Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jodi ahoooj, ako dlho sa snazite otehotniet? ![]()
natula diky za vysvetlenie,ja dufam,ze je v poriadku
prave som volala s mojou tehotnou kamaratkou,robi mi to depky,ach jaj,ked aj ja tak velmi chceem ![]()
Zaku tak vydrž ještě nepít do sedmi,nebo čtvrt na osm a zkus ještě jednou,ale jestli je chceš šetřit,tak udělej až zítra
Zaku a o kolkej si si dala to vinko? Ale aj tak sa mi nezda, ze by jeden pohar tak dvihol teplotu ![]()
Katlin ja som tiez na trblietave, tiez hovorim, ze som ako straka ![]()
Toji já mám taky všechny kámošky těhotné a ty které nejsou těhu,tak už mají prcka,připadám si snad jako jediná bezdětná
,ale uplně vím,jak se citíš,já taky často telefonuju s těhulkama ,ale já jim nikdy nezavolám první,vždycky nad tím přemýšlím,ale to číslo nakonec nenacvakám ,tak volají jen ony,a párkrát,když jsem měla třeba depku,tak jsem jim to ani nezvedla a napsla esemesku,že třeba ted nemužu,že nejsem zláá? ![]()
katka to fakt nevím
natul asi zítra mám jich málo a aš ho budu dělat tak 2h pít nebudu
natul…alebo kočky hociktora…
som sa to 100krat pytala,aj ste mi odpovedali,ale uraduje skleroza…kedy je najlepsie mat sexik? den pred ovu alebo v ten den? lebo my sme asi presne ovu zastihli a den predtym nic a neviem, kolko hodin trva,kym spermie najdu vajicko
vajicko sa da oplodnit cca 12 hodin,ale kto vie,ako dlho to trva spermiam,kym ho najdu…hlavne nasim pomalym ![]()
a říkám měřila jsem v 6.20 jindy měřím v 7 tak v těch 7 mohla být i vyšší podle mě no těžko soudit
natulka, fakt? no ja to viem ovladnut, resp zahrat, ze sa tesim, lebo ked mam tu dotycnu osobu rada,tak sa aj tesim s nou, len je mi vzdy tak tazko ![]()
ahojte babulky, uz som doma z prace, trosku upratujeme, hehe, som si vsimla, aky neporiadok mame na tych fotkach, co som sem dala ![]()
zaku, podla mna ovu este len bude tak za 2 dni… jednodnovy vykyv teploty nic neznamena…
Natulooo- lítání je úžasný, bezpečný a navíc ty úžasný mrakový peřiny…
Ale nic si z toho nedělej, já se zase bojím jezdit autem ![]()
Tojo, od srpna máme „povolení“ těhotnět, intenzivně se snažíme od listopadu…
A všem moc deěkuju za přivítání!
jodi nejako mi vypadlo,ake su to mesiace po slovensky, ups ![]()
skus anglicky ![]()
toji, spermiam trva asi 45 minut kym sa dostanu do vajcovodov ![]()
soldi no konecne si sa zjavila ![]()
ale niektora tu pisala,ze niekolko hodin…ale skleroza,takze mozno sa mylim ![]()
natul, nie si vobec zla. tiez mam kamosku, co byva blizko, zacali sa snazit v lete a teraz uz v juni ide rodit.. nemam naladu sa s nou stretavat a pozerat jej na brusko, a ked spolu sme na skype, tak je to o tom, ze ona sa opyta, ako ovulka, ja chystim depku a potom aj par dni nejdem na skype…
toji, niekde sa pise, ze najlepsie je dva dni pred ovu, niekde, ze den po pozit testiku…
ahoj soldi ![]()
Jodi čau…
Zakup:no mě jako přijde že ovu asi byla nebo v nejbližších hodinách bude.I když zas ten výskok..Nevim ,nebudu balamutit.Čekej na zkušenější..