Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaku tak teraz chod na moj profil a vyber si tam zalozku fotoalba, a tam to je ![]()
Dami, ale mne nic nevidno, lebo som doteraz tehu nebola ![]()
No idem i ja uz do sprchy, papa ![]()
ahojte dievcata, aspon som vas prisla na sekundu pozdravit, balim uz veci do nemocky, tak ak vas v piatok napadne myslienka na mna, drzte mi palceky, majte sa pekne, zbierajte krasne teplotky a vela piste aby som mala potom co citat ![]()
dami, potichucku gratulujem a nech pekne silnie, parada ![]()
dievcata, mate krasne bytiky, waw klobuk dole, pekne som sa inspirovala
![]()
katkamarek - a vy chcete koľko detí, keď máte taký veľký domisko?
máte to krásne a najviac sa mi páči tá relaxovňa.
![]()
zakupanda klikni na fotku koho chces vidiet, a tam v profile pod fotkou klikni na fotoalba.
natalca drzim palceeee na laparku ![]()
natalca - budem na teba moc myslieť.
už aby si bola nazad tu s nami a aby všetko dobre dopadlo. ![]()
Holky když tu tak ukazujete ty domečky vaše,tak já jsem dala do alba ten náš starýýý
,ta první fotka je koupací jezírko,ted to tak nevypadá,je tam hnusná voda,ale v létě se to čistí a filtruje a slouží ke koupání,a ty další to je náš domek a já abych měla svuj vchod a předzahrádku,tak jsme si udělali vchod z bývalého balkonu,je to sice po schodech ,ale je to furt lepší,než mit vchod s našima a chodit přes pulku jejich bytu.Tak jestli máte zájem
,
Toji z toho mít orgasmus nebudeš,je to starý domek
![]()
natalca: drzim silno palce ![]()
natula: ale vas domcek vyzera tak utulne a vobec by som nepovedala ze je staryyy
mate ho pekne urobeny
Natal budu na tebe myslet a věř,není to nic hrozného a je to chvilka a až se probudíš,tak budeš už plánovat ,kdy tě pustí a pak už to je v poho,však já tě budu určo za chvili následovat,snad už naposledy .
![]()
natuuul, máte krásny domček, aj záhradu super a tá teraska
![]()
natalca - držím palce ![]()