Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kaculad, tiez mi nejde do hlavy, ze mimi cloviecik o velkosti par centimetrov…
Ja som na PNke, dal mi ju gynekolog. Nerobil ziadne problemy, sam sa ma spytal, ci chcem…
Smoulinko fakt myslíš?hoky vy mi to všechny říkáte a já si vždycky myslela,že pěkný grafík by měl být takový ustálenější a krásně trojfázový
,já takový to ještě nikdy neměla,takhle divoký,ale holky mě tento cyklus vubec nebolí ani prsa,včera jsem měla jen jednou takovou mírnou jakoby menstruační křeč,ale prsa nic a to mě vždycky boleli tak týden před MS
,ale kvuli te cystě nevěřím,že by se zadařilo
,i když v létě jsem otěhotněla s 8cm cystou,no uvidíme,když ty teplotky takové budou 14DPO,tak pak se budu trošku radovat,ted je ještě moc brzičko,to máme vysoké teploty skoro všecky
![]()
Natula a ta cysta by potom v tehu nevadila? Co ti na to dr. povedal?
Acko mne tiez HP robili iba raz, a mali aj teraz, som si to na endokrinologii vyziadala sama, ale dr. mi ho dala na 14 DC a potom 22 DC, mala som sa objednat na krv, ked dostanem kramy, ale som sa na to vybodla, som si povedala, ze ked nebudem tehu, tak dalsi cyklus pojdem ![]()
katka, na endokrynologiu sa da objednat aj tak ze sama sa tam objednam bez vymenneho listka?
baby, toto je super video, americky vojaci paroduju lady gaga :d
http://www.youtube.com/watch?…
natulik, mas krasne teplotky, uplne vysoke, ale ako pises, som zvedava na tie 13-14 DPO ![]()
smouli, mame to obidve nejake posahane tento cyklus, to snad nie je mozne. som na tom podobne ako Ty. keby nebolo teplot, bola by som si ista, ze uz som po ovu. ale tuto zahadu vyriesi asi len prichod ms
alebo neprichod ![]()
katka, ak si dobre spominam, tak vtedy, ked si si nasla toho dusika na mamateste, si mala takyto podobny graf, nie?
jodi, ahoj ![]()
dijef, preco si si nedala do grafu teploty vcera a predvcerom? a neskusala si este testikovat?
Kači řek mi,že by se to muselo hlídat a odpouštělo by se to jen,možná by mi tam přišili kohoutek a já bych ji upouštěla furt
.
No tak já věřím fakt těm homeopatikám a i te endokrinologii,že to zastavíme ten rust,tak uvidím,ale asi to nezastavíme za týden,ale jak psala Salutka,chce to čas a i ty homeopatika se berou dlouhodobě
![]()
http://i486.photobucket.com/…/Hello-1.gif
pajinka neskusis dat prec ten pozitivny OPK test ? co urobi FF ?? mna zaujima, cie berie tak skalopevne ovulacny test ako smerodatny. ![]()
sonicka tak super , ze sa babatko hybe.
verim, ze sa clovek boji, ked mu nic nie je, ja budem nacvicovat to iste v dalsom tehu ![]()
ale su zeny aj ber priznakov, takze …
![]()
Albao, hm…najlepsia moja mama, ktorej ked som teraz volala ma skoro vyhlasila za svihnutu, ked sa hrabem dokimu, ked je mi dobre…mozem ja za to, ze sa proste bojim? ![]()
Lauritko, můžu se zeptat, kdo je Edy ? Podle metříku bych tipla pejska- ale 15 let a 5 měsíců- je to možný????