Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
btw pri IVF sa vlastne obchadzaju neprechodne vajcovody, horsi spg, tym teda ze to napichnu, alebo imunologicky faktor.
ale robi sa to aj aby sa zvysili sance, ked sa dlhsie nedari. pretoze do maternice vam uz vlozia oplodnene par bunkove vajicko.
a som zabudla ICSI znamena, ze sa vajko napichne so spermiou. cize oplodnia ho oni, a nie ako pri IVF ze to nechaju oplodnit same.
tu je to krasne popisne : http://www.sanatoriumhelios.sk/…-reprodukcia
Holky mě se dneska ta homeopatička ptala ,jestli nemám endometrii?nebo jak to je?Ale na to by přece přišlo z histolky a na operaci néé? a já měla histolku v pohodě ,prý se jednalo jen o benigní cystu
,kurník mi už taky jebe.
Toji a co včera ,ještě ti pak bylo zle?
ahojte babulky
![]()
Ani vás veľmi nestíham čítať
. ČO tu nového?
Ako damiana, pajinka?
govi pajink uz mala negativny test
a damiana ma foto testiku vo fotkach kuk fotografie tematu.
a chce testovat este v nedelu nech uz su silne palice ![]()
že taky si myslím,no ona se mě jen zeptala
,taky si ale myslím,že by mi na to přišli,Holky já te homeopatice normálně věřím,že to není blbost?,mojí kámošce tak pomohla,jak od cyst,tak ji právě umíchala několik léku dohromady,které ji hodněě zklidnily,zbavila ji cyst a ona se pokoušela otěhotnět 4 roky,mezitím 2×neuspěšné IVF a po pul roce u ni otěhotněla a za 4 týdny má rodit
Natulooo, věř jí
Ono i to hodně pomůže!!! Já na to teda moc nejsem, ale třeba mojí mamině to hodně pomohlo… / mám maminu „čarodějku“
- dělá astrologii atd., tak jsem tím často krmená… Já jsem tedy sice spíš skeptik, ale jsem ochotná věřit lecčemu. A třeba na naše kluky homeopatika zabírají úplně zázračně!
Já myslela, že Pajinka měla volat na výsledky HCG, ne??? Nebo jsem mimoň ???