Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damiana píše:
Pytali ste sa este rano, ci som dnes netestovala, a nie,netestovala, nechavam to na sobotu,
dami, to budes pekne oslavovat den matiek - dvojciarkovym testikom
(den matiek je v nedelu)
ahojky
pridala som dalsie fotocky,tak sa kuknite, ked chcete, ale obcas to chce vela predstavivosti ![]()
baby vy jste mi neodepsaly co je s tou Flam?vidím ji jen na konovi a tady už vubec néé
![]()
Lauritko, to já si na tebe připravovala půdu… tu gratulaci si schovám pro pozdější použití- co je psáno, to je dáno ![]()
Natulaaa- viď že jsem hezkááááá ![]()
sarah uz dalsi cyklus, takze teraz bez ovulky?
soldi som zvyknuta na keiru,ci kieru ![]()
jeeej mam presne 1133 prispevkov na 1133. strane
Příspěvek upraven 05.05.10 v 20:06
jodi dakujem , tak ale zatial len potichucky, my mozte gratulovat,este nemam vyhrane …
a tu je dnesny testik PEPINO ![]()
Soldi, moc ti to sluší!!!!
Jdu uspávat raubíře - hezky krafejte, mám vás místo TV- manžel je dnes pryč… ![]()
katka, neviem, najskôr bola vyznačená, ale po doplnení nedeľňajšej teplotky zmizla. ale sama som nič necítila. inokedy bolesť a teraz nič. tak som rada, že mrcha prišla skoro a môžeme sa ďalší mesiac opäť snažiť. ![]()
elll, no to teda bude super den matiak, ale este krajsi narodeninovy darcek, na buduci tyzden mam totiz narodeniny, a asi ma ma niekto tam hore rad, ked mi doprial tolke stastie k narodeninam ![]()
dami, prajem ti, aby ti to vyšlo, držím silno palce, krááásny darček to bude ![]()
dievčatá, ako si vás pridám medzi priateľky? ak teda môžem
![]()