Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babule no a ja stale pocujem, ze vsetko m svoj dovod a otazky na nase odpovede sa dozvieme neskor, ale kedy ![]()
leze mi to na nervy uz vsetko ![]()
No dnes je tu nejaka pochmurna nalada, este ani to pocasie u nas tomu nepridava. ![]()
maja - ja by som ich dala na sud. v tejto dobre clovek pride o pracu kvoli nezodpovednosti inej firmy? no mali si to premysliet. ak mas niekoho znameho pravnika, skus zistit moznosti a normalne im to povedz. nech zvazia ci neprehodnotia svoje rozhodnutie.
a co sa tyka IUI - vsak je vela sposobov, ako to drahemu povedat. a co nemozete to IUI skusit aj buduci mesiac? to by si potom drahemu mohla povedat, ze praveze super, ze to papa, lebo o mesiac to uz moze mat efekty ![]()
Ahojte holky, jen jsem vás chtěla pozdravit, u mě totiž žádná změna a tak ani nevím s čím se zapojit do debaty, koukala jsem že máme další těhuli??? paráda, alespoň nám to v horní čekací tabulce řídne! no já jsem na čekané, ms má přijít v sobotu nebo neděli, testit chci zítra ale nedělám si velké naděje, dnes jsem trochu klesla, vím nemusí to zatím nic znamenat ale může! No tak mi nezbývá ni jiného než si počkat. takže posílám moc pozdravů a já se zase někdy ozvu, ahojte
elizid kde mas grafik ??? ![]()
katka to pocasie je uplne strasne, furt sa mi chce spat ![]()
maja ale folik ti este moze narast, co ked sa oneskori ovulka ?? k budes mat ovulku neskor, tak jasne, ze teraz este nic nevidel. ano ja viem clostyl bla bla, napriek tomu si myslim, ze je to mozne.
nemusi to byt ukazkove, ze na 14 DC bum ovulka.
zakup klikni na home page set up
tam si najdi nazov privacy a zaklikni toto : Publish Intercourse Data
vsekto co chces by sa ti zobrazovalo v grafe musi byt zafajknuter.
Lauritka píše:
elizid kde mas grafik ???katka to pocasie je uplne strasne, furt sa mi chce spat
Lauritka, na první stránce a jsem tam jako ELISABET. ![]()
m a j a 2 píše:
ahojte.hlásim že na dnešnej folikulometrii doktor nevidel ani jeden folík, ani dominantný, ani malé, no proste ani náznak folíka. tým pádom sa výkendová IUI nekoná a na clostil vôbec nereagujem.
budem merať i naďalej, i keď zbytočne. ak tomu správne chápem, tak toto bude anovulačný cyklus, že?
som v dobrej depresii.
nemohla byt ovu vcera??? tym padom by uz nevidel folik…
elise
netestnes uz dnes ? ja viem, ze si trosku klesla, ale napriek tomu je to pekny grafik ![]()
majka, lauritka tiez dobre pise. ja som tiez prvy cyklus s clostilom mala ovu az 24 dc.
bambi, ale moja dokyna mi pregnyl nepichne. a mna to ani vo sne nepadlo, ze by nemusel prasknut ten folik.
vsak mal 16 mm a praskaju od 18 mm.
uprimne si ale aj tak myslim, ze sa mi to posahalo, kvoli tomu stresu. si pamatam, ze este ked som mala svoj krasny 28dnovy cyklus, tak stacilo byt par dni pod stresom a posunul sa aj o mesiac, ci dva.
Lauri, normálně bych testla už včera
ale zítra máme s manžílkem desáté výročí co jsme spolu tak jsme si řekli že testnem v ten den, no když bude negativní, jsme s tím smíření a zas takové zklamání nebude, no a kdyby se náhodou zadařilo a já tam opravdu našla // tak to bude super, zrovna na výročí.
Takže kdyžtak zítra.