Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Editka tak mne to strasne blbosti vypisuje, ked teraz dostanem mrchu, tak nejakeho 13-14 maja a plodne dni mi vyratalo na 22. maja, co pri ani najlepsej voli nestiham mat ovulku ![]()
Katkamarek- já si kdysi nechala něco podobnýho udělat- dokonce u toho byl „návod“, že to nemáš dělat v době ovulace
My se tou dobou pokoušeli už asi 7. měsíc o prcka a nic- tak jsem si říkala- no tak to určitě ještě budu vynechávat plodné dny a dítěte se nedočkám nikdy… Vhodila jsem to do šuplíku a vykašlala se na to- pak jsem se zpětne podívala a počali jsme přesně v ten den, kdy to tam bylo
A bylo to asi 30Dc
Jen tedy Šimonek měl být holčička.
…no já bych měla na holčičku vlítnou 13.5. - to budu mít s největší pravděpodobností MS ![]()
no a mne to vypočítalo na 3.6 bože ja fakt budem mať asi dlhý anovulák teraz ![]()
No tak ja neviem, je to proti zdravemu rozumu, mne sa to nezda
Editka, ale tebe by to aj celkom sedelo, nie?
no môže byť akože tomu veľmi neverím ale sexík určite bude keby náhodou ten výpočet bol správny ![]()
baby, uz som to tu parkrat pisala. to nie su vypocty, kedy budete mat ovulaciu, ale vypocty, kedy je vase najplodnejsie obdobie podla postavenia hviezd. a ked sa to stretne s dnom ovulacie tak je pravdepodobnost pocatia takmer 100% ale funguje to len u zdravych parov ![]()
a dnes aj vcera som aj ja robila ovu testy. ten vcerajsi bol taky polosilny a ten dnesny ledva duch. tak hadam ta ovu vazne bola ![]()
no ja som si počítala na tento mesiac mi to vyšlo na 3.4.5. mája a to moooožno bola aj ovu ![]()
bola to dáka iná stránka, ale tiež s tým to pánom - len hu už nemôžem nájsť ![]()
tak já nevím,ale mám pocit dle testu,že jsem asi před ovu no posudte sami vrchní včerejší spodní dnešní/je dnešní už poz./??