Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zaku, vyzera, ze si este len pred ovu, dnes urcite este nie je pozitivny, predpokladam, ze az za take 2 dni..
co sa tyka vypoctov, tak mne to hodilo na zajtra… a to mrchujem…
kočeny testy došli. Ocikala som, aby som vedela či robí duchov a je krásne biely. Takže o také 4-5 dní by tam mali byť krásne//
jú ten doktor jonáš je zábavný. Síce budem v ďalšom cykle dlho čakať na ovu ale to by nevalilo. No sexík o 5:32 ![]()
tak este raz, aby ste sa nestresovali: ![]()
baby, uz som to tu parkrat pisala. to nie su vypocty, kedy budete mat ovulaciu, ale vypocty, kedy je vase najplodnejsie obdobie podla postavenia hviezd. a ked sa to stretne s dnom ovulacie tak je pravdepodobnost pocatia takmer 100% ale funguje to len u zdravych parov ![]()
ahojte kvákalky ![]()
bola som na rehabke, tak až teraz som sa sem dostala. Čo je nové? Nové tehulky?
kukám na toho svojho bociana v tickeri ako mu už lepí, stojí na jednej nohe… on vie, čo bude keď nedonesie dve čiarky
strčím mu ten jeho zobáčik do toho opereného zadku ![]()
smouli, aj na prvej strane je podobny odkaz.
tak dufam, ze Ti to vyslo ![]()
soldi - okec. Však nestresujeme
. Mne sa to zdá milé. Len keby to bolo také jednoduché…
ahojte.
hlásim že na dnešnej folikulometrii doktor nevidel ani jeden folík, ani dominantný, ani malé, no proste ani náznak folíka. tým pádom sa výkendová IUI nekoná a na clostil vôbec nereagujem.
budem merať i naďalej, i keď zbytočne. ak tomu správne chápem, tak toto bude anovulačný cyklus, že?
som v dobrej depresii.
maja- dobrá depresia neexistuje. šecky sú zlé. Momentálne je to na mašľu, ale bude lepšie. Akurát ste vymákli ten anovulák. nič sa nedeje. Ovka príde v ďalšom cykle a bude mimi ![]()
maja, u niektorych zien clostyl nezaberie prvy a dokonca ani druhy cyklus. hlavne je, ze ste zacali aktivne pracovat na asistecii pri snazeni. a ktohovie, mozno folik narastie v priebehu nasledujucich dni. kazda sme ina a nase tela reaguju rozne na rozne veci. takze hlavne klud ![]()