Menstruační kalíšek - pálení

Anonymní
18.12.22 22:54

Menstruační kalíšek-pálení

Dobrý den, chtěla bych se svěřit a zeptat se, zda tu náhodou někdo nemá podobnou zkušenost.
Asi přes dva roky jsem patřila ke spokojeným uživatelkám menstruačního kalíšku, až doteď. Poslední půl rok se mi po menstruaci s kalíškem dostavují potíže. Konkrétně pálení, svědění poševního vchodu a celkový nekomfort “tam dole”, řezavá bolest při sexu nebo dotyku. Gynekoložka mi na to napsala Dalacin a pak to přešlo. Když jsem další cykly používala vložky, vše bylo ok. Při znovupoužití kalíšku se opakovaly ty stejné potíže.

• Kalíšek samozřejmě vyvařuji, starám se o něj, myju si před výměnou ruce, koupila jsem si i mycí gel na kalíšek, ale i přes to jakoby mi narušil celkové prostředí tam dole (začne to vždy až po menstruaci, během ní ne)

Nemáte někdo nějakou radu, co by to mohlo být? Jsem z toho nešťastná a vložky nenávidím, kalíšek mi jinak moc vyhovuje :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
18.12.22 22:55

No především vyhoď ten kalíšek, co používáš teď a případně zkus nový a dej si pozor aby si koupila nějaký z lékařského silikonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
18.12.22 22:58

Koupila bych nový kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.22 23:01

No já mám kalíšek značky Lunacup myslím, tak mě zaráží že po dvou letech by byl na vyhoz… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
18.12.22 23:08
@Anonymní píše:
No já mám kalíšek značky Lunacup myslím, tak mě zaráží že po dvou letech by byl na vyhoz… :nevim:

No tak na tom starém trvej a trp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.22 23:10

Jinak teda kup dva a střídej je i během cyklu. Plus ten kalíšek dezinfikuj. „netoxickýn“ přístupem do sebe půl roku rveš kontaminovaný kalíšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
19.12.22 13:05

No ze nenávidíš vlozky je sice pochopitelné, ale asi svoji pipku nenavidis ještě více, když ji mucis tím evidentně již nějak zavadnym kaliskem. Já bych to v prve řadě vyhodila a užívala si klid i s blbejma vlozkama. Nebo zkus menstruační kalhotky, jsou asi tak milionkrát komfortnější než vlozky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí