Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
6.5.10 08:10

Paji :mavam: :mavam: :mavam:
Kacul máš strašně roztomiloučkou holčičku,taky bych chtěla takovou nelinku nebo Sofinku :wink: :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1843
6.5.10 08:11

Paji, já bych si na Tvém místě o ty výsledky zavolala. Ať máš jistotu. Mě ten Tvůj grafík jako anovulační nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 08:14

Dobre ranko.

Natalca vsetky na teba budeme mysliet a drzim palce :hug:

Katlin, ved hod sem ten grafik, dole pod kazdym mas taku malinku http adresu, tak to skopiruj.

Kacul, ja som sa zamilovala do tvojej dcerky, straz si ju, lebo ti ju ukradnem :lol:

Dijef a co teplotky, nemerias, alebo nezanacis? Neskusis testik?

Editka podla mna to je iba jednodnovy vykyv u teba, uvidime zajtra.

Natula pekny vyskok, ja som stale v jednej hladine, neviem co to ma znamenat, kazdy graf mam iny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
6.5.10 08:14

Natul, Edit děkuju :hug: je to živel, ale ty její nápady jsou fakt sladký. Nedávno si sedla do otevřeného kyblíku s kostkama a pak se nemohla vyhrabat ven :mrgreen:
Natul - dočkáš se, všechny se tu dočkáte a já se budu těšit s váma :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
6.5.10 08:15

paji - keď sa mi ho podarí nájsť dám link

ellla - to veľmi dobre poznám a z takých situácii som sa už poučila. Ozaj ti rozumiem, že chceš aby tá kúpeľňa vyzerala, ale… Ale hold raz je to tvoj muž tak mu jednoducho veriť musíš aj keď máš fakt ciťáka, že to nemusí dopadnúť dobre. On to jednoducho potrebuje ako vzduch na dýchanie. Možno si sám nie je celkom istý a keď mu dáš najavo, že ty vôbec nie… no vieš mužské ego trpí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 08:17

Sice ako tak pozeram na prekrytie mojich grafov, tak len ten minuly sa odlisuje, inak sa dost podobaju, preco mam pocit, ze je iny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.5.10 08:18

Katka, vcera som nemerala, lebo predvcerom bol pokles a zacala som spinit… a dnes som si povedala, ze pre tu srandu zmeriam, skoro mi oci vyleteli, ked som videla 37,3. hned som merala telesnu, bola v pohode, 36,6. vstala som, urobila kafe a uz som zacala citit telesnu, zmerala a 37,1. preto som uz BT neznacila, ved aj tak spinim a dost silno, dnes sa rozbehne mrcha. nikdy som sa nebudievala s teplotou, preto nechapem. iba v nedelu a dnes… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
6.5.10 08:18

Eli no chlapi nesnášejí,když si myslíme o nich,že něco nezvládnou,ale obkládát není jen tak,vždyt kolikrát mají co dělat i profesionálové,kor když ta koupelná je malinká a sám roh,a oni na to mají i řezačky aby právě nerozbil víc obkladu a nepřišlo ho to ještě dráž,než by jste si to nechali udělat,ale mm taky chce kolikrát dělat něco,co vím,že nedopadne.Jo s chlapama je to někdy těžkéé :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3519
6.5.10 08:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
6.5.10 08:19

Kačí ahoj - já myslím, že bys mi jí brzy vrátila, ona je amálka dost živá a zvědavá :mrgreen:
A musím Ti říct, že mě se Tvůj grafík líbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 08:21

Ellli tak s tymto ja problem asi nikdy mat nebudem, u nas by som to skor ja urobila ako moj mm, on je na take veci uplne lavy a ani nema snahu, minule nam vypadla ziarovka na digestore, chceli sme ju vymenit, teda on, to je taky majster, ze to skoro znicil, nakoniec som to urobila ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

natul - máš pravdu. Lenže je vždy lepšie, keď chlap príde na to, že niečo nedokáže sám, než mu to máš povedať ty.

Ell -nechaj kúpeľňu nech presvedčí tvojho mm či na to má alebo nie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Kati to máš super s těma grafama,tobě se fakt hooodně podobají,to ti závidím :palec:

• Citovat
  • Upravit
372
6.5.10 08:23

kočky lúčim sa idem sa venovať mojej „malej“ neskôr nakuknem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
6.5.10 08:24

Kati ted jsem si teprve přečetla,že máš každý graf jinýý 8-o 8-o 8-o ,mi se zdají na chlup stejnéé,co mám pak říkat jáá? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex