsem diskuze o tom
Příspěvek upraven 26.10.22 v 12:15
Pravděpodobnost je hodně malá, na gyndu bych nechodila, radši si udělej test, ale těhotná asi nebudeš.
@tulka123 na Gyndu jdu s tohoto důvodu ze mám nepravidelnou menstruaci lepší prášky nebo vitaminy na otěhotnění.. jinak dekuji za odpověď
Pravdepodobnost je mala
.
Mne k otehotneni (dle meho nazoru) pomohla Fertiprona. Ale mam PCOS a ta Fertiprona napomaha ovulaci.
V prvni rade urcite poresit nepravidelny cyklus a zjistit, kdy ovulace probiha (muze se to dost lisit oproti “standardu”). Bud ovulacnimi testy nebo skvele je merit bazalni teplotu (na netu najdes mnoho clanku, navod a na emiminu je i obsahla diskuze, kde najdes plno zkusenych uzivatelek). Drzim palce at se brzy zadari ![]()
@tulka123 dá se to koupit v lékárně? Nemá to vedlejší účinky?? Nebo lepší to probrat na gynde.
@Trpajzliiik dekujiii mooccc určitě budu řešit nepravidelný cyklus a zkoušet testy a měřit ![]()
@ElysXoxo určitě ne, Dr ji určitě taky doporučí… to jsou jen “vitamíny” ![]()
Dělá to hodně výrobců, to je vitamin který je normálně ve špenátu, salátu atd😊
@tulka123 a není lepší kdyz půjdu na gyndu co mi doporučí kterou? Nebo je jedno když půjdu do lékárny?
… ještě jsem to nepoužívala tak se radsi ptám ![]()
@tulka123 nemá to vliv když jsem po operaci krční mandli měsíc? :/
Doktor pravděpodobně řekne, ať si koupíš kyselinu listovou, určitě na ni nebude psát recept nebo tak něco.😀 Možná si zkus na internetu najít co to je a na co to je, to ti možná pomůže.
Vliv by to mělo maximálně třeba na obtížnost polykání, ale určitě to nemůže nijak uškodit. To bys ani nemohla normálně jist zeleninu. ![]()
Dobrý den, mám takový dotaz.
Mensturace mi skončila před týden. Před 12 dny jsme měli s přítelem nechráněný styk. A poslední 3 dny mám tupou bolest v podbřišku. Myslíte že bych mohla být těhotná i když jsem mensturaci měla? Nechci úplně plašit s těstem. Tak se ptám nejdříve vás. Děkuji za odpověď s pozdravem Šárka.😊