Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko,ale chodím spávať tovnako presne 21,30h každý deň a presne 5,45h meriam ![]()
možno len to prostredie inak na mňa vplýva ![]()
jedine z 18dc na 19dc som išla spať asi o 3-4ráno ![]()
ačko - a nejdeš s tým k lekárovi?
baby musím odbehnúť idem mame dorobiť dva nechty lebo ich odlomila pri trhaní buriny ![]()
katlinn ty robíš nechtíky ? ![]()
ja vám sem dám možno dnes foto, mám ich síce už týždeň, ale aspoň kuk či sa vám budú páčiť ![]()
acko, moj mm je strojar a on tvori stroje na rezanie vodnym lucom a laserom, takze on by si tie kachlicky dal narezat v praci… no, asi to budem musiet nejako premysliet a nechat na neho… neviete, ci na to treba nejake povolenia?? steny burat nebudeme..
Cauko baby, dnes som sa konecne rozhodla zajst dokimu, lebo od nedele som nemala ziadne priznaky, dokonca aj unava ma presla, ale chvalabohu vsetko je o.k., fazulka na mna mavala rucickami
Takze snad to bude o.k.To je sranda, ako mi vadi, ze je mi „prilis dobre“ ![]()
Soni, tak já bych s Tebou hned měnila - já už bych chtěla, aby mi bylo taky dobře. Ale nato si ještě počkám - včera jsem 2× objímala mísu. Navíc se mi často motá a bolí hlava a zjistili mi vysoký tlak. No mám od gyndaře zprávu pro svojí doktorku, tak snad mě alespoň nechá v klidu doma, páč mi za 14 dní končí mateřská…
…no- ránko už moc ne,co? Já než obstarám ty dva raubíře, tak abych začala vařit oběd ![]()
Pajinko- držím palečky!!
Elli- my ve starém bytě nechali dělat koupelnu odborníka, vyplázli 30 tis. za práci a nakonec nám sedla vana asi o 3 cm, protože jí špatně podezdil… A předělávek tam bylo až hanba!!! Byla jsem šíleně naštvaná… Současnou koupelnu dělal manžel- není dokonalá, sem tam je nějaká dlaždička křivá, ale já jsem spokojená a každá chybička mi připadá milá ![]()
Soni tak to je super,kolik už teda si?
Elli když nebudete bourat zdi,tak nemusíš mít myslím povolení
![]()
Soni tak to je super,kolik už teda si?
Elli když nebudete bourat zdi,tak nemusíš mít myslím povolení
![]()
Holky tak jsem ráda,že jsem vás pobavila
,ale byl to šok jako blázen