Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ella jaký máš testy já mám ted pár EGENS a z netu myslím wondfo,ella od kud jsi objednávala a za kolik díky.
kati - díkes. Mne to tiež nešlo do hlavy. Ale tá kočka 37,6 tak to je už sila. To asi budem mať ja pri tehu ![]()
Holky já měla ted na wc šok jako prase
šla jsem na malou a když jsem se utírala a kukla do wc,tak uplně červená voda,tý jo,já byla v šoku,málem jsem začala hysterčit,že co to jako jéé,pak jsem se utřela ještě jednou a nic a až pak jsem si uvědomila,že jsem tam před hodkou vylela vodu z červené řepy,no nejsem já kráva
![]()
katkamarek píše:
Nicolka ahoj, myslim, ze ella ma tieto testy, ale cakala na nich asi 6 tyzdnov a co sa tyka spolahlivosti, tak myslim, ze su dobre.Este som ti vcera chcela napisat, ze na tvojom mieste by som si vyziadala aj druhy odber na progesteron, po ovulke, ako je mozne, ze tvoja dr. to tak zanedbava, ved ty nemas vobec normalnu mrchu a ju nezaujima aky mas progesteron? Ved aj toto moze byt dovod
Děkuji moc, no zkusím tento cyklus bez jakýhkoli preparátů, prášků a hormonů a když nedojde zase mrcha normálně, tak tam půjdu at zjistí zvonu čím to je, řeknu že chci i folikulometrii a když né tak půjdu rovnou do CARU
natula
no ty jsi mě dostala
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10745.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10745.gif
Katlin kazdopadne je tam vela zaujimavych grafov a myslim, ze aj podivnejsich ako tvoje ![]()
Natula, ked som to zacala citat, tak som cakala, ze co si do toho zachodu vyliala ![]()
ahojte ![]()
natu - ty si teda cislo ![]()
nikol - tie wondfo testy od tohto predajcu mam aj ja a aj natu a su v pohode. hlavne na testovanie ovu su ok, lebo to sa potom za tu cenu da testovat kazdy den. ked som skusala wondfo tehu testik, tak mi tam ukazal tmavsi ten kanalik kde ma byt testovacia ciarka a trosku nas tu zblbol, sme tu riesili ci to moze byt tehu. ale na druhy den to uz dalsi test neukazal. takze na testovanie tehu budem ja pouzivat mamatesty (teda ked to bude u mna relevatne) ![]()
natul -sila
![]()
kati - zlepšila si mi tento upršaný hnusný deň. Už som si tie grafy vyhľadala aj sama. Tak len čakám či prídu tie testy. Veď keď ich donesie neskôr tak nič aspoň ma nebude pokúšať zbytočne skoro testovať. Ale čakám aj pozvanie na pohovor a toto keď mi donesie neskoro a prešvyhnem to tak ju ![]()
Ackoděkuji moc
tak ja to jdu zkusit koupit jestli mi to půjde. Právě za tu cenu bych mohla testovat každý den, což já potřebuji protože vůbec nevím kdy ovulku mívám jednou tak, jednou tak. Ale jestli to půjde 6 týdnů..to je teda taky dost ![]()
ja mam wondfo testy - ovu aj tehu a som spokojna… len uz by som mohla najst take dvojciarkove tehu, kazdopadne su fajn, aj ked by sa nejaky tienik tam objavil, tak by som to potvrdila mamatestom…
ale ovu testiky su super…
katka, ty mas pekny grafik. ![]()
smouli, ja som ti to vcera pisala ze ci to tvoje skakanie nemoze byt tym, ze spis v inych podmienkach.
ella - no ja by som sa na zaklade vlastnej skusenosti tiez priklonila k tomu aby si skusila najst sposob (nejak jemne) ako manzela presvedcit aby tu kupelku nerobil sam. nasu kupelku robil mm s kamaratom, co to trosku vedel a teda sice na fotkach to vy nevidite, ale v detailoch je to hruza, nakrivo ulozene kachlicky, doska kde je umyvadlo je trosku nakrivo, medzi vanu a stenu nam zateka ked sa moc divoko sprchujeme. a hlavne kolko zbytocne vyhodenych kachliciek bolo prave z toho dovodu, ze to nakrivo narezali - a to si este bude musiet tvoj manzel pozicat na to naradie. no nie je to sranda.
ale uplne chapem situaciu v akej si, mm je tiez taky ze ked si nieco vezme do hlavy, neda sa mu to vyhovorit. skus to tak, ze ok, nech to teda skusi, ze ho v tom podporis, ale nech si je vedomy rizik, ze pravdepodobne to nespravi tak kvalitne, a to je to co bude vadit ked tu kupelku budete roky pouzivat. TReba aby si uvedomil, ze ked by tieto stavebne prace boli take jednoduche, tak to by si to kazdy robil sam a setril tisice EUR. ale nie je tomu tak a to je dovod preco stavebne firmy zarabaju.
Příspěvek upraven 06.05.10 v 09:22